Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum

tehnica papier-mache ajută la crearea unor meserii frumoase lucrate manual papier-mache este o tehnologie simplă și ieftină, care vă permite să creați capodopere adevărate. Mai mult decât atât, echipamentul este disponibil atât pentru adulți cât și pentru copii. Și nu aveți nevoie de materiale supranaturale pentru a crea obiecte de artizanat.Articole din papier-mache cu mâinile lor

Există două moduri de a crea meserii. Acest lucru se poate realiza prin formarea masei formei preparate sau stick-hârtie ruptă pe orice bază. Cu mâinile lor, puteți crea meserii oricine, nu are nevoie de orice aptitudini speciale sau abilități. Are nevoie doar de precizie și răbdare.

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum
Folosind materiale simple și disponibile, pot veni adevărate capodopere

Această tehnică a fost folosită cu succes chiar și în grădinițe pentru dezvoltarea abilităților motorii la copii. Acesta vă permite să creați nu numai meserii pentru copii, dar, de asemenea, statui, Lădițe și multe alte elemente de interior.

meserii papier-mache pentru începători

Luați în considerare modul de a face mai multe tipuri de artizanat.

Faceți o farfurie frumos sau placa poate fi cu copilul.

Veți avea nevoie de:

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum
Articole din papier-mache cum ar fi de divertisment pentru copilul tau

Placă stă cu capul în jos și unse cu un strat subțire de ulei vegetal. Acest lucru este de a se asigura că, în viitor, produsul fără probleme pot fi separate de bază. Ziar este rupt în bucăți mici, fiecare dintre acestea fiind tencuiți pastă și aderă la placă. Tu ar trebui să înceapă de la mijloc, se deplasează treptat la margini. piese de ziar sunt lipite în mai multe straturi. Mai mult, fiecare strat trebuie să fie uscat. In total vor fi patru. După uscarea ultimului strat al semifabricatului se separă de substratul, marginile sunt egale foarfece. Meșteșugurile aplicate mai multe straturi de guașă albă. După uscare, placa finită poate fi decorat cu modele sau model ornamentare.

balon

Pentru fabricarea unui balon cu mâinile necesare: ziar vechi, balon, perie PVA, creion colorat pe hârtie, markere, foarfece, șervețel.

sol ziar și umezit cu apă. Balonul este umflat și lubrifiat cu ulei vegetal sau grăsime adeziv. Suprafața talonului este acoperită cu un strat de hârtie umedă fără adeziv. Stratul următor atașat deja folosind PVA. Numărul de straturi - 4. Fiecare dintre ele trebuie unse cu clei și uscate. După uscarea suprafeței de minge poate fi decorat cu Appliqué sau vopsea culori.

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum
Ziare și un balon va fi capabil de a decora interiorul dvs.

Aproape de „coada“ de minge nevoie pentru a lăsa o mică gaură prin care să balon în continuare este perforat și îndepărtat.

animale papier-mache

Să ne gândim în detaliu modul de a face un miel și melci.

Pentru carcasa unui animal de a face fundație. Pentru ei, au nevoie de hârtie igienică, înmuiate în apă. Ar trebui să fie în lichid timp de 40 de minute. După aceea, ea stoarsă mâinile ei, apa este drenată și adăugat PVA lipici. Greutatea ar trebui să fie omogen.

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum
Precizia în lucrul cu papier-mache garanteaza un rezultat bun

Această compoziție a capsulei este acoperită cu un Kinder Surprise. După uscare, stratul de produs este tăiat și capsula este îndepărtată. Veți avea nevoie de două bucăți - pentru corp și cap. Picioarele sunt realizate din hârtie. Pentru a face acest lucru, trebuie să se rostogolească „în tub“ bucăți mici de hârtie, pe de o parte prin tăierea lor „stea“, pentru a fi capabil de a lipi picioarele la corp. lână produce pentru oile au nevoie de lână lor. Din această rola bile mici și sunt lipite pe întreaga suprafață a capului și a trunchiului. Din carton tăiat urechile și coada. Ochii pot fi tăiate din orice imagine. Se decoreaza cu carne de miel poate fi un arc, coroană de flori.

Veți avea nevoie de: hârtie, lipici, pensula si vopsea.

aparate de gătit în masă pentru meserii este identică cu cea utilizată pentru producția de miel. Ei au înmuiat hârtie și lipici, a format un „cârnat lung“ si bucle în sus. Asigurați-vă capul poate fi din aceeași compoziție, formând un șirag de mărgele și lipici-l la corp. Toate părțile trebuie să fie conectate numai după ce acestea sunt complet uscate. Ulterior, suprafața cohlee este amorsat cu vopsea albă și lăsate să se usuce pentru un timp. Va decora numai corpul, capul și trage o spirală, ochi, gură. Finisare etapa - finisate meserii acoperire lac.

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum
Articole din papier-mache poate decora interiorul tău

Aceste meserii pot fi folosite pentru grădină. Copiii ar fi fericit să participe la proces și, în viitor, să fie mândru de a crea o operă de artă, cu propriile sale mâini.

Cum sa faci un om de zăpadă în pastă de hârtie maleabilă

Efectuarea unui om de zăpadă nu este dificil și foarte interesant.

Următoarele materiale sunt necesare pentru fabricarea:

Din dimensiunea bile format hârtie umedă. Toate eboșe sunt învelite în folie și a format om de zăpadă corp. Apoi este învelit cu fir de bumbac și securizat. Mâini formate din lână, care este rulat într-un tub. Este mai ușor să o facă prin înșurubarea lână pe ac creion sau tricotat. Fix mâna astfel încât acestea nu au nevoie de lipici dezintegrat. Sunt lipite de corp, cu o compoziție adezivă. Pentru a crea o capsulă diademă nevoie de Kinder Surprise. Amestecul se macerează hârtie igienică și este aplicat adeziv pe jumătate de capsulă. După uscare, separate de plastic și miezul este acoperit cu vopsele. Trunchi om de zăpadă grunduite guașă albă.

Când om de zăpadă este uscat, aveți nevoie pentru a trage de cap, nas, gură, butoane. Adăugați luminozitatea imaginii se va fixativ cu sclipici.Papier-mache: meserii grădiniță

meserii foarte interesante pe care le puteți face pentru grădiniță. Să luăm în considerare unele dintre ele mai în detaliu.

jucării de Crăciun

Privind pentru: decoratiuni de Crăciun, hârtie, hârtie albă, PVA, apa, grund acrilic alb, spuma, stofa cu model de Anul Nou frumos pentru decorarea viitoarelor jucării, vopsea, banda, banda cu doua fete.

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum
După ce a însușit tehnica papier-mache, puteți salva cu ușurință pe jucării de Crăciun

Jucăria copac vechi în formă de minge este lipit de hârtie umedă, fără adeziv. Stratul următor este deja fixat adeziv. Straturile nu trebuie să fie mai mică de 5. În plus, ar trebui să alterneze straturi - unul dintre ziarele, al doilea de hârtie albă. Fiecare strat trebuie sa fie complet uscat.

După uscare, balonul de hârtie este tăiat în două jumătăți. Când mingea este ejectat, bucăți de hârtie sunt lipite împreună de-a lungul cusătura.

Bare prelucrate din banda adeziva cu doua fete si banda pe jucărie poate fi agățată pe pomul de Crăciun. Următoarea etapă - meserii decor cu mâinile lor. Prima minge este acoperit cu un grund alb cu ajutorul unui burete. Lăsate să se usuce (la un timp de aproximativ 40-50 de minute). Apoi ia partea tamponului pe care este reprezentat figura. El a tăiat și atașat la jucăria cu lipici alb. Deasupra modelul de adeziv aplicat prea. Pasul final - aplicarea unui strat de finisare de lacuri si vopsele jucării poloneză Glitter.

Baza unui Bun - un balon. Puteți utiliza, de asemenea, baloane mari. Ar trebui să fie lipite de hârtie igienică înmuiate în apă. Principiul este identic cu straturile de acoperire descrise mai sus. După uscare, este necesar să se facă o mică incizie, găuriți balon și îndepărtați-l. Gaura rezultată este etanșat cu un mic segment de hârtie. Din burete spuma taie picioarele Bun. Suprafața rezultată acoperită bol de hârtie guasa galben. În partea de sus a parului capului scoate în afară de hârtie. Hârtie colorată și va avea nevoie de mai mult pentru a face ochii și koloboks gura. Se lipesc cu adeziv. Picioarele pot fi lipite pe banda cu două fețe.

meserii Volumetric papier-mache a maselor

meserii laminat în vrac cu mâinile lor din greutate fierte. Pentru a face acest lucru, înmuiați în apă caldă sau hârtie igienică sau un ziar. gonflează de hârtie în apă timp de o jumătate de oră. Apoi, el a împins printr-o sită sau tifon și este pus în recipient. Adăugați în compoziție poate fi orice adeziv - PVA sau pastă făcută cu propriile lor mâini. Masa trebuie să fie omogenă. În acest scop, este amestecat cu un mixer. Mai târziu, puteți genera de la această masă de orice hack - balon, model inima. Mucegaiul este, de asemenea, nu este dificil ca din plastilină. Decorul se face cu vopsele, guașă mai bine.

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum
artefacte realizate din Volumetric papier-mache va fi un decor minunat pentru decor

Că, în viitor, aceasta nu rămâne în mâinile hack tratate cu un lac special. Adăugați la meșteșugurile decor poate fi orice - margele, paiete, margele.

Produsele din clasa de master-mache: papier pepene verde

Asigurați-mache pepene verde papier cu mâinile doar suficient. Materiale: hârtie igienică, lipici, metil și peliculă PVA, guasa autoadeziv, acrilic lac.

pregătite sau hârtia, apă și amestec adeziv. Este mai bine să adăugați la amestec, și clei de metil și PVA. Baza de pepene verde - un balon sau bilă. cu titlu provizoriu, înfășurat cu bandă sau folie de plastic. Acest lucru va oferi în continuare de recuperare a neproblematică mingea sau mingea. Greutatea Clei de hârtie se aplică un strat subțire pe un substrat (5 mm). Ar trebui să fie atent netedă și uscată. Deoarece mingea este rotundă, trebuie să aplicați mai întâi adeziv pe o jumătate, uscat, apoi al doilea, lăsând o margine de 6 mm între ele. În cazul în care adezivul se usuca, cele două jumătăți sunt îndepărtate din mingea sau balonul. Între ele, ele sunt lipite metil clei și uscat cu grijă.

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum
Pepene verde papier-mache va încânta în toate anotimpurile

Pentru a face pepenele coada va avea nevoie de sârmă, care se introduce în meserii. Se aplică, de asemenea, un strat de adeziv.

triunghi cuțit de tăiat (o felie de pepene verde), de mărimea unui pumn. Cu ajutorul adezivului este frontiera internă la locul inciziei. În viitor, slotul poate fi inserat într-un pepene verde, sau elimina.

Artifact este colorat în verde cu o linie mai inchisa trase circulare. Felie de pepene verde în interior este vopsit în marcatorul trase oase roșii. piesă Curb tăiat este, de asemenea, vopsit în roșu. condiție obligatorie - acoperită cu un lac acrilic, produsul.

Efectuarea de astfel de produse nu este dificil. Este suficient pentru a arăta imaginația și să fie pe lipici mână, hârtie igienică și culori de apă.

Articole din papier-mache (foto)

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum

Articole din papier-mache cu mâinile lor, fotografie de produs pentru incepatori, animale, video, cum