Asigurați-o plasă de pescuit cu mâinile lor, calculul mincioguri Flint

Plantarea în cablurile de compensare

Pentru a face o plasă de pescuit cu mâinile lor, veți avea nevoie de următoarele materiale:

  • setepolotno Leskovo, linia de pescuit din nylon sau răsucite;
  • line plutitoare;
  • cordon de încărcare;
  • firul de aterizare;
  • transfer;
  • brichetă

Dacă știți dimensiunea de pește aveți de gând pentru a prinde, apoi cu probleme de o alegere setepolotna nu sunt în picioare în fața ta. Cum de a alege o anumită linie flotabilitate plutitoare și o încărcătură potoplyaemost specific în acest articol, de asemenea, nu se va atinge. În special, considerăm că grosimea șirului de aterizare ați luat deja, ceea ce înseamnă că nu va face nimic, dar ridica naveta și ajunge la rețeaua de producție. Să se ocupe mai întâi de toate problemele pe palierul de rețea imediată potrivire cablurile.plase de pescuit sunt puse în două moduri:

  1. fit dreptunghiular - atunci când lungimea cablurilor superioare și grandeea marginii de întinsură (plutitoare și cordon de marfă) este aceeași.
  2. fit finlandez - atunci când lungimea liniei de sus este redusă și lungimea a crescut cu 10% grandeea marginii de întinsură

Asigurați-o plasă de pescuit cu mâinile lor, calculul mincioguri Flint


plantare finlandez este utilizat în principal în locuri în care partea de jos a rezervorului este inegală, există vegetație, găuri și pietre. În astfel de locuri, rețeaua formează o aterizare dreptunghiulară la partea inferioară a pasajelor unde peștele și trestia, eliberându pescar de captură mare. Rețeaua, plantate de tehnologie finlandez înconjoară liber un cablu mai lung toate neregulile, fără a trage rețea de țesătură și nu distorsiona, în afară de cablul moale inferior permite peștele încurcat în web.

Înainte de a ridica instrumente și materiale pentru fabricarea de rețele au nevoie pentru a calcula lungimea și cremenea numărul de ochiuri, ceea ce va duce la lungimea dorită a rețelei. Acest parametru este determinat coeficientul de compensare de aterizare. De obicei, adoptat astăzi de aterizare de compensare coeficient de-a lungul lungimii egală cu 0,5. de rețea cu o astfel de raport al înălțimii va fi calculată cu un factor de 0.866.

Toate aceste „înțelepciune“, deoarece nu există setepoloten parametrii sunt specificate în așa-numitele „dimensiuni fictive.“ Aceasta este dimensiunea setepolotna, întinsă la „șir“, atât în ​​lungime și înălțime. Dimensiuni în „fir“ este definit de dimensiunea ochiului, care, la rândul său, determinată de distanța „de la un nod la altul.“

De exemplu, de la setepolotna specificat pentru dimensiunile etichetei - înălțimea de 3 m și 120 m lungime va avea ca rezultat un produs gata de rețea 120h0,5 lungime = 60 m, iar înălțimea unei astfel de rețea va fi - 3h0,866 = 2.598 metri Pentru a distinge pescarii de rețea înălțime. indică setepolotna parametri, și anume înălțimea plasei realizate din acest material va fi disponibil sub forma de 3 m în loc de 2,6 m această tradiție se păstrează din momentul în care înălțimea plaselor indicate în numărul și dimensiunea ochiurilor ..

Dimensiuni flint în timpul rețelelor de aterizare înălțime trapezoidală de 1,5 - 1,8 m.

Finlandez ti n fishnets de plantare folosind următoarele lungimi de corduri:

  • plutitoare - 27 m;.
  • ponderat - 30 m.

Tabelul Lungimea Flint în funcție de grupul de compensare cu celule de rețea magnitudine de aterizare.