Antihelmintic pentru pisici si pisoi - selectarea și aplicarea

Ce antihelmintice pentru pisici de a alege? Aceasta este o problemă cu care se confruntă toți cei care au cumparat un pisoi. Din păcate, în cele mai multe forumuri și multe clinici veterinare Răspunsul la această întrebare este dat de standardul „Cumpără“ Drontal“. Acest medicament este foarte popular. Poate că este motivul pentru care atât de des au început să apară fals, care, în cel mai bun caz nu se manifestă în cel mai rău - animalul trebuie să fie tratat pentru intoxicare. „Drontal“ - antihelmintic excelent pentru pisici, cu un spectru larg de activitate, care este foarte convenabil. Cu toate acestea, puteți cumpăra numai în clinici, medici veterinari. Acest lucru se aplică tuturor medicamentelor (vitamine, imunostimulante, antihelmintice, sampoane, etc.).

Antihelmintic pentru pisici si pisoi - selectarea și aplicareaToate antihelmintice pot fi împărțite în „nostru“ (producția locală, mai ieftin) și „nu a noastră“ (importate, mai scumpe). Cu toate acestea, nu întotdeauna prețul mai mic, spune o calitate îndoielnică.

La unul dintre site-urile de studiu veterinar de proprietari de pisici a fost efectuat pentru a determina rata de popularitate utilizat deparazitare. Rezultatele studiului sunt după cum urmează:

Antihelmintic pentru pisici si pisoi - selectarea și aplicarea

  1. "Drontal" (tablete).
  2. "Profender" (picături, aplicare topică).
  3. "Kanikvantel-plus" (comprimate).
  4. "Prazitsid" (suspensie).
  5. "Tsestal-Cat" (comprimate).
  6. "Prazitel" (suspensie, potrivite pentru pisici).
  7. "Stronghold" (picături, aplicare topică).
  8. "Trontsil-K" (tablete).
  9. "Pirantel" (dozare de suspensie -1.2 ml per kg).
  10. "Febtal" (suspensie).

Toate aceste medicamente sunt antihelmintic cu spectru larg de activitate, dar diferă în aplicație. Suspensia este considerată a fi mai convenabil. și o picătură într-o singură lovitură ucide mai multe păsări cu o singură piatră și scuti worming și purici mordant, și chiar câteva săptămâni va proteja împotriva re-infecției. Comprimatele antihelmintice pentru pisici sunt mai convenabil de dozare. Zece dintre aceste fonduri este demn de atenție, alegerea este doar a ta.

Antihelmintic pentru pisici si pisoi - selectarea și aplicarea


Acum, cum să dea un antihelmintic pisica. Să începem cu faptul că este necesară de droguri pentru a normaliza strict în funcție de greutatea animalului. Nu orice costum de pisica antihelmintic: este necesar să se ia în considerare vârsta și animalul de companie și statutul acestuia (un animal bolnav este contraindicată).

Preparatele sub formă de picături (într-o pipetă, de obicei, conține o singură doză) este aplicată strict pe greabăn, ridicarea blândă lână. Este esențial ca înseamnă că a lovit pe piele. Medicamentul are efect după înmuiere, astfel încât numai aplicarea corectă poate garanta rezultatul.

În scopul de a „hrăni“ pilula pisica, au nevoie de calificare - un animal de multe ori se comporta prost: se transformă efectele cap dinții smulgerea poate chiar musca sau de a aduce să suporte ghearele lor inspirație reverență.

Antihelmintic pentru pisici si pisoi - selectarea și aplicarea
Unii medici veterinari recomanda antihelmintic zdrobit și se adaugă la umplutura, la un animal într-o delicatesă de carne. Ei bine, în cazul în care această opțiune este de fapt a avut loc. Și dacă frumusețea ta refuză să viermi în mod voluntar otravă?

Poate că ar trebui să tren doar animalele de companie la recepția corectă a medicamentelor produse sub formă de tablete.

Apropo, de multe ori antihelmintice pentru pisici are un gust destul de neplăcut și un miros foarte picant, astfel încât un deget în jurul încercuite animalului pe a doua înșelăciune nu va mai cumpăra.

O mai bună, desigur, să profite de Piller, este în continuare denumit „tabletkodavatelem“, iar în cazul în care nu a putut fi găsită în formă, putem da antihelmintic fără ea.

Deci, luați comprimatul cu o singură mână, descleșta gura animalului, apăsând pe ambele părți ale fălcilor și zaprokinte cap.

Antihelmintic pentru pisici si pisoi - selectarea și aplicarea

Se pune pilula cât mai adânc posibil (nu pe limbă, sau poate începe vărsături provocat amărăciune de droguri). Apoi elimina rapid degetele din ghearele și dinții de pisica somknite, dar nu lăsați să renunțe la cap. Mangaiati-gât, până când vedeți o înghițitură.

Acum puteți lăsa frumusețea ta, pentru animale de companie si da-i un biscuit (foarte mic). În cazul în care acțiunile tale sunt întotdeauna îngrijite, fără a provoca durere, pisica accepta in cele din urma medicamente ca un ritual, astfel încât data viitoare nu va fi în mod special rezista.

Oferindu animalele de companie de suspensie mai confortabil. La doar cinci secunde tratamente: posibile de ridicare a capului animalului, trage un pic de obraz, pentru a forma o „adâncitură“ pour medicament. Așteptați înghițire mișcări (ele tind să urmeze imediat). Pentru procedura folosind o seringă (fără ac), sau o pipeta speciala.

Sfat: Dacă pisica zgâriat, puteți înfășa prosop ei gros, lăsând doar capul afară.

Antihelmintic pentru pisici si pisoi - selectarea și aplicarea