Așa cum am odihnă în Crimeea, în Zelenogorye, revizuirea

„Liniște vacanță relaxantă în Crimeea ...“ - cu această frază a început căutarea mea on-line pe paginile de multe site-uri ale locului în care ne-ar dori să găsească o insulă de pace și liniște, o pauză de la agitația orașului, să fie singur cu natura, respira aer curat, reincarca bateriile munți și soarele, pentru a asculta sunetele vii ale naturii, în tăcerea nopții să se întindă sub stele, și, desigur, ... înota în mare.Și acum, după criteriile de căutare dată, am optat pentru Zelenogorye decontare ... Vreau doar să spun că este foarte frumos că avem în Crimeea noastre native un astfel de loc, așa cum au fost neatinse de „civilizație“ a omenirii. Cei care doresc să se relaxeze cu standuri de bere și discotecă zgomotos puțin probabil pentru a se potrivi acest loc. Voi scrie despre propriile lor experiențe.

Mi-a plăcut Zelenogorye crestele de munte, ridicandu-se la lumina care pătrunde, energia curată, puternică a munților, senzație creșterea de vitalitate și optimism ... În munți aroma imbatatoare parfumat de o varietate de plante de munte și flori, crește o mulțime de plante. Ridicat în munți, mi-a placut pădurea de fag, pentru că fiind acolo au simțit o atmosferă specială basm misterioasă: într-o pădure umbroasă sunet rece cântând păsări de pădure, graba râu de munte pitoresc și cerc cresc ciuperci uriașe sunt diferite, inclusiv comestibile: nu este nevoie pentru a merge pentru o lungă perioadă de timp - stau și ridica ... În munți cu ochiul unei păsări oferă vederi superbe la mare, banda fără sfârșit a orizontului, unde marea converge cu cerul, iar pe de altă parte pentru a surprinde cu frumusețea și diversitatea formelor de vale de munte sale.

lac de munte cu apă caldă peisaj smarald verde creează o frumusețe unică, înconjurat de munți pitorești. Lacul înota carasi ... lângă lac în umbra răcoroasă a copacilor puteți bea cristal delicioase apă de izvor limpede.Un loc popular pentru râu turisti ARPAT cu mai multe praguri sale și cascade, naturale curative de baie „Sănătate“, „tânăr“, „Love“ ... Calea de-a lungul lungimea râului câțiva kilometri duce la o cascadă de 15 m, înota în apele care simt ca o nouă naștere : o explozie uriașă de energie, vitalitate, bucurie si energie. Daca esti la cascada, asigurați-vă că pentru a face o baie!

De la sat la mare distanta de 7 km. Până la mare timp de câteva ore, ne-am dus în fiecare zi. Cine se bucură de mers pe jos, puteți merge la suflet la mare pe jos. Am folosit pentru a merge, drumul nu este dificil, doar mai bine pentru a merge mai devreme, înainte de căldură. Am relaxat pe plaja Chaban-Calais. Postat de camping, dar locul îi lipsește totul: plaja este larg și liber, apa de mare este foarte curat. Pentru a vă bucura de o baie în mare, ne-am stabilit pentru câteva zile la tabără cu case din lemn în apropierea satului mare. În general, nu-i rău, dar încă în seara de pe mal era un pic zadar și zgomotos, așa că suntem și mai distractiv după câteva zile înapoi la principalele noastre destinații de vacanță în Zelenogorye, înapoi la natură, la tăcere, să-i ...
După ce a fost în Zelenogorye îmbibată de căldură și cordialitate la această margine. Mă simt ca spunând: „Oamenii! Ai grijă de natura noastră, să aibă grijă de pământul nostru frumos! "

Zelenogorye loc foarte frumos, mi-a placut acolo. Partenerul meu și am rămas într-o hoteluri ieftine, dar confortabil și foarte confortabil. Scopul nostru este de auto-îmbunătățire. Angajate, arte martiale, box, aikido, de auto-apărare, zamozaschita de la toate tipurile de arme. Noi la drumetii, alpinism, coborând în peșteră. Am fost foarte norocoși că am stat în Anatolia, pentru ca are terenuri de sport, în cazul în care am condus în baschet, volei, tenis, manechin din lemn pentru practicarea arta Wing Chun sac de box și mănuși. Ne-a plăcut într-adevăr instructorul Alexei, el ne-a condus la alpinism, pestera, a predat de auto-apărare. Am văzut un loc de putere, în cazul în care o persoană își cunoaște eu sunt și de unde vine iluminarea. În general, anul următor va veni un grup mare. Ne vedem în Zelenogorye.

Toate cele bune, Alex