Ansamblul unei case cadru cu propriile sale mâini (video)

 • Instrucțiuni pentru asamblarea unei case cadru
  • Instrucțiuni pentru asamblarea unei case cadru cu propriile sale mâini de la sol în sus
  • Instrucțiunile de montare și fixare bare
 • Acoperiș pentru o casa cadru cu mâinile lor
 • izolație de calitate - Unul dintre cele mai importante elemente ale unei case cadru

Mulți oameni visul de a avea o locuință, în special a tinerilor care trăiesc o lungă perioadă de timp în cămine sau apartamente închiriate. Pentru a realiza visele lor de realitate, fie prin achiziționarea unei case gata, sau altceva să-l construiască singur. casa de caramida va necesita o mulțime de energie și de resurse financiare, nu se poate spune despre construcția cadrului.Ansamblul unei case cadru cu propriile sale mâini (video)

Dispozitiv de conducere casa cadru.

Ansamblul unei case cadru - destul de o experiență interesantă; aveți nevoie pentru a cumpara un model de proiect, care va economisi timp. Ordinea proiectului va depăși un pic în valoare, dar timpul economisit este în valoare de ea.

Instrucțiuni pentru asamblarea unei case cadru

clădiri Prefab se disting pentru ușurința de construcție, confort, proprietăți de izolare termică, și, desigur, viteza de erecție.

clădiri Prefab nu necesită turnarea fundației (care costa aproximativ un sfert din toți banii cheltuiți pe casa), clădirea este format dintr-un cadru, astfel încât este foarte posibil să fie atașat la stratul de izolație termică. Pentru decorarea fațadei se va potrivi cu orice material de căptușeală existente.

Există mai multe modalități de a colecta clădiri cadru:

Ansamblul unei case cadru cu propriile sale mâini (video)

Ansamblul de circuit al unei case cadru.

 1. timbered-Jumătate construi casa se bazează pe colectarea de cadru de lemn. care este umplut cu un alt material, mai durabil construcție (cărămizi de lut, pietre).
 2. Ansamblu cadru-panou - un ansamblu, care se bazează pe conexiunea de vultur-panouri, asamblate în fabrică. În astfel de panouri pot fi pre-inserat în ușile și ferestrele. La exterior, acest panou este ca un tort strat, ca parte a construcției este următoarea: penopolistrol acoperită pe ambele margini ale OSB plăci. Rigiditatea oferă built-grinzi, panoul de cheltuieli și sunt interconectate. Această metodă de asamblare a caselor cadru este cel mai frecvent în țările scandinave.
 3. Cadrul-cadru de asamblare implică colectarea carcasei direct pe site-ul viitoarei construcții. Pentru uz rezidential grinzi de lemn care are o grosime variabilă (în funcție de selecțiile de destinație.). Acest ansamblu este mult mai rentabilă și permite construirea clădirii aproape orice formă. În mod corespunzător alocarea de încălzire poate oferi proprietăți de izolare termică a clădirii.

Luând în considerare toate modalitățile de a construi structuri, constructorii cu experiență sunt sfătuiți să rămână în sfârșit - cadrul schelet, deoarece această metodă este cea mai simplă și economică (chiar și în termeni de timp).

Deci, să continuăm. Planul conjuncturala a casei (cu mâna) este gata, se ia în considerare numărul de camere din casa, podele, plasarea de balcoane, verande. tip Premeditat de acoperiș. Este timpul să apeleze la arhitecți la îngrijire de specialitate: Bazat pe cerințele și dorințele dumneavoastră, acestea vor elabora o structură cadru, pornind de la datele proiectului pot fi cumpăra materiale de construcție și de construcție pentru a începe.

Construcțiile încep întotdeauna cu fundație turnat. Din fericire, în cazul nostru, se ocupă cu fundația de lucruri mult mai ușor. fundație de lumină corespunzătoare, puteți alege oricare dintre tipurile de bază:

 • monolitică (sub forma unei platforme);
 • columnar-curea;
 • bandă convențională.

Ansamblul unei case cadru cu propriile sale mâini (video)

Fund casa cadru feroviar și podea grinzi.În cazul în care proiectul implică construirea de clădiri pe bazele columnare-strip, lucrările ar trebui să înceapă cu șanțuri. Acestea vor fi plasate în jurul perimetrului casei, precum și la fața locului care poartă elemente structurale. Adâncimea șanțului conform standardului este de 1,5 m.

Instalat armat stâlpi din beton șanț (pas egal cu 2 m). În continuare, un cofraj, iar întreaga structură este umplut cu mortar de ciment. Atunci când soluția este umplut complet intarit, poate fi legat prin bare metalice grillage.

Strip fundație are o structură similară cu cea anterioară, dar nu există bare. Dug șanț este întărită cu ajutorul unor tije (diametru - aproximativ 10 mm). Mai mult, se toarnă lor soluție de M400 de ciment și nisip în raport de 1: 3. Această fundație vă permite să creați o pivniță sub casa pentru nevoile casnice.

Și ultimul tip de fundație - platforma. O astfel de fundație este prezentată sub formă de radier de beton. Armătura este plasat pe o bază de nisip, creat din pietriș și nisip, scăldat într-un strat mic de beton. Apoi, un cofraj, iar întreaga platformă este turnat fundație. Înălțimea bazei trebuie să fie egală cu 60 cm, din care jumătate trebuie să fie airbag nisip.

Înapoi la cuprins

Instrucțiuni pentru asamblarea unei case cadru cu propriile sale mâini de la sol în sus

Dacă ați ales o metodă cadru schelet, acesta va permite orice clădire mică creștere construcție cu orice design într-un timp scurt. Tufărișuri sunt toți pereții cu un spațiu mare pentru ferestre, această metodă va ajuta să umple casa cu lumina. Forma o casa poate fi un dreptunghi arbitrar, pătrat, triunghi, cerc, chiar. Tehnologia unică de asamblare cadru permite să ridice clădiri de orice elemente ale mai complexe forme.

Înapoi la cuprins

Instrucțiunile de montare și fixare bare

Ansamblul unei case cadru cu propriile sale mâini (video)

instrucțiuni de asamblare și fixare. bare

Din materialul de mai sus este destul de clar faptul că forma clădirii poate fi orice, dar modul în care legătura dintre elementele este același peste tot. Amintiți-vă că puterea ta de construcție depinde de metoda de lipirea pieselor împreună.

Una dintre cele mai populare moduri este un compus de tip nut și feder sau tăiere complet (parțial). Pe lângă compusul de bază este legat suplimentar îmbinările cu plăci de oțel, suporturi pentru conectori și părți de diferite dimensiuni. O astfel de metodă de lipire asigura rigiditatea care afectează durabilitatea acasă. Organe de asamblare, la rândul lor, sunt fixate cu cuie, ancore și șuruburi de strângere. Grosimea și dimensiunea de elemente de fixare sunt direct dependente de caracteristicile structurii.

Se colectează cadru posibil după instalarea grinzilor de tavan. Montat montanți pereți interiori și fațade. Pentru a utiliza lemn 40 * 140 mm, în cazul în care pereții nu sunt portante, este destul de potrivit dimensiuni de 40 * 100 mm. Etapa de montare trebuie să fie egală cu 40-60 cm; Suprapuneri este necesară utilizarea de grinzi a căror grosime este de 50 mm sau mai mare și o lungime variază în funcție de deschiderile.

Înapoi la cuprins

Acoperiș pentru o casa cadru cu mâinile lor

Schema casei plafonului.

Configurația acoperișului și numărul de raze trebuie să fie specificate în proiect la domiciliu. acoperișuri mnogoskatnye au devenit foarte populare, dar dacă încă nu dobândirea de competențe, va fi mai ușor de a face un acoperiș fronton obișnuit pentru casa cu propriile sale mâini. Complexitatea lucrărilor depinde de pod. Dacă aveți de gând pentru a izola mansarda, căpriori trebuie să fie montat cu un pas, care este egală cu lățimea izolației. Partea cea mai potrivită material de 150 sau 150 * 50 * 70 mm, respectiv.

Căpriori prin triunghi tăiat ar trebui ciocni în mauerlat, numai în acest caz, oferă o stabilitate structurală. Fiecare latură a triunghiului este egală cu o treime din grosimea capriorilor. Rigel stabilit ca forța de tracțiune între grinzile. Acesta este plasat la înălțimea tavanului, de obicei, de 2,4 sau mai mare. Pentru șuruburile de lemn adecvate 50 * 150 mm.

proporțiilor Acoperișuri ar trebui să cuprindă următoarele componente:

 • material de barieră de vapori;
 • instalare kontrobreshetki;
 • crate generale;
 • strat de impermeabilizare;
 • orice material pentru acoperișuri.

Kontrobreshetka joacă un rol important în construcția acoperișului: asigură pe deplin de ventilație între șipcile și căpriori. Acesta este atașat la materialul kontrobreshetke pentru acoperișuri. Bare Pasul depinde de materialul. Slate este pus pe barele de la o distanță de 30 cm, iar zona zoster trebuie să pună pe cosoroabă continuă.

Înapoi la cuprins

izolație de calitate - Unul dintre cele mai importante elemente ale unei case cadru

Schema de construcție a pereților unei case cadru.

Piață modernă materiale de construcții ne oferă o gamă largă de izolare pentru toate pereți, acoperiș și fațade de clădiri prefabricate. Acordați atenție la densitatea izolației, aceasta nu trebuie să fie mai mică de 80 kg / m³. Cele mai frecvente materiale:

 • lână minerală;
 • Styrofoam.

Rețineți că trebuie să utilizați că placa de lână, nu saltele, caz în care izolația este rigidă și suficient de puternic, el nu va suferi o deformare ca urmare a impactului condițiilor meteorologice. Pentru a pune izolația necesară între montanții de cadru. Dacă utilizați de Styrofoam, apoi fixați-o suplimentar cu spumă în jurul perimetrului. Dacă utilizați vată minerală, apoi urmați deplasarea articulațiilor la intersecția dintre rândurile superioare relativ scăzute.

Cofrajul la construcția finală poate fi orice materiale disponibile. Ipsos, țiglă clădire fațadă, casa bloc, siding, vopsea - vă poate da frau liber imaginatiei lor. În interior, puteți utiliza gips carton, dusumea din lemn și plăci OSB. Deasupra plăcilor poate fi aplicat stratul tencuială și apoi vopsirea sau tapetului de perete.