Asamblare mobila la domiciliu modul de a face situația pe cont propriu

Montaj de mobilă - a cumpărat sau a făcut propriile lor mâini - este de lucru destul de ușor, mai ales în cazul în care există o instrucțiune la îndemână. Dar chiar dacă proprietarul casei a decis să facă propria orice subiect, aproape sigur că va reuși. De exemplu, puteți încerca să facă mese și scaune.În plus față de setul minim de instrumente și abilități de tâmplărie, acestea vor fi necesare acuratețea și precizia în detaliu.

Elaborarea desen

Înainte de a ajunge la afaceri, ai nevoie de un lucru bun detaliile: forma și mărimea obiectului de mobilier, materialul din care ar fi oportun să se creeze, numărul și dispunerea componentelor (rafturi, manere, usi si alte atribute), culoarea. Pe baza acestor date, un desen și parametrii exacți. Aceasta va ajuta la piese fabricate cu precizie și se orienteze și să Handyman și profesioniști în cazul în care au nevoie de ajutor.

Aceasta este, probabil, cel mai dificil element de lucru care necesită o responsabilitate specială. La urma urmei, în cazul în care schema va fi inițial compusă în mod incorect, iar restul lucrării va eșua. Prin urmare, este necesar să se acorde suficient timp pentru a învăța elementele de bază și chiar detaliile acestui caz - cel puțin pentru prima dată. Producția de următoarele lucruri merg mai repede ca cunoașterea va rămâne cu omul pentru totdeauna.

Achiziționarea de materiale și de prelucrare a acestora

La întocmirea și lista componentelor necesare sunt făcute, puteți face achiziționarea de materiale. Cea mai mare parte mobilierul este creat din plăci aglomerate, iar aceste plăci sunt realizate sub formă de țagle cu o anumită zonă. Prin urmare, detaliile viitorului vor avea nevoie, în plus față de fabricație directă, prelucrarea lor și chiar a văzut marginile tăiate.Prin urmare, cel mai simplu mod de a comanda acest serviciu la o fabrica de mobila. Există PAL profesional laminat, atent tăiate elemente ale viitorului cabinet sau dulapuri și buza de margine zadekoriruyut sau conducte din plastic,. Principalul lucru - trebuie doar să cadă de acord asupra rezultat respectarea deplină a desenului și posibilitatea de a verifica datele după ce mărfurile sunt primite.

Costul serviciilor este relativ mic, iar mai mult un obiect, cu atât mai mică va fi prețul total. Acest curs asigură acuratețea și profesionalismul detaliile de implementare. În cazul în care proprietarul are nevoie de un pic de raft, el nu se poate cumpăra chiar și o foaie mare de plăci aglomerate sau lemn, și comandați doar piesele de care aveți nevoie, de plată și materiale și de prelucrare. Acest lucru va economisi timp și bani.

Pentru a crea un corp de mobilier, de exemplu, pentru un perete camera de zi. Avem nevoie de mai mult si fatade din MDF. Acestea sunt puse în aplicare deja în formă finită, fără a fi nevoie de finisare suplimentare, iar acest lucru se aplică chiar și la opțiunile de non-standard. Iar dacă le comandați la un depozit en-gros sau producător, atunci costul va fi mult mai mică decât cea a produselor din fabrica de mobilă. Aceeași sticlă trebuie să fie achiziționate separat, accesorii și elemente de fixare.

Livrarea si montaj mobila la domiciliu

Detalii de mobilier cu asieta exterior finit trebuie să se miște foarte atent, astfel încât să nu deteriora suprafața decorativă. În cazul în care livrarea se realizează în mod normal, colector de mobilier acasă, înainte de a luat ultimul pas este de a dublu-a verifica dacă toate instrumentele și componentele necesare. Când sunteți gata, puteți începe instalarea.

Referitor la desen, trebuie să marcați locul de atașare la toate detaliile și perforarea acestora.
Se colectează carcasa produsului, cimentare șuruburi, și să le deghizată cu capace speciale din plastic.
Atașați ușa la corp, sertare suplimentare, rafturi.
Echipeaza accesoriile necesare de produs și verificați ușurința mișcării de bucle, de deschidere și de închidere a tuturor elementelor în mișcare.