arzătoare puternice de grăsime în casă pentru femei

arzătoare puternice de grăsime în casă pentru femei

Cuvântul „arzător de grăsime“ afectează fiecare femeie magic - în imaginația există o imagine imediat - nu fac nimic, doar pentru a consuma un anumit produs, și să crească subțire rapid, eficient și fără efort. Da, aceste arzătoare de grăsimi au la domiciliu - visul fiecărui. Doar o imagine a imaginației este departe de adevăr.Există două tipuri principale de arzătoare de grăsimi - este sintetic și natural. Primul - utilizat de către sportivi. produs sintetic funcționează după cum urmează: crește metabolismul pentru a transforma grasimea in energie.

Și sportivii deja îmbunătățite de formare consumă energie. Dacă minți pe canapea și să viseze că un astfel de produs în sine pentru a face față depozitelor de grăsime, există riscul să se familiarizeze cu toate efectele secundare și exacerba starea sănătății sale.

Dar arzătoarele grăsime naturală - este o adevărată descoperire pentru a pierde femeile cu greutate. Acestea includ două grupe de produse. În primul rând - aceasta este o alimente cu conținut scăzut de calorii, pentru a digera faptul că organismul cheltuiește mai multă energie decât primește de produsul în sine.

Al doilea - un fel de mâncare care crește metabolismul, calorii nu dau un depozit, iar acest lucru permite organismului de a utiliza magazinele vechi de grăsime. Acestea sunt arzătoare de grăsimi și de a ajuta la consolidarea sănătății, și să devină un proces de încredere slăbire asistent la domiciliu.

5 produse de temut greutate suplimentară

Cele mai accesibile „luptători“ cu excesul de greutate - este de legume și fructe. Ei au nevoie să includă în dieta dumneavoastră, și mai ales - în gustări între mese, dacă doriți să piardă în greutate. Desigur, nu toate fructele și legumele au capacitatea de a crește metabolismul și de a îmbunătăți digestia.

arzătoare puternice de grăsime în casă pentru femei
Deci, un efect puternic au cinci produse:

De fapt, toate legumele care nu conțin amidon, considerat arzător excelent de grăsime. În ceea ce privește fructele - situația este similară, dar va fi interzis două produse - o banana si struguri. Dar dacă vrei să „arde“ grasimea de pe abdomen, în dieta pentru a include cantități mari de produse lactate și ulei de măsline.Vitamina D, conținute în lapte, brânză, iaurt, influențează în mod activ asupra celulelor adipoase. Oil - un puternic arzător de calorii, care conține grăsimi mono-saturate. Ei sunt cei care, oricât de ciudat ar părea, ataca celulele adipoase.

De la teorie la practica

arzătoare puternice de grăsime în casă pentru femei
Când sunteți cu scopul de a pierde in greutate in mod natural, pe care doriți să combinați toate produsele în mod direct și în număr mare.

există o astfel de rețetă universală - este util pentru arderea piureuri de grăsime, care va contribui la accelerarea metabolismului, și chiar și zgură retragă, și va fi o opțiune excelentă micul dejun. Asigurați-cocktail-uri timp de trei minute de produse simple, dar foarte eficiente.

Trecerea de la teorie la practică.

Cocktail, ceea ce va accelera metabolismul si va ajuta aduce excesul de lichid din organism.

 • 1 castravete;
 • 1 lamaie;
 • linguriță ghimbir ras;
 • câteva frunze de mentă;
 • 2 litri de apă.

Castravetele curățate și tăiate în felii. Coaja de lamaie si se lasa sa, de asemenea, se taie în felii subțiri. Adăugați toate ingredientele în apă și se lasă peste noapte în frigider. De fapt, această rețetă - este universal și poate rezista la schimbări în materie de ingrediente. Bea un vodichku legume-menta posibil pe tot parcursul zilei.

arzătoare puternice de grăsime în casă pentru femei
Un alt cocktail cu adaos de menta si lamaie, care este considerat un excelent arzător de grăsime și de băut poate fi în fiecare zi.

 • 100 ml de apă;
 • 1 kiwi decojite;
 • 1 felie de lămâie;
 • 5-7 frunze de menta.

Dacă trebuie să indulcitor, puteți adăuga o lingură de miere. Toate ingredientele se amestecă într-un blender, veți obține o periuță. De asemenea, această rețetă poate fi modificat și kiwi în loc să utilizați portocale, grapefruit.

arzătoare puternice de grăsime în casă pentru femei
Dacă nu vă place cocktail-uri acre, este util să vă următoarea rețetă, pentru care veți avea nevoie de:

 • linguriță de miere;
 • scorțișoară băț;
 • o linguriță de oțet de mere;
 • 250-300 ml de apă.

Toate ingredientele se amestecă într-un blender. Această băutură este un mic dejun excelent - se va satura organismul și nu va afecta cifra.

Acest cocktail este un arzător de grăsime bun, mai ales dacă vă place o gustare inainte de culcare. Rețeta preparării sale este simplu.

Bea compune din:

 • scorțișoară linguriță;
 • ghimbir linguriță;
 • un vârf de cuțit de piper roșu;
 • 250 ml de apă.

Bea această băutură ar trebui să imediat după preparare. Claritatea cocktail accelera metabolismul, si aroma de scortisoara reduce dorința de a mânca nimic după cină.