Aritmia puls rapid - tratamentul inimii

puls rapid

Inima va bate mai repede, cu atât mai bine va efectua munca si pentru a pompa sange si oxigen. În mod normal, accelerarea ritmului cardiac este influențată de exercițiu, emoție, excitare nervoasă, masă grea. În prezența unui exces de greutate sau săraci inima de fitness fizice este mai dificil de a face față cu responsabilitățile lor. Uneori, o ușoară creștere constantă a ratei pulsului poate fi normal pentru unele persoane. Acest lucru se datorează caracteristicilor individuale ale proceselor chimice din organism.Boala sau modificări fiziologice în organism care introduc cerințe ridicate asupra inimii. Acest lucru are loc atunci când temperatura crește, creșterea sau scăderea tensiunii arteriale, astm, anemie, creșterea formării de hormon tiroidian sau o cantitate în exces de adrenalină. De multe ori inima trebuie sa lucreze ca logger de zelos, sub acțiunea iritanti externe, cum ar fi nicotina, cofeina, droguri și medicamente. Creșterea ritmului cardiac apare, de asemenea, cu un deficit de anumiți nutrienți - și anume, potasiu și vitaminele din grupa B. Într-adevăr, atunci când se utilizează dieta de descărcare pot apărea astfel de tulburări ale metabolismului mineral, creșterea frecvenței cardiace la care primește pericol.

puls accelerat trebuie să fie observat la persoanele care au avut angină pectorală sau insuficiență cardiacă. Când tulburări ale mușchiului cardiac prin una dintre metodele de creștere a volumului de sânge este de a crește frecvența cardiacă. Uneori, în tulburări ale mușchiului cardiac sau chiar într-o inima sanatoasa poate să apară defecțiuni de sistem intern de conductivitate electrică. Apoi ieși din ea semnale prea frecvente. Consecința acestor încălcări sunt condiție comună numită paroxistică tahicardie supraventriculară. Acestea sunt caracterizate printr-o accelerare bruscă a ritmului cardiac provenind de la frecvența de până la 200 de bătăi pe minut. Medicii comparativ cu un tip similar de descărcări electrice cu alice spații libere. Aceste tulburări răspund bine la tratament și nu sunt în pericol viața. Un alt tip de descărcare de gestiune însoțită de contracții supra-frecvente și neregulate ale inimii. Această afecțiune este numită fibrilație atrială. Medicii sunt mai preocupați sunt acele cazuri în care o astfel de accelerare a ritmului cardiac apare în părțile inferioare ale inimii (ventriculi). În fibrilație ventriculară, frecvența cardiacă poate fi de până la câteva sute pe minut, care disorganises funcția cardiacă sau duce la insuficienta cardiaca. Încălcarea ratei ventriculare poate provoca moartea subita.

Consultați un medic

 • Dacă vă confruntați cu ritm cardiac crescut de peste 100 de bătăi pe minut, cu toate că nu au fost angajate în muncă fizică.
 • În cazul în care ritmul cardiac revine la normal în decurs de cinci minute după încheierea exercițiului activ.
 • solicitați imediat asistență de urgență în cazul în care, în lipsa stresului fizic, tulburări emoționale sau stres ritmul cardiac peste 100 de bătăi pe minut.

Creșterea ritmului cardiac și aritmie ... Cum să te ajute?

Aritmia puls rapid - tratamentul inimii

Pentru un puls de curse a inimii - indiferent de ceea ce se numește: experiențele acolo, vreme caldă, sau exercitarea excesivă - bine la utilizarea de remedii populare simple, din plante medicinale.

 • Mănâncă o mână de proaspete sau mesteca coacaze negre uscate. Puteți bea suc de 2 linguri. l. gem currant, diluate în jumătate de pahar de apă caldă.
 • Se prepară infuzie oră de 4 ore. L. flori de galbenele și două căni de apă clocotită, se scurge, stoarce. Bea în 4 doze divizate pe zi.
 • 1 lingura. lingură iarbă uscată Horsetail Brew 2 cesti de apa de fierbere. Infuzia stau 3 ore, tulpina. Bea 1 lingura / lingura la 6 ori pe zi.
 • Se amestecă o jumătate de suc de ridiche lingura cu miere în aceeași cantitate. Ia-1 lingura. l. acest amestec delicios de 3 ori pe zi.
 • Calm inima buna pentru a ajuta la ceai din balsam de lamaie. Se fierbe 1 lingura. l. sticlă fierbinte de apă și să bea în timpul ori mai multe zile in inghitituri mici.

Presopunctura pentru a ajuta inima

Când durerea în inimă sau de aritmie atenua starea dumneavoastră înainte de a merge la medic va ajuta presopunctură.

 • Masati sens invers acelor de pe linia de mijloc între sfârcuri pad degetului mare timp de 1-3 minute. Acest punct trebuie să fie dureros pentru a răspunde la presare.
 • Imediat după aceea, freca zona de unghii pe micile degetele de la ambele mâini.
 • Când mânerul într-un pumn localiza punctul care vine la vârful degetului mic. Acesta este punctul de masaj, care ajută cu palpitații ale inimii.

Acest masaj poate fi folosit ca un profilactic pentru intarirea inimii noastre.

Aritmia puls rapid - tratamentul inimii
Motherwort - iarba inima ...

Un loc special în tratamentul palpitatii inima puls ar trebui, desigur, motherwort.

Frunzele Motherwort conțin glicozide și rutine. Ele au un efect benefic asupra mușchiului inimii, au capacitatea de a a calma rapid și ușor sistemul nervos, face cu stresul, diferite nevralgii și insomnie. Preparate Motherwort bine ajuta la miocardita si boala coronariana este util pentru a bea aceasta planta pentru persoanele cu hipertensiune arteriala cronica.

 • Motherwort pot fi preparate sub formă de ceai: 2 linguri de preparare a cafelei. l. ceașcă iarbă de apă clocotită. Bea 2 linguri. lingură după micul dejun, prânz și cină.
 • Pentru a prepara tinctura de Leonurus, este necesar să se 1 lingura. de iarbă uscată se toarnă cana de alcool de 70%, pentru a insista în întuneric de 10 zile, apoi se scurge. Inainte de fiecare masa pentru a lua 30-40 picături.
 • Mai ales frumos baie caldă cu adaos de tinctura de Leonurus. O astfel de baie adoptat de seara, va ajuta la imbunatatirea somnului. calma nervii, normalizeaza ritm cardiac. Baie gastei nu ar trebui să fie fierbinte - nu mai mult de 37 °!

Trebuie reamintit faptul că gastei are proprietatea de scădere a tensiunii arteriale, hipotensiune arterială trebuie luate cu precauție.

P.S. În caz de încălcare a ritmului cardiac este util să poarte un pandantiv sau colier din chihlimbar. Amber nu va servi doar decor, dar va avea un efect terapeutic, ajuta la normalizarea tensiunii arteriale.Aritmia - o tulburare a ritmului cardiac normală, accelerația sau decelerația acestuia. In puls batai normale la 70 de bătăi pe minut per ciclu are 0.86 secunde cu un puls de 75 de bătăi pe secundă - 0,80. Ritmul cardiac al unui bărbat adult cu vârste cuprinse între 30 la 40 de ani între de la 70 la 75 de bătăi pe minut, o femeie de aceeași vârstă - până la 80 de lovituri pe minut. Rata normală a inimii pentru un copil sub un an - 134 de bătăi pe minut, pentru cinci copii - 100 de bătăi pe minut. ritmul cardiac variază în funcție de diferiți factori. Astfel, la temperatură scăzută, de exemplu, în timpul iernii, rata pulsului, de obicei, mai mică decât la aer la temperaturi ridicate în timpul verii. Dupa ce a mancat in timpul digestiei intensive și accelerează pulsul (aceasta este una din multele motive pentru care nu este recomandat să mănânce timp de noapte). Puls întețește ca în timpul deplasării, în timpul exercițiului, în timp ce senzații dureroase, cu un sentiment de teamă. Există o dependență directă a frecvenței poziției pulsului a corpului: a ritmului cardiac clinostatism a scăzut cu o medie de 14 bătăi, iar atunci când se face o poziție verticală este mărită cu 12%.

ritm cardiac normal este numit sinusurilor. Frecvența ritmului sinusal la adulți sănătoși mai în repaus este între 60 și 75 de bătăi pe minut.

Prezența aritmiilor este ușor de găsit pe pulsul „greșit“: Boala este caracterizată prin frecvența de încălcare a ritmului și a secvenței de contracții ale inimii. Aritmie cauzate de mai multe motive, în primul rând deteriorarea temporară sau permanentă a mușchiului inimii. Provoac dezvoltarea aritmie de boli, cum ar fi bolile de inima, ateroscleroza, boli cardiace coronariene. Alte boli pot provoca aritmie abuzul de alcool și obiceiul de fumat de a bea cafea tare, și o supradoză de unele medicamente.

Simptomele de aritmii sunt amețeli, tremur de mână, slăbiciune. De multe ori există un sentiment că inima este pe cale să sară, sau dimpotrivă, că este pe cale să se oprească bătaie. În astfel de cazuri, aveți nevoie pentru a conta pulsul. Dacă frecvența cardiacă este mai mică de 60 bpm sau mai mare de 110 bătăi pe minut, trebuie să apelați imediat la ambulanta, deoarece prescrie un tratament adecvat, în acest caz, posibilitatea de a unui medic.

Diagnosticul se efectuează prin aritmii electrocardiograme (ECG). De regulă, acest studiu este suficient pentru a pune un diagnostic clar.

Aritmia Tratamentul constă din două componente interdependente. Deoarece fibrilatia este în general cauzată de una dintre bolile menționate anterior, prima componentă este tratamentul bolii subiacente. A doua componentă - direct din tratamentul aritmiei.

Aritmie este de mai multe tipuri: tahicardie, bradicardie, extrasistole, tahicardie paroxistică si fibrilatie atriala. Tahicardia - batai de inima a crescut inima, atunci când inima bate la o frecvență mai mare de 90-100 de bătăi pe minut. La persoanele sanatoase, tahicardie are loc în timpul efortului fizic și de excitare emoțională. Tahicardia apare temporar la o scădere rapidă a tensiunii arteriale pentru orice motiv, precum și după consumul de alcool și de anumite medicamente. tahicardie mai persistente se manifestă în febră, miocardita, insuficienta cardiaca, anemie.

tahicardie patologica se caracterizează printr-o condiții de puls asimetrie de tahicardie, în care se află corpul, frecvența cardiacă excesivă (de exemplu, frecvența cardiacă rapidă în repaus).

Adesea, există un sentiment de tahicardie tahicardie.

Cauza principala tahicardiei este insuficienta cardiaca. Aceasta poate provoca tahicardie și febră, febră, și intoxicații alimentare sau de alcool.

ritmului cardiac a crescut la o sută douăzeci sau mai multe bătăi pe minut - un semn de boli grave de inima. În astfel de cazuri, este necesar să cheme o ambulanță.

Tratamentul tahicardie vizează în primul rând bolii de bază. Dacă tahicardie este cauzată de inima soldatului, numit sedative (sedative) droguri. Atunci când o tahicardie, care este o cauza de insuficienta cardiaca, medicul prescrie de primire a glicozide cardiace.

Medicina tradițională recomandă bea un decoct de napi tahicardie (două linguri nap într-un pahar de apă bucătar timp de 15-20 de minute de fierbere), pe sticlă timp de noapte, precum și fructe decoctul Viburnum.

Bradicardia - încetinirea ritmului cardiac la care inima bate la o frecvență mai mică de 55 de bătăi pe minut. Se poate dezvolta în infarctul miocardic și o varietate de procese patologice, cum ar fi ischemia, scleroza multiplă, inflamația, cu o creștere a presiunii intracraniene, funcția glandei tiroide redus, în anumite infecții virale și recepția sub influența anumitor tipuri de medicamente.

Dacă bradicardia există senzații neplăcute în inimă.

tratament bradicardie, exact la fel ca și terapia tahicardia direcționată la tratamentul bolii subiacente. Dacă bradicardia este cauzată de inima soldatului, medicul se aplica agentilor simptomatice care ajuta la normalizarea temporar ritmul cardiac. Astfel de agenți includ aminofilina. Când bradicardie severă, cu simptome severe, poate fi administrat o electrostimulare cardiacă temporară sau permanentă. Pentru a face acest lucru, setați „stimulator cardiac“, care poate fi asociat cu o intervenție chirurgicală.

Extrasistola - contracție prematură a inimii, datorită impulsului incrementală apariție. Aritmia poate însoți orice boală de inimă. De multe ori, aritmia datorită modificărilor în miocard. extrasistole Creșterea indică adesea la agravarea bolilor de inima existente, în special, cum ar fi bolile de inima coronariene si miocardita. Mai mult decât atât, insuficiență cardiacă extrasistole frecvente se pot contribui la acumularea a bolii.

Beats dă un impuls sentiment întărit sau cu o inima se scufunda.

In studiul pulsului corespunde o atenuare prematură val extrasistole sau pierderea următorului val puls. Când ascultați caracteristică tonuri de inima premature.

extrasistole rare în absența unei boli de inima nu necesita de obicei tratament. Este important să se identifice rapid factorii care au fost cauza aritmie, și apoi le elimina cu ajutorul unui tratament adecvat. Dacă aritmia este asociată cu o anumită boală, de exemplu, cum ar fi miocardita, tireotoxicoză și alții, pentru a elimina aritmie tratamentul necesar bolii subiacente. Când tulburări psiho-emoționale pronunțate în mod eficient sedative numire. În cazul în care cauza aritmiei a fost utilizarea de glicozide cardiace, medicul anulează numirea lor și numește droguri de potasiu.

Tratamentul aritmia se realizează prin intermediul antiaritmice, care selectează medicul luând în considerare contraindicațiile.

Paroksizmalnaya tahicardie - un atac de aritmie caracterizate prin ritm corect cu o frecvență de aproximativ 140-240 de batai pe minut. Pentru tahicardie paroxistică se caracterizează prin debut brusc și încetarea bruscă a atacului. Atacul poate dura câteva minute și câteva ore. Palpitatiile pot fi astfel însoțite de transpirație, creșterea numărului de mișcări intestinale, febră ușoară, urinare abundentă la sfârșitul atacului. Atacurile prelungite poate fi însoțită de slăbiciune, senzații neplăcute în inimă, și în prezența bolilor de inima - angina, apariția sau creșterea insuficienței cardiace, și chiar leșin.

In timpul unui atac de persoană tahicardie paroxistică trebuie să oprească sarcina și să asigure pacea, inclusiv sistemul nervos. În acest scop, puteți utiliza sedative. După un atac, vă recomandăm să luați doze mici de flecainidă de droguri și prevenirea unor noi atacuri. În cazul în care atacul nu poate fi îndepărtată și agravează starea, au nevoie de spitalizare Departamentul de Cardiologie de urgență - în cazul în care pot petrece stimularea atrială cu cardioversie.

fibrilatie atriala. sau fibrilatie atriala, - reducerea haotic grupe individuale fibrele musculare atriale, deci atriul în general, nu a redus și ventricule aritmic, de obicei, cu o frecvență de 100-150 bătăi pe minut. fibrilatie atriala pot sa apara cu boli de inima mitrala, boala cardiacă coronariană și infarct miocardic. Fibrilația atrială promovează apariția sau creșterea insuficienței cardiace, poate fi una dintre cauzele apariției cheagurilor de sânge.

aritmie atriala poate fi simtit ca tahicardie. fibrilatie atriala cu ritm ventricular neregulat și puls variabil aritmichen, o parte a ritmului cardiac nu da unda de puls, sonoritatea de sunete cardiace sunt, de asemenea, schimbătoare.

În cazul în care fibrilatie atriala este asociata cu boli cardiace cronice, scopul tratamentului este de a aduce ritmul ventricular la normal, adică la 70-80 bătăi pe minut. Atunci când atrială spitalizare rezistente fibrilație și tratament în spital. Defibrilare este contraindicat în cazul în care a crescut în mod semnificativ atrii, sunt complicații tromboembolice, miocardita, și intoxicație cu glicozide cardiotonice. Cu atacuri frecvente si ineficienta tratamentului terapeutic este efectuat un tratament chirurgical in clinici de cardiologie de specialitate.

Aritmia este de multe ori un „tovarăș“ de boli ale sistemului cardiovascular. Prin urmare, este suficient pentru a vindeca boala de bază, și în același timp, pentru a scăpa de aritmie.

Legate de posturi:

Aritmia puls rapid - tratamentul inimii