Asta devine fetelor în băieți

Eu dau naștere la cei care știu cum să înceapă același sărut, să nu mai vorbim de mai multe scene intime! Și apoi sunt acele momente când o acțiune incomodă repels. Lipsa de experiență a distrage atenția și momente jenante apar. Pe plan extern, tipul trebuie să fie întotdeauna mai înalt decât mine cel puțin 15 cm. Pompate mușchi a fost un vis al copilăriei, este acum uita la structura corpului, în general, și cred că doar dacă vă place sau nu. Fața plăcută și voce plăcută.Asta devine fetelor în băieți

Acum am să-ți spun totul în detaliu.

Vă rugăm să nu folosiți confesiunile mele împotriva mea.

Pentru a începe cu, ar trebui să fie obligatorie, astfel încât să nu provoace dezgust.

Desigur, tipul ar trebui să arate haine opryatno- curate, se curata, dar asta nu trebuie să fie odecaloane gâtuit, dar, desigur, dacă eu nu fumez sau să bea.

Acum, dacă toate acestea este faptul că vânturile.

Respectuos, îngrijirea obhozhdenie- și nu este un compliment, dar ar trebui să fie pur și simplu simțit în fiecare mișcare, fiecare cuvânt.

Un interes real în mine, o pasiune în glazah- este foarte impresionant. În acest punct de vedere mă simt mai încrezător, mai atractiv, și așa mai departe.

Determinarea, dar nu și în îndrăzneala sens. Determinarea într-o relație fără băiat acolo syusyukaniy- a spus băiatul a făcut.

Ca vidite- sau orice altceva, astfel încât nu este de a înțelege că nu este un om bont.

Pentru mine este foarte important ca omul a fost inteligent, in mod natural arata bine, s-ar putea spune chiar frumos). De asemenea, ar trebui să fie generos, bine-manierat, înțelegând că aș fi capabil să susțină, în orice moment. Și, desigur, ar trebui să fie ridicat (nu mai puțin de 185cm), lat în umeri, pompate, cu un fund frumos și elastic. Mai important pentru mine că tipul ar fi fost umflate și picioare frumoase. Nu pot spune că banii este cel mai important lucru, dar ele joacă un rol, dar nu suficient pentru a fi cu un om sau nu, dacă el nu le are. Fericirea nu se măsoară în bani.Asta devine fetelor în băieți

Darya Karma [353]

Clockwork :) hahaha

miros plăcut Figura, cap la cap :)))

Asta devine fetelor în băieți

mulți sunt acum devine portofel om gras;)

Asta devine fetelor în băieți

Primul aspect atrage. și apoi tipul trebuie să fie inteligente (multe femei celebre spun că mintea - .. foarte sexy la barbati sunt de acord cu ei) și interesante. dar nu plictisitor tocilar.

Wallet nu inițiază (așa cum este scris), în cazul în care o persoană este neplăcut în aparență și de calitate internă minunat. Fetele sunt, de asemenea, posibilitatea de a câștiga bine și așa este vânătoarea.

Dar omul leneș și rău, fără un scop și o reticență de a reuși - nu este deloc interesant. pentru că îi respinge.

miros abia perceptibil de aftershave. Dar odikolona ci mai degrabă (spumă sau gel). O astfel de subțire, dar ușor amar și în același timp cald. Parfum care te simți atunci când este foarte aproape. uite încrezător. voce calm și încrezător. Îndemânare la momentul potrivit pentru a lua inițiativa în mâinile lor. Blând și în același timp ușor caracter Coldish. Capacitatea de a aprecia si respecta fata. Dorința de a da tot ce poți, și de a face tot posibilul pentru ea. (De exemplu, pentru a găti ceva) sau de a face un fel de inacceptabil pentru tine de a acționa, în cazul în care ea îi place. Dă încredere că vă puteți apăra în cazul în care ceva se întâmplă. Ei bine, un pic de intrigi și momente neașteptate. )