Articole - ce să facă în cazul în care un rând cu fata - un magnet magic

Certase cu fata, nu se grăbesc să cumpere flori, pentru că, în unele cazuri, conflicte în relațiile nu sunt destul de ceea ce sunt folosite pentru a vă reprezenta.Articole - ce să facă în cazul în care un rând cu fata - un magnet magic

Există întotdeauna posibilitatea ca altercație a avut loc are un sens ușor diferit. Poate că ea face în mod deliberat un aspect plin de resentimente, pentru a provoca vă arăta slăbiciune.

Deci, ce să facă în cazul în care un rând cu fata? Pentru a răspunde la această întrebare, este important să se uite la situația din mai multe puncte de vedere.

Uită-te la probleme cu ochii ei

Noi întotdeauna ne gândim că oamenii din jurul nostru trebuie să aibă aceeași percepție a lumii ca și noi. Și noi credem că experiența noastră singura adevărată.

Dar chiar și foarte similare altor persoane care sunt confortabile pentru a fi unul lângă altul, pot exista unele frecare.

Cel mai sfat universal în această situație - să se uite la situația prin ochii ei. Fa-o, în sensul literal: sulul în cap un pic de film cu o ceartă a avut loc, si uita-te la situația ei, prin ochi.

Dacă sunteți cu adevărat de vină pentru ea, este mai bine să-mi cer scuze în această situație, având în vedere anumite circumstanțe.

Imediat cerem scuze pentru relația periculoasă

Cu siguranță ați văzut pe acești tipi printre prietenii săi, care, în ciuda conflictului, nu a vrut să meargă mai întâi să se împace. Și nu vă aduceți aminte că, după o vreme relația lor este din nou restaurată.

Faptul este că, dacă îți ceri scuze imediat, atunci valoarea ta este redusă. În plus, pentru că arată teama de a pierde.

Nu este nevoie de a face imediat ceva despre el, dacă ai avut un rând cu fata. Chiar dacă sunteți într-adevăr să vină, așteptați pentru ceva timp (1-2 zile) și apoi cere iertare. Ați putea fi surprins, dar atitudinea ei față de tine, apoi schimba în bine. La urma urmei, este vei fi respectat! Apropo, despre asta ...

Nu uita despre stima de sine

Fiecare fată, indiferent de modul în care aceasta ar putea dori un înger să par a fi încercarea de a „indoi“ te sub. Toată materia în programul instinctivă de femei, ceea ce o face sa arate un barbat puternic. Și pentru a vă testa pe forța, acesta va încerca să creeze tentația maximă pentru a arăta slăbiciune. De exemplu, pentru a arăta că, dacă nu-mi cer scuze, ea ar fi jignit și se lasă, sau nu va fi cu tine, blând și bun.Această abordare permite slăbănogi fetelor de buruieni și data numai cu adevărat oameni puternici.

Dacă vă dați seama că în acest conflict nu a fost vina ta, și aveți dreptul de a efectua acțiunea pe care a fost nemulțumit, atunci concluzia este evidentă.

Pentru a înțelege acest lucru nu este ușor. Mai ales dacă aveți în toată viața ta a fost un pic fete. Prin urmare, încercați să nu acorde atenție să apară în emoțiile și să se uite la situația în care este posibil cu luciditate. Ori ești vinovat sau nevinovat. Și apoi, cum se comportă și ce emoții pentru că ai încercat, ar trebui să nu facă nici o diferență pentru tine.

Altfel, ai pierdut!

Cu toate acestea, nici un tip nu a murit de la care a pus principiile lor, în primul rând și nu se îndoaie sub fata. Ea, pe de altă parte, va fi mai mult te respect pentru ceea ce nu merge pentru prima reconciliere.

Desigur, dacă luați o privire sobru la situația și a dat seama vina lui, atunci îmi cer scuze încă nevoie. Și în viitor, trebuie să știți ce ar trebui să fie à

Răspunsul adecvat la conflictele de oameni

Cearta și ceartă cu o femeie - este ca o trage cu capul de perete: punctul său de vedere este puțin probabil să dovedească, ci să strice nervii lor și să arate slăbiciune - cu ușurință. Mai mult decât atât, pentru a dovedi că ai dreptate - o sarcină ingrată, pentru că oamenii încrezători nu au nevoie de ea.

Dacă nu sunteți sigur că are dreptate, atunci răspunsul la afirmațiile ei să fie o întrebare constructivă. Dacă sunteți un răspuns normal la aceasta nu funcționează, atunci ai nevoie pentru a finaliza comunicarea (ședința). Și nu intra în contact atât timp cât ea nu o va părăsi.

Dacă știți inițial că, în această situație, ai avut dreptate, în răspunsul său la negativ, pur și simplu lăsați în tăcere. Această acțiune va face ca acesta să joace după regulile tale.

Deseori, băieții se tem pentru a finaliza comunicarea / numirea, în speranța că ea va vorbi și se calmeze. Aceasta este o concepție greșită, pentru că adânc în jos, ea speră să se ridice și să plece.

  1. Valoarea ta ca un om va depinde în mare măsură de modul în care va răspunde la cererea sa. Ceartă cu o femeie nu are nevoie, pentru că astfel încât să arate slăbiciune și incertitudinea ta. Cel mai bine este să fii calm și în același timp, să-și amintească despre stima de sine, nu îi permite să remodeleze dvs. „sub el.“
  2. Este important să vă întrebați dacă sunteți într-adevăr greșit în această situație. Ascultați sentimentele interioare și nu cuvintele unei fete, și nu-ți fie teamă să acționeze împotriva mintea ei ofensat.
  3. Știu cum să-mi cer scuze dacă era într-adevăr vinovat. Dar nu vă grăbiți cu asta. Las-o să aștepte un pic!

Aceste rezultate au fost realizate de către participanții noștri cei mai de succes. Vei fi capabil să ajungă la ei depinde de metodele pe care le utilizați, angajament și munca grea.

Numo Media Ltd. 11 Rosemont Road, Hampstead, Londra, Anglia, NW3 6NG