Atacurile de tuse la copii - cauze și prim ajutor

Scoateți tusea unui copil sub forța fiecărui părinte. Regula principală - nu intrați în panică, să caute ajutor de la un medic pediatru si determina cauza. În primele minute ale atacului va veni la îndemână câteva tehnici simple.Cauzele de atacuri de tuse

Cel mai adesea de la atacuri de tuse severe suferite de copii. tuse uscată sau umedă devine tortură dureroasă din cauza caracteristicilor structurale ale laringelui sau a corzilor vocale.

Atacurile de tuse la copii - cauze și prim ajutor
Mai ales sunt puternice tuse nocturne într-un copil. Și rămâne așa pentru primele câteva zile după ce copilul este bolnav. Desigur, fiecare părinte vrea să ajute și la ameliorarea tusei la un copil.

Pentru tratamentul tusei copilului va avea nevoie de timp și răbdare. După cura tusea nu este la fel de ușor cum ar părea la prima vedere. Acest lucru se datorează faptului că cauzele sale pot fi foarte diferite, iar în unele cazuri chiar periculoase.

accese de noapte tuse, care se întâmplă în copilul pe timp de noapte, mult mai obositoare. Mai mult decât atât, ele pot fi destul de periculos manifestare a bolilor.

Cauze atacuri de tuse severe un copil poate deveni:

  • Laringită, în care edemul se întâmplă suprafața mucoasei gâtului diferă puternice crize de tuse latra in copil. Tratamentul nu ar trebui să fie amânată, deoarece laringita în măsură să crească într-un boabe false. Pentru o astfel de caracteristică specială șuierătoare tuse în timpul respirației.
  • tuse convulsiva, care la început poate fi confundat cu răceli obișnuite. Atacurile deosebit de puternice de tuse seaca devine noapte. Adesea, ele sunt cauza vărsăturilor. Pentru ca copilul înecat, este mai bine să-l dețină pentru ceva timp pe mâini sau flip pe partea sa. În timpul acestui atac, copilul a observat tensiune arterială ridicată, persoana poate transforma albastru sau fard de obraz, și cu ochii plini de lacrimi. Episoadele severe tuse apar de obicei, de până la 50 de ori pe zi. Tratamentul va depinde de gradul de severitate a bolii.
  • Astmul bronșic este comună în rândul copiilor de vârste diferite. Copilul începe să se sufoce din cauza spasm al tuburilor bronșice. puternic atac tuse uscată copilul poate dura aproximativ 60 de minute. Starea generală a copilului se înrăutățește: pulsul devine buzele mai frecvente rândul său, albastru, poate dureri de stomac.
  • Bolile respiratorii devin, de asemenea, o cauza de tuse severa. Dacă timpul nu începe un tratament, atunci copilul poate dezvolta pneumonie sau bronsita. Pentru a reduce și a elimina atacurile de tuse, puteți folosi miere și unt, pe care copilul se va dizolva ca bomboane. Într-un astfel de medicament poate fi adăugat propolis.
  • Alergiile pot provoca, de asemenea, crize severe de tuse la un copil. Reacția are loc edem sau spasme musculare si copilul cailor respiratorii devine dificil de a respira. Atac apare brusc, imediat după contactul cu alergen au avut loc. Copilul poate merge chiar și în convulsii. Primul lucru de făcut - este de a elimina alergen.
  • corp străin provoacă uneori tuse la copii, care începe imediat. Copilul, de regulă, devine albastru, iar persoana va fi activitatea respiratorie dificilă. In plus, un alt simptom dispneei devine pierderea vocii. Pentru a ajuta copilul, trebuie să-l bat între omoplați. În acest caz, copilul trebuie pus cu fața în jos pe genunchi. copil mic obiect drese lui, iar în cazul în care subiectul este mult mai mare decât era de așteptat, fără ajutorul profesioniștilor nu se poate face.


Racelile sunt considerate cele mai frecvente cauze de atacuri de tuse. În plus, tuse adăugat încă un simptom - un nas înfundat.

Tuse cu răceli este dezvoltat la începutul bolii. Inițial, acesta este uscat. În acest caz, se recomandă să ia măsuri expectorant medicamente, și bea multe lichide. De exemplu, lapte și unt, suc sau miere.

Tratamentul adecvat va ajuta la îmbunătățirea stării copilului și mai ușor de a deduce flegma. Dar aici este o tuse umedă într-un copil agravat pe timp de noapte.

Important! Dacă timpul nu începe tratamentul și începe tuse, atunci copilul poate dezvolta astm.

prim-ajutor

tuse uscată sau umedă într-un copil care se întâmplă la atacuri și, chiar mai mult dacă se întâmplă pentru prima dată și poate cauza asfixiere sau vărsături, îngrozește și firimituri și părinți. Părinții indus în eroare nu sunt întotdeauna în măsură să găsească drumul lor și nu știu cum să ajute copilul.

În cazul în care tusea sa întâmplat pentru prima dată, ar trebui să se consulte întotdeauna cu un specialist, deoarece se potrivește tuse poate fi un indiciu al unei boli destul de periculoase. Tratamentul, în unele cazuri, trebuie să înceapă imediat.

Cauza latratul sau tuse uscată ar trebui să stabilească un specialist. Părinții sunt capabili de a atenua doar ușor condiție rămâne.

Iată câțiva pași simpli care pot ajuta părinții și copilul pentru a opri atacurile de tuse uscată sau umedă într-un copil:

  • Dați-i copilului o băutură caldă. În acest caz, ceai de mușețel adecvat, lapte, sau apa alcalina cu miere. În mod alternativ, este posibil să se bea compotul cald. Lichidul cald ar liniștitor efect asupra gât și tuse atac un pic slăbit.
  • Aerisiți camera, ca aerul umidificat usureaza respiratia.
  • Aranjați camera cu aburi în baie. Pur și simplu completați în baia de apă clocotită și să rămână acolo cu copilul 15 minute mai târziu, atacul trebuie să meargă.
  • Call „ambulanță“, sau du-te la medic, care va determina cauza tusei atacă copilul pe timp de noapte, și prescrie terapie.

Acestea sunt doar câteva modalități de a ajuta la atenuarea cel puțin pentru scurt timp statuează copilului. Cu toate acestea, în cazul în care tusea nocturnă nu se oprește, este necesar pentru a ridica diferite rețete și un tratament mai eficient.

S-au găsit eroare în text? Selectați-l și apăsați pe Ctrl + Enter