artrita reumatoidă, tratamentul într-un sanatoriu, droguri - este popular în domeniul sănătății

Una dintre cele mai dificile și, în același timp, problemele de sănătate sunt probleme comune cu articulații. Cel mai adesea, ei încep să se dezvolte în vârsta de mijloc și de mijloc, si este livrat pacientului o mulțime de disconfort și neplăceri. Deci, de multe ori profesioniști trebuie să se confrunte cu diferite tipuri de artrita, inclusiv artrita reumatoida. Aceasta boala este procesele autoimune în baza, pe care numai o face dificil de corectat. Astăzi vom vorbi despre modul de a trata artrita reumatoida, tratamentul bolii într-un sanatoriu negociat și medicamente administrate vor fi numite.Pacienții cu un astfel de diagnostic poate fi trimis la un sanatoriu, după un succes procese patologice reduce activitatea medicală. În acest caz, pacientul nu ar trebui să aibă o recidivă a vaselor de sânge și de activitate cardiace timp de un an trecut, de asemenea, nu ar trebui să apară insuficiență circulatorie deasupra primului grad.

Metoda de bază de tratament balnear al poliartritei reumatoide - o efecte balneologice. cadă cu hidromasaj în timp ce lua curs sunt în măsură să reducă în mod semnificativ intensitatea durerii, ceea ce va reduce în mod semnificativ doza consumată de medicamente anti-inflamatorii de tip non-steroidiene, precum și hormoni, sau chiar să le anuleze complet.

bai de hidrogen sulfurat minunat procesele optimize de circulația sângelui la periferie, care permite activarea regenerarea tesutului cartilaginos. De asemenea, aceste proceduri avea ca rezultat o lucrare stabilită a inimii, setați echilibrul acid alcalin normal al sângelui și normalizarea proceselor metabolice.

bai Radon sunt, de asemenea, în mod eficient procesele face fata bolii in poliartrita reumatoida. Ei lucrează pentru un timp dupa procedura, reglarea circulației sanguine, optimizarea proceselor metabolice, precum și reglementarea activității sistemului nervos. Radon are, de asemenea, un efect pozitiv asupra activității stomacului, deoarece membranele mucoase ale organismului suferă de medicație.

Un impact pozitiv semnificativ în poliartrita reumatoidă au, de asemenea, bai de sare, ele stimulează fluxul sanguin către zonele afectate, care la rândul său activează procesele de regenerare. În plus, ele sunt bine normalizarea functiei cardiace, îmbunătăți starea de spirit și de a stimula sinteza de hormoni ai sistemului endocrin.Când tratamentul sanatorial al artritei reumatoide poate fi, de asemenea baie de brom. Beneficiul va fi folosit și diferite noroi împachetări, dar este în valoare de având în vedere că această metodă încarcă impactul sistemului cardiovascular și a plămânilor.

proprietăți anti-inflamatorii excelente, de asemenea, il, turba ozocherita și noroi. In paralel, pacientul poate fi supus la o acțiune de terapie fizică, vizita de masaj si terapie fizica. Cu toate acestea, caracterul adecvat al acestora sau a altor metode de influență este determinată exclusiv de către medicul curant.

Decât pentru tratarea artritei reumatoide? Preparate

Tratamentul artritei reumatoide incepe cu utilizarea medicamentelor antiinflamatoare. Pentru a începe, medicul recomandă utilizarea de medicamente cu toxicitate minimă, cum ar fi diclofenac, ibuprofen și ketoprofen și movalis. Un pic mai serios și, în același timp, „grele“ este considerat a fi medicamente indometacin, peroksikam și ketorolac. Ele sunt mult mai dificil de eliminat din organism, deci, dacă aveți o predispoziție anumite probleme sau de stomac, rinichi si sistemul cardiovascular poate dăuna acestor organisme.

În cazul în care efectul terapeutic nu are loc după trei până la șapte zile de la începerea medicamentului, acesta este înlocuit cu altul.

Tratamentul suplimentar al artritei reumatoide poate fi realizată folosind compuși antiinflamatori selectivi. Astfel de medicamente au putine efecte secundare si pot fi folosite pentru o lungă perioadă de timp. Preparate de acest tip sunt meloxicam, și celecoxib.

În anumite cazuri, tratamentul se efectuează folosind preparate de așa-numitele kortikosteidnyh. Acestea sunt prednison, dexametazonă și triamcinolon, betametazonă și metilprednisolon. Este demn de remarcat faptul că aceste medicamente, cu toate că posibilitatea de a elimina rapid durerea și de a optimiza starea generală a pacientului, dar în același timp, duce la tot felul de schimbări în activitatea organismului, printre ei ireversibil.

Pe lângă compozițiile medicinale de mai sus, artrita reumatoidă este tratată prin asemenea, folosind mijloacele de linie bazale. Este medicamente care sunt capabile de a induce remisie și de a încetini procesele distructive la nivelul articulațiilor cu acțiune lentă, dar ele nu au efecte anti-inflamatorii. Aceste medicamente includ medicamente citotoxice, penicilina, precum și compuși anti-malarie și sulfonamide.

In cele mai multe cazuri de corectare artritei reumatoide de bază realizată prin intermediul citostaticelor. Acestea au un impact pozitiv semnificativ în optzeci la sută dintre pacienți, iar efectele secundare pot apare într-o cincime din toți pacienții, mai ales ușoare. Cel mai des folosit metotrexat citostatic, Arava și Rimikeyd.

Trebuie avut în vedere faptul că tratamentul artritei reumatoide poate fi efectuată numai sub supravegherea medicilor.