Atmosfera din casă - psihologia, vremea in casa, atmosfera, familie fericită

Atmosfera din casă - psihologia, vremea in casa, atmosfera, familie fericită

Am observat întotdeauna că unele familii sunt fericiți, în timp ce alții trăiesc ca și în cazul în care din obișnuință.

Cineva are o caldă și confortabilă, și cineva este întotdeauna rece. Și nu este legată de prețul de mobilier, caracteristici de reparații, curățenia apartamentului.Am prieteni, care este întotdeauna frumos pentru a rula în oaspeți. În cazul în care invită pentru sărbători, aceasta va o mulțime uriașă la masă, și întotdeauna vesel, interesant și distractiv. În alte case, vă puteți întâlni aceeași echipă, dar fugi repede, pentru că seara va fi feeric. Deci, ce este secretul? Cine și cum să creeze o atmosferă de acasă?

Copiii - cei mai buni indicatori

Dacă te uiți la familia obișnuită din exterior, cu atât mai mult devine clar. Casa de căldură depinde în întregime de femei, acesta creează un spațiu special, se umple si decoreaza-l cu prezența sa. Și nu e lucruri care fac cald, primitor și relaxant, ca starea de spirit.

Dacă mama este fericit, întreaga familie este fericită. Dacă o femeie este iritată, atunci toți membrii familiei se simt nemulțumire. Gândește-te la tine când erai mic: dacă mama a venit într-o stare proasta, pe care doriți să plâng, dacă simțiți că ceva este greșit. Desigur, ea a încercat să nu arate că supărat că ea a fost în durere, dar chiar și tăcerea ei a făcut clar că ceva era în neregulă.

Copiii sunt primii indicatori. Ei sunt perfect conștienți de starea de spirit a altora și să se comporte în consecință. Se pare că mama contribuie la capriciile negative ale unui copil. Copiii încep să se văita, se plâng, ceea ce o poate consolida această situație dificilă. Există o nemulțumire în creștere și iritare. Și în această situație vine omul.

Nu fiecare om este capabil să înțeleagă starea de spirit femeii dintr-o privire. Uneori, o fată are abilități bune de teatru, și, uneori, soții nu au timp și doresc să acorde o atenție la starea celorlalți. De obicei, „ce mai faci?“ Iar răspunsul scurt poate fi toate de comunicare pe tot parcursul serii. Acest lucru este valabil mai ales pentru acele cupluri în cazul în care starea de spirit femeii proastă este din cauza acțiunilor soțului ei. Nepăsarea, lipsa de sensibilitate poate agrava, de asemenea, circumstanțele.Și un om vine acasă, realizând că ceva era în neregulă. Și este aproape imposibil de pus în cuvinte, este în aer. Doar în puterea apartament sau casa simțit. Și în acest spațiu, este imposibil să se relaxeze, este dificil de a lua o pauză de la locul de muncă și activitățile de zi cu zi. Da, și eu nu vreau nimic care duce la acumularea sarcinilor casnice.

Casa - un loc de odihnă

În spațiul propriei case o persoană își petrece cea mai mare a vieții sale. El mănâncă micul dejun, cina, somnul și odihna în week-end. Încă visează la un colț caldă și confortabilă în cazul în care o vacanță va fi într-adevăr frumos și luminos. Pentru a obține un astfel de loc, avem nevoie doar de a preda femeilor pentru a echilibra starea lor.

Dacă o femeie este fericit, dacă în sunet de râs plat ei, o ușoară ciripit, toate în jurul valorii de flori. Mama face fericit bucuria copiilor, iar soțul se angajează, cât mai curând posibil, să se întoarcă acasă, care miroase deja ca o cină delicioasă, și în fața unei seri de familie frumos. Pentru a realiza toate acestea, câteva reguli simple pe care trebuie să urmeze:

Nu este nevoie pentru a transporta problemele lumii din afară în familia lui. În cazul în care a avut loc probleme, iar acest lucru te-a deranjat, încercați pentru a restabili starea de spirit pe drum spre casă. Există mai multe plăceri mici, care vor îmbunătăți starea emoțională. crema delicioasa de gheață, tur de mers pe jos, plăcută la cumpărături, un film interesant în apropiere de teatru. Uneori va fi util să se întâlnească cu un prieten pe un teritoriu neutru, pentru a se plânge despre viața ei, să-și exprime toate inflamat. Dar ar trebui să încerce să vină acasă are o relaxat și prietenos.

Nu este nevoie pentru a salva până resentimente față de bărbatul pe care îl iubea. Cel mai rău dintre toți acei stimuli care provin din familia însăși, ei distrug rapid atmosfera casei. Nu este necesar să-l rupă pe soția lui, este necesar să se studieze expresia sa, pronunță. critica bună pentru a evita starea de spirit proasta. Dar este important să nu-l vina, ci doar pentru a spune modul în care acțiunile sale afectează starea ta de spirit. Uneori, puteți aranja o mică ceartă, se elibereaza de stres, și reconciliere face comunicarea mai variate, dar aici este important să nu se implice.

Există sute de moduri de a îmbunătăți starea de spirit. Fiecare femeie stie ca ea fericit, care ajută pentru a obține o taxa de vivacitate și dă un zâmbet. Faceți o listă de lucruri care dau bucurie - este important să se găsească cel puțin 50 de puncte. Dar este mai bine să alterneze între lucruri mari și mici: de exemplu, vă rugăm să pot cumpăra o haină de blană și o ceașcă de cafea preferat, o baie cu bule frumos și o excursie la mare. Pentru a face achiziții mari sau dificile de călătorie în fiecare zi, dar tratamentele de înfrumusețare plăcute sau o băutură întotdeauna disponibile. Și realizarea acestor detalii nu au nevoie de mult timp. Această listă este important să se păstreze într-o poziție proeminentă și să efectueze în mod regulat elemente individuale. Amintiți-vă despre aceasta, atunci când starea de spirit este stricat, și va fi de instruire - cum să schimbe situația din casă.

Pentru casa a fost confortabil, este important să se păstreze doar urmări starea de spirit. Pentru sunet chitara a fost perfect, a creat. Omul este foarte similar cu un instrument muzical, și, uneori, noi pur și simplu nu au capacitatea de a strânge sau a slăbi șirurile în mod corespunzător.