Asamblarea de calculator on-line de verificare compatibilitate

Important! Hardware gratuit de instalare.

Dacă ești asamblate și gata să lucreze PC (de la componentele pe care le-ați selectat în configuratorul). Software-ul este instalat și configurat, licența este activată (dacă ați comandat calculatorul preîncărcate cu sistemul de operare).Asamblarea de calculator on-line - mod rapid și foarte convenabil pentru a determina valoarea unității de sistem și configurația pe care intenționați să cumpere.

calculator Constructor (unitate de sistem)

configuratorul nostru vă permite să adune ca un computer „de la zero“, și alegeți părți din acesta, de exemplu, atunci când faceți upgrade PC-ul. Verificat - construi calculator online, atunci când se utilizează designerul nostru cu teste de compatibilitate încorporată a componentelor - ocuparea forței de muncă destul de interesant. Putem asambla unitatea de sistem de orice complexitate: acasă, la birou sau opțiunea de joc. Cu ajutorul designerului on-line vă va ridica o configurație care va satisface solicitările dumneavoastră.

Cum designerul nostru? Cum de a construi un calculator on-line? La selectarea componentelor aveți posibilitatea de a vizualiza aspectul de noduri instalate. Prețul este calculat în același timp, de asemenea, on-line, și va fi capabil să înțeleagă principiul formării costului dispozitivului finit. Când ați confirmat configurația selectată făcând clic pe „construi și cumpără“, veți vedea o fereastră cu sistemul ales, după ce faceți clic pe „Cumpărați“ pentru unitatea de sistem un număr unic, cu un indice al RS va fi atribuit ... iar elementul selectat va fi în coș, ramasite doar plasa o comanda. revistă specialiști „Edelweiss“ va contacta pentru a vă răspunde la întrebări, dacă acestea sunt disponibile, și sunt de acord cu privire la timpul și condițiile de livrare a mărfurilor sau ex. ați selectat computerul este complet asamblat, configurat, echipat cu sistemul de operare instalat (dacă era în ordine), drivere software și utilități pentru a finaliza lucrările, va fi de asemenea instalate, vom testa PC-ul cu ajutorul unui software specializat, și numai apoi trimite pe de transport maritim. După achiziționarea vă va transforma calculatorul într-o priză și să înceapă lucrările.Beneficiile Online Configurator


  • PC-ul pot fi colectate pentru orice nevoie și orice buget prin intermediul unui designer de on-line
  • Puteți selecta numai componentele necesare nu sunt overpaying pentru inutile
  • Puteți salva configurația personală, revenind la ea mai târziu
  • Puteți asambla un computer de jocuri le sau puteți extinde funcționalitatea PC-ul vechi
  • Prețurile componentelor este mult mai mic
  • Există un built-in verificarea compatibilității componentelor
  • Configurație recomandată economisește timp
  • Orice computer gata să prezinte, la site-ul poate fi modificat în configuratorul făcând clic pe butonul „Edit Configuration“
  • instrumentul nostru de configurare este foarte simplu și ușor de utilizat, acesta vă va ajuta să asambleze rapid un computer și serviciile noastre și prețurile nu vor dezamăgi.
  • Dacă aveți probleme cu PC asamblat - vă rugăm să contactați managerii noștri. Consultants magazin online „Edelweiss“, întotdeauna on-line și dispus să vă ajute cu selecția.