Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Fotografie din: umeika.com.ua

Copiii mici iubesc dulciurile, dar chiar și așa mai notorii Kinder. Cu toate acestea, atunci când ciocolata este mâncată, iar jucăria care a fost ascuns în interior, deja ferm plasat printre multe containere similare ramane frumos, deoarece acesta poate fi de asemenea utilizat. Multe gospodine au adaptat pentru a stoca în siguranță, în cutii sigilate din plastic diverse obiecte, de exemplu, margele, nasturi, ace și lucruri mărunte similare, care pot veni la îndemână la fermă. Dar acest lucru nu este singurul lucru care ar putea fi portocaliu rău luminoase sau containere galbene. De exemplu, este acum la modă pentru a face meserii din Kinder surpriză cu mâinile sale decât poate aduce bucurie la copil, și chiar să-l aducă pentru a crea jucărie original și amuzant.Se înțelege că activitatea comună ca meserii din ouă Kinder, fotografii pot fi găsite pe internet, se va muta mai aproape de copil, și pentru el, acestea sunt beneficii incontestabile. Manipularea componentelor mici se vor dezvolta abilitățile motorii fine, și venind cu idei noi, va da un impuls adecvat în ceea ce privește creativitatea, pe lângă asta, e doar distractiv și interesant, dar, de asemenea, permite copilului ocupat atunci când părinții sunt ocupați.

Pentru cei mici: coliere usturoi și tricotate zornăitul croșetat de Kinder sau slingobusy

Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Fotografie din: my-winter-page.blogspot.com

Deci, ce se poate face din ouăle Kinder Surprise, dacă este vorba despre copii foarte mici, care încă nu se poate lua chiar parte la crearea lor? De fapt, această întrebare este, răspunsul este destul de simplu - zornăie în stilul Pedagogia Montessori, usturoi slingobusy și chiar suspensia inițială. Să înțelegem ce toate mijloacele și modul în care ambarcațiunile din ouă Kinder cu mâinile lor, fotografiile trebuie luate în considerare cu atenție și cu atenție, vă poate ajuta cu copiii noștri.

Aveți grijă să respectați toate măsurile de siguranță atunci când se lucrează cu mici detalii. Copiii mici exploreze în mod activ lumea din jurul lui, încercând toată atingere și gustul. Prin urmare, atenție, crearea de meserii din ouă Kinder cu mâinile lor, în cazul în care în procesul de fabricație a implicat un pic băiețoi.

suspensie de usturoi Antiseptic pentru un copil sanatos: ce se poate face din ouă Kinder

Start, probabil, este necesar de acesta din urmă, care este, cu păstăi de usturoi, care sunt jucării, de fapt, nu sunt. Se crede că usturoiul previne infectarea o varietate de boli virale, prin urmare, se recomandă să facă o suspensie, cu care puteți trimite în siguranță un copil într-o creșă sau grădiniță. Pentru a lucra va trebui să colecteze unele instrumente și materiale:

Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Fotografie din: 38mama.ru

 • Recipient din Kinder Surprise.
 • Foarfece.
 • Sulă, ac și ață.
 • dantelă colorată sau panglică subțire.
 • Margele, suspensie fină de bijuterii vechi, în general, tot ceea ce se poate decora suspensie.

Nimic complicat aici nu este pur și simplu să ia o cutie de Kinder și de a face câteva găuri cu o regularitate de cusut. Partea superioară a găurilor prin knock-out banda sau sări peste shnurochek, care vor fi agățate pe gât. Apoi, face o incizie cativa catei de usturoi și plasându-le în recipient, se închide ermetic. Pentru suspensie se uită frumos și original, puteți adăuga un fir de fund sau mai mult, înșirate cu margele ei, margele sau alte ornamente. Este important să ne amintim pentru a schimba usturoi în fiecare dimineață, înainte de a merge la grădiniță.

slingobusy Minunat: distractiv de învățare și interesant

Desigur, mestesugurile din ouă de la Kinder Surprise, este foarte frumos, original și amuzant, pentru că pentru cei mici, părinții pot veni cu opțiuni minunate. De exemplu, pentru copii foarte mici se poate face cu ușurință zornăitoare tricotate, care sunt atât de mult. Procesul creării unui astfel de huruie sau slingobus așa cum este acum la modă să spun, nu este complicat, și chiar dacă nu ați tricota un cârlig, este timpul pentru a învăța, din moment ce totul ridicol de simplu.

Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Fotografie din: delaismelo.ru

 • Fire de culori diferite, precum și croseta.
 • Mai multe tipuri de containere-cutii din Kinder Surprise.
 • O panglică subțire sau shnurochek colorate.
 • Sulă și un ac și foarfece.
 • pietricele mici, mazăre, orez, hrișcă, margele si alte obiecte similare mici.

Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Fotografie din: delaismelo.ru

Apoi, totul este destul de simplu, în fiecare recipient trebuie să completeze un conținut diferit. De exemplu, în primul rând, orezul în al doilea talon, a treia mazăre sau nuci, și așa mai departe. Numărul de containere pentru a alege și de a alege, totul depinde de modul în care le utilizați, în cazul în care atârna pe un cărucior sau cam asa ceva pentru a da copilului dumneavoastră, cu atât mai mult dacă vei purta cel mai mult, este suficient pentru câteva bucăți.

În fiecare cutie trebuie să faceți două găuri, așa cum au fost, în capac și în partea de jos a unui prin care sa se intinda dantelă. În plus, aceste perle nu se poate lega la un fir și conectați în perechi. Rămâne doar pentru a lega un cârlig de fiecare container, astfel încât să nu poată fi deschis, și totul în sac. Această jucărie contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea generală, stimulează abilitățile motorii fine, să dezvolte gândirea creativă, ajută să se ocupe rapid cu asociațiile de sunet, și așa mai departe.Amuzant și drăguț mignon Kinder cu mâinile lor

Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Fotografii de pe site-ul: youtube.com

 • Cel mai simplu mod, desigur, va face totul din lut. Va trebui să pantaloni albastru, galben mic pentru mâini și picioare, precum și pentru a crea un ochelari de margine neagră, mănuși și cizme.
 • Containere, cutii de Kinder.
 • sârmă subțire.
 • Lipici și o mică bucată de hârtie.
 • Shilo.
 • Pachete de tablete sau ochi standard de creativitate magazin pentru copii.

Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Fotografie din: malgos.com

Mai întâi trebuie să decidă Minion cu părul, care sunt realizate din sârmă subțire. În acest scop, un capac face câteva găuri în ele și dor de sârmă, astfel încât să se obțină un mic peri. Pentru a face „păr“ nu a renunțat afară, în interiorul ouălor trebuie să lipi o bucată de hârtie, care va repara firul.

Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Fotografie din: 7gy.ru

În continuare, se acoperă recipientul și atașați adhesively ochii. Puteți aplica ambalajele mici de tablete, cu precizie pre-sângereze prea mult, precum și plasarea unui buton sau în interiorul unui șirag de mărgele mici. Ea are de a face din cadru plastilină pentru ochelari, pantaloni albastru, mâini și picioare, precum și mănuși și cizme. După cum puteți vedea, ea funcționează doar pentru o oră, iar bucuria va fi un vagon, și la locul de muncă, puteți atrage și copilul cu ușurință, astfel încât acesta va fi chiar mai interesant. Astfel, problema modului de a face o Minion Kinder, există un răspuns simplu - rapid și ușor.

Mici cu dungi truditori-albine: meserii din Kinder cu mâinile, fotografii

O altă opțiune pentru a crea meserii amuzante din ouă Kinder - este o albină amuzant. Și aceste extractoare miere în dungi pot fi făcute ca la jucărie copilului, și poate fi aplicat ca un decor acasă, grădină, loc de joacă și așa mai departe. Opțiuni pentru crearea acestor jucării pot fi mult, dar ne vom concentra pe un singur, de exemplu. Este clar că lucrarea poate necesita o varietate de materiale și instrumente.

Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Fotografie din: polziky.ru

 • Mai multe containere din Kinder surpriză, pentru numărul dorit de albine.
 • pescuit linie subțire sau de sârmă pentru lucru manual.
 • Carton densitate medie.
 • De asemenea, trebuie să cumpere sârmă pufos așa-numita, de preferință, negru sau maro închis, care, de asemenea este în departamentele pentru creativitatea copiilor.
 • PVA lipici pentru celule de asamblare.
 • Sau un marker adecvat.

Recipient din Kinder trebuie să-și încheie scame de sârmă, care este necesar să se facă trei inele. Dintre cele două extreme trebuie să se aplece urechile mici și o centrală - antene doar lung. Cu ajutorul markerului este necesar să se atragă ochi, nas și zâmbet, și atașați înapoi la linia. Fagure carton pentru a face, trebuie să clei carton sub formă de tuburi, și apoi fă-o pe margini, în maniera de celule hexagonale. Se taie în inele pe tub, avem celule care pot pur și simplu lipici unul cu celălalt. Albinele pot fi atașate la o linie de pescuit, sau pastă în celulă, se pare frumos și interesant.

pinguin amuzant pentru puzzle-uri din magazin și alte obiecte mici

Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Fotografie din: malgos.com

Sortarea ce se poate face din capsulele Kinder, vă puteți gândi la o mulțime de idei diferite. De exemplu, pentru a stoca unele comori ascunse pe care copiii întotdeauna suficient, puteți face un pinguin amuzant, și se poate face foarte rapid și ușor. Pentru a face acest lucru, trebuie să adune câteva instrumente de materiale.

 • Vopsea alb-negru, preferabil acrilic, care se usucă rapid.
 • Sârmă.
 • Shilo.
 • Frânghie, shnurochek sau panglică subțire.

Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Fotografie din: malgos.com

În partea de jos a necesității de a separa semi-cerc, care va fi pinguinul burta si vopsite cu vopsea alba. După așteptare pentru uscare, vopsea restul containerului de culoare neagră, atrage ochii mici și un cioc punct. Capacul pentru a face două găuri prin care se extind sârmă și răsuciți în interiorul său, lăsând suprafața de similaritate bucle prin ea și poate fi dantelă întinde. O astfel de jucărie amuzant poate fi folosit ca decoratiuni de Craciun, puzzle de stocare, piese de designer fine, monede și așa mai departe.

Pentru a face cu munca copiilor a fost perfect în condiții de siguranță, iar jucăriile tale nu sunt o amenințare pentru ei, este necesar nu numai pentru a urmări îndeaproape ceea ce face ca miezul. Este de asemenea important de a alege vopsea, margele si alte accesorii care nu pot avea un impact asupra organismului uman, sunt prietenoase și bio-inerte ecologic.

boabe suculent direct din gradina: ce se poate face din Kinder Surprise

Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Fotografie din: liveinternet.ru

Ca rezultat, relativ simplă manipulare cu containere, ouăle de la Kinder-surpriza, puteți face tufe de căpșuni uimitoare, care, în orice anotimp tu si copilul tau boabe suculente din Kinder va încânta. Aceste arbuști pot fi instalate în grădină, pe terenul de joacă, precum și în casă, făcându-le o vase speciale și așa mai departe. Limita puteți deține decât imaginația, astfel încât ceea ce faci și să aibă succes.

 • Mai multe tipuri de cutii Kinder.
 • Sârmă pentru creativitate.
 • verde din plastic sticla, de exemplu, din apă, „Sprite“.
 • marker negru și vopsea roșie.
 • Sulă, foarfece, lipici.

Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Fotografie din: funnybottle.ru

Mai întâi trebuie să vopsească ouă de la Kinder în roșu, și până când acestea sunt uscate, să ia frunze și tulpini. Sârmă trebuie să-și încheie taie în fâșii de sticle, încălzindu-le cu lumânări. De asemenea, din sticlă sculptate frunze, în cazul în care ei înșiși nu pot face un model, este ușor de găsit pe Internet. Pe markerul uscat din fructe de padure au nevoie pentru a pune un anumit punct, și apoi pune totul împreună. containere sigure tulpini pot, dacă se face gaura sulă, ea filetate prin sârmă și interior trebuie asigurate prin adeziv sau plastilină.

Se pare că din ouă goale, aparent complet inutile din Kinder Surprise, puteți face o mulțime de diferite meserii și jucării. Deci, nu se grăbesc să le arunce, deoarece acestea pot aduce o bucurie mult mai mult, râsete și distracție, astfel încât părinții sunt mulțumiți. Și pentru a face jucării atât de amuzant și neobișnuite nu este greu, vrei doar.

Artizanat din Kinder Surprise mâinile, fotografii

Fotografie din: altayak.com