apă alcalină pentru a bea cum să gătească acasă

Amintiți-vă povestea de „mere de reîntinerire și apa vieții“? Deci, apa vie, de fapt există, cu alte cuvinte, numele său corect - apă alcalină. Ea are o mulțime de caracteristici utile!Nu este un accident este popular cunoscut sub numele de „live“, un pahar cu apă, beat pe stomacul gol, se poate vindeca complet chiar cancer!

De ce a fost ea de vindecare? Hai să aflăm toate detaliile, precum și să învețe cum să pregătească o apă alcalină la domiciliu.

Potrivit nutriționiști și medici

Timp de mulți ani, nutriționiștii și medicii au dezbătut puternic beneficiul de apă alcalină. Și au ajuns la un consens că are proprietăți unice de vindecare.

Staying organe ale corpului este foarte util într-un mediu alcalin, ajută să eliminați rapid de toxine și de impurități. Pentru a restabili echilibrul acido-bazic al organismului, suficient în fiecare dimineață pentru a bea un pahar de apă alcalină.

Studiile au aratat ca celulele canceroase nu se pot dezvolta într-un mediu alcalin. Acest lucru înseamnă că, dacă o persoană are mediul acid are o valoare de pH 7.36, riscul de boală este redus semnificativ.

Și nu doar cancer. apă alcalină și să livreze avertiza multe alte boli.

Proprietăți pozitive de apă vie

 1. corp Șters.
 2. proces suspendat set de boli legate de varsta.
 3. Acesta intareste sistemul imunitar.
 4. deșeuri acide șterse.
 5. Cura boli cronice ale tractului gastro-intestinal.
 6. Sensibilitate redusă la expunerea la diverși factori negativi.
 7. Recuperarea schimburilor de energie.
 8. Relațiile stabilite procese biochimice.


De aceea, apa alcalina se recomanda sa bea pentru prevenirea a numeroase boli. Lista bolilor impresionante: obezitate, cancer, astm, hipertensiune arteriala, alergii, hipotensiune arterială, dureri de cap, diabet, guta si multe, multe altele.

apă alcalină pentru a bea cum să gătească acasă

Apa alcalină se pregătește un incredibil de simplu, prepararea sa nu ia mai mult de cinci minute de la domiciliu.
ingrediente:

 1. 1 tabel. l. - sare Himalaya.
 2. 2 - un litru de apă distilată.
 3. 1 - lamaie.

Se spală lămâi sub jet de apă, se taie în felii mici. Se toarnă apa intr-un borcan de sticlă curată.

Pune lamaie preparat, se presară în sarea de Himalaya (sare pot fi achiziționate de la orice magazine alimentare de sănătate sau comandate on-line). Close borcan, se lasă să stea la temperatura camerei timp de 12 ore.

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă alcalină. După ce bea apa vieții, aproape instantaneu numărul celulelor sanguine va fi cel mai ideal.

Treptat crește doza în timpul lunii aduce aportul de lichide la 0,3-0,5 litri.

În plus, pentru a bea această apă este foarte util pe această bază, se recomandă pentru a găti supe și băuturi. Plus - în băuturi și supe sunt conservate pe deplin vitamine.

Perioada de valabilitate maximă de apă alcalină - 24 ore.

Ai grijă de sănătatea ta. Apa alcalină este indispensabilă și foarte eficient. Ajuta corpul tău și vă va răspunde la o sănătate bună!

Nu uitați să împărtășiți link-ul de la articol cu ​​prietenii și cunoscuții tăi. Fii plin de energie, indiferent de vârstă!

PUSH „Like“ și de a primi doar cele mai bune poziții în Facebook ↓