aspirator industrial pentru praf de beton - mâinile, prețul și tipurile

Inhaleaza reziduuri de structuri din beton, lemn sau metal, o persoană care câștigă o mulțime de probleme de sănătate: particule străine pulmonare onorează și blochează fluxul de oxigen la nivelul organelor. Un prost alimentat cu oxigen organe umane inceteaza sa functioneze, care, uneori, ar putea duce la o boli cronice, incurabile.De aceea, fiecare manager este obligat să aibă grijă de sănătatea angajaților lor, iar una dintre resursele spectaculoase este considerat pe bună dreptate, un aspirator industrial, care este capabil de a curăța aerul cât mai mult posibil din suspensii nedorite.

aspirator industrial pentru praf de beton - mâinile, prețul și tipurile

Ce este acesta

Probabil că toată lumea are o idee de aparate simple de acasă în fiecare zi - aspirator, el este bun la curățarea de praf și resturi mici, unele modele pot să nu funcționeze cu creme hidratante, care, chiar mai convenabil: particulele umede nu se împrăștie în jurul camerei. Același principiu este utilizat în aspiratoare industriale, dar dimensiunea lor și capacitatea de producție este mult mai mare, deoarece este nevoie pentru a curăța o suprafață mare, iar particulele pot fi mai mari.

De la performanța sa de mari aparate de uz casnic mici, întotdeauna este echipat cu roți și furtunul integrat pe care deșeurile de construcție depuse în unitate, la fel, de altfel, mai mult decât dimensiunea obișnuită. Deseuri din constructii - versatil, acesta poate fi un praf fin de beton (foarte dăunătoare pentru corpul uman), și bucăți mici de structuri din beton, lemn sau metal, și deci are o duză mai, duze speciale sunt folosite pentru colectarea anumitor deșeuri.

Dacă trebuie să curețe mai multe fabrici de producție, are nevoie de un aspirator puternic, cu un rezervor de stocare mare de la 75 la 120 de litri de volum. Astfel de dispozitive pot funcționa în mod continuu până la 20 de mii de ore, decât să nu se poate lauda cu un ajutor acasă pentru curățarea de praf.

Deși scopul principal al aspiratoare industriale pentru a îndepărta reziduurile nocive din beton și praf, dar va fi capabil de a ridica de la pete de ulei de podea, apă, așchii de metal, lista poate fi o mulțime. Acest dispozitiv este pur și simplu indispensabil pentru producția de volum mare de beton: mai des va fi utilizat pentru funcția sa principală, aerul din magazin va fi mai curat, iar muncitorii nu se vor îmbolnăvi de multe ori.

Dar poate fi util nu numai pentru companiile de producție, dar, de asemenea, la domiciliu, în cazul în care se efectuează reparații capitale: după orice pereți shtrablenie sugerează praful și scoateți sale interne aspirator de înaltă calitate nu funcționează întotdeauna.

nevoie

În cazul în care capitalul planificat lucrează în apartament, de exemplu, transferul sau demolarea zidurilor, sigiliu instalația electrică sau altă comunicare pe perete, trebuie să indenta perete, și contaminanți pot depăși toate valorile admise. Dar, de asemenea, activitatea de tăiere și decupare materiale metalice, lemn sau plastic necesare în dimensiune frunze, de asemenea, multe mici și mari de curățare mătură de deșeuri se poate face numai rău, particulele vor fi depuse pe pereți, și chiar pe tavan.

Și calea de ieșire din această situație este de curățare complexă aspirator industrial: capacitatea și volumul rezervorului de stocare este mult mai mare decât cea a unui aspirator simplu, si va face treaba mult mai bine. Dar costul dispozitivului nu este în exemplul de mai sus.

Argumente pro și contra

Undisputed Calitatea de curățare aproape orice reziduuri de construcție - avantajul clar de aspiratoare industriale, dar există alte puncte bune:

 1. Nu este nevoie să achiziționați separat un colector de praf: multe modele au un rezervor, care înlocuiește toate containerele obișnuite pentru colectarea resturilor și a prafului.
 2. Ar putea curăța camera, nu numai din particule fine, dar, de asemenea, pentru a colecta uleiul de motor vărsat, fluide, puțin rămâne din tratarea materialelor de construcție.
 3. Hoover continuă să funcționeze, chiar și în cazul unui rezervor plin de umplere pentru colectarea deșeurilor.
 4. În ciuda funcționalității sale, practic toate modelele de aspiratoare industriale sunt compacte, roți pentru mișcare.

Dar există un minus mic: 1. Pentru a obține complet scăpa de particulele de praf din aer, trebuie să utilizați filtrele de hârtie specială.
 2. Atunci când efectele observate ale zgomotului excesiv.
 3. Are nevoie de îngrijire constantă: După ce este necesar să se spele bine de finisare de lucru și recipiente curate pentru colectarea gunoiului.

Dar aceste defecte minore nu vor fi în măsură să blocheze o mulțime de avantaje.

Producatori

există piață aspirator industriale străine, iar modelele din Romania, acestea sunt livrate din străinătate și este produsă în România. Cel mai bun aspirator cu caracteristici de înaltă calitate, recunoscute de modelul de la compania Karcher (Karcher).

Acesta poate fi folosit in casa si medii industriale: în orice situație el se descurcă cu curățarea spațiilor „excelent“.

Acesta poate fi utilizat modul umed sau uscat, în funcție de circumstanțele obiective ale superiorității sale, după cum urmează:

 1. Dispozitivul de mare putere: această opțiune oferă cea mai bună curățare din lemn, metal, cărbune, substanțe făinoase precum și deșeuri de la construcții mari.
 2. Nr de reziduuri colectează pe podea sau pe alte suprafețe de orice lichid.
 3. Dimensiunile mici și masa totală.
 4. lucru confortabil cu dispozitivul.

aspirator industrial pentru praf de beton - mâinile, prețul și tipurile

Dispozitivul, dezvoltat de „Technion“ Technology Center - Alterra, emis de producătorul român. Caracteristicile sale tehnice adaptate doar în condiții de funcționare din România, și, în același timp, ele sunt în nici un fel inferioare modelelor străine.

Un loc de muncă foarte bună cu curățarea aproape toate tipurile de deșeuri, indiferent de caracteristicile structurale.

 1. Dispozitivul cu un corp robust și un motor puternic.
 2. Cadrul pe care este instalat aparatul, acesta poate modifica dimensiunile: acest lucru este util în cazul în care aveți nevoie pentru a colecta gunoiul, de exemplu, din dulap.
 3. Acesta funcționează în temperatura -50-60 grade Celsius.
 4. Ea nu are nevoie de achiziționarea de saci de înlocuire pentru colectarea gunoiului.
 5. Ușor de utilizat.

aspirator industrial pentru praf de beton - mâinile, prețul și tipurile

Gigantul italian de uz casnic și instrumente industriale pentru o lungă perioadă de timp produce aspiratoare de uz industrial sub marca Makita (Makita), acestea sunt populare în România. Dar ei nu sunt la fel de puternice ca aspiratoare Karcher, dar ele pot fi conectate direct la instrumentul de foraj cu ajutorul unor duze.

aspirator industrial pentru praf de beton - mâinile, prețul și tipurile

Modelul de la dezvoltatori din România „Vortex 300M“ dispozitiv de desprăfuire distinctiv cu cameră de turbionare, echipat cu un strat barieră de aer de apă. Curățarea aerului în 2-3 ori mai bine decât alte modele, și furtun extensibil vă permite să curățați camera o suprafață mare. Pentru curățarea diferitelor substanțe necesare pentru a dota noul atașament dispozitiv.

aspirator industrial pentru praf de beton - mâinile, prețul și tipurile

Sfaturi pentru alegerea

Dacă vă decideți să cumpărați un aspirator industrial, uita-te pentru următoarele caracteristici:

 1. Cu ce ​​fel de poluare el se descurcă.
 2. Pe puterea instrumentului: cu cât este, cu atât mai bine performanțele sale.
 3. Cât de des utilizați aspiratorul: în cazul în care o mulțime de muncă, dar era nevoie de tot timpul, ar trebui să alegeți un model fiabil, bine dovedit.
 4. Cât de bine sistemul de curățare, în cazul în care sunt necesare filtre din hârtie. Ultimul element de dorit, astfel încât praful nu ajunge în aer.
 5. Este posibil să se conecteze dispozitivul direct la instrument: acesta este un indicator important, deoarece particulele de beton se va muta imediat într-un colector de praf, ocolind spațiul aerian.

aspirator industrial pentru praf de beton cu mâinile lor

Puteți, dacă se dorește, și mâinile abilă și pentru a face o unitate similară. Veți avea nevoie de materiale adecvate: rezervor și motorul. Potriviți capacitatea veche a mașinii de spălat și motorul acestuia. Va avea nevoie și de un ventilator, iar pentru locuințe poate lua o galeata de plastic. Se face o gaură: aerul va curge din nou, este necesar să se atașeze un container pentru colectarea gunoiului. Colecta furtun de design Push, dar ia doar unul care este potrivit pentru un aspirator de celelalte pot fi zgomotoase.

Puteți rula, verifica unitatea de operare. Aceasta trebuie să funcționeze fără eșec, și cu costuri minime.

cost estimat

Dacă se colectează un aspirator industrial din materialele la îndemână, nu veți plăti nimic. Ei bine, dacă aveți nevoie să achiziționați un motor puternic sau un aparat de fotografiat auxiliar, costul lor este scăzut, și ar putea costa doar 6000 de ruble.

 • aspirator industrial pentru praf de beton - mâinile, prețul și tipurile

plinta electric cald - pro și contra

 • aspirator industrial pentru praf de beton - mâinile, prețul și tipurile

  Baie Cuptor cu un rezervor de apă cu mâinile - turn-based Ocupationala

 • aspirator industrial pentru praf de beton - mâinile, prețul și tipurile

  boilerelor - o trecere în revistă a modelelor populare