Anna German - biografie, informații, viața personală, foto, video

Anna German - biografie, informații, viața personală, foto, video

Pop star al anilor 1960 - începutul anilor 1980.. Este cunoscut ca interpret de cântece în diferite limbi ale lumii, în special în poloneză și rusă.

A fost foarte popular în Uniunea Sovietică în anii 1970 - începutul anilor 1980.Ea a scris versuri pentru sovietici compozitori cântăreți Arno Babajanyan, Eugene Ptichkin, Aleksandra Pahmutova, Yan Frenkel, Oscar Feltsman, Vladimir Shainskiy și altele.

Printre cele mai cunoscute piese ale cântărețului. - "Hope" (.. socoteste Pahmutowa pe următorul N. Dobronravov), "Când grădinile erau în floare", "Ecouri of Love", "accident", "Shine, strălucire, steaua mea"

Melodii interpretate de Anna Herman erau diferite de căldură mare, sinceritate, melodie și muzicalitate.

Anna German - poveste de viață

Câștigător a numeroase festivaluri naționale și internaționale, inclusiv Monte Carlo, San Remo, Napoli, Viareggio, Cannes, Sopot.

Anna German - Hope

Părintele Eugen Hormann (Acesta Eugen Hörmann, numele rusificat Yevgeny Fridrikhovich Herman, 1909 -. 1938). Am avut o origine rusă-germană. A lucrat ca un contabil. În 1937, a fost arestat sub acuzația de spionaj și condamnat la 10 de ani, fără dreptul de corespondență. Împușcat în Tașkent în 1938. El a fost reabilitat postum în 1957, ceea ce rudele sale au primit un certificat numai în 1975.

Familia a vorbit tipic menonită Plautdietsch Language (platdoych).

Pe lângă Anna German studiat în Jambul (în prezent orașul Taraz din Kazahstan).

În 1949 familia sa stabilit în Wroclaw. Irma german după războiul din Polonia, a lucrat ca profesor de limba germană la Colegiul Agricol din orașul Wroclaw (în prezent Universitatea de Științe ale Vieții).

La sfârșitul școlii primare Nova de minereu și Wroclaw Anna a sosit licee în Universitatea Wroclaw la Facultatea de Geologie.

Participarea la spectacole studențești de amatori, în viitor, i-au permis să devină o cântăreață.

„Joc de cuvinte“ a debutat în 1960 în teatru studențesc. După ce a primit o bursă din partea guvernului italian, care aspiră cântăreață câteva luni de la Roma.

Anna German - biografie, informații, viața personală, foto, video

Actorul-director al Zheshuva Yulian Kshivka invitat pe Anna compania sa, și datorită lui, ea a fost în măsură să ia parte la Festivalul Internațional Song III în Sopot.

Anna German - biografie, informații, viața personală, foto, video

Soțul ei de drept comun - un inginer Zbigniew Tucholsky - a avut grijă de cântăreț după dezastru. Dacă nu pentru sprijinul său - nu este cunoscută, cu toate acestea, Anna a fost în stare să îndure încercările care au căzut la lot său.

Anna German nu a fost niciodată frică de transport. Ea a îndurat în liniște cursă italienii temperamentale pe micul lor „fiatikah“ cross country. Chiar Samoletnaya „buffeting“ întotdeauna părea să-i nu mai mult decât o atracție liberă.

Cu toate acestea, la scurt timp înainte de tragedie, Anne a căzut în mâinile ziarului cu un titlu teribil: „Una dintre celebrele surori franceze Dorleak a murit într-o mașină de ardere.“

De atunci, Anna cumva a reprezentat întotdeauna groaza oamenilor care ard de viu în mașină. În momentul în care mașinile cu puterea aruncată în aer, într-o fracțiune de secundă la mai multe ore de întuneric și tăcere, Anna a avut timp să se gândească, doar nu arde.

masina Shattered a fost găsit câteva ore după accident, șoferul camionului. Anna primul nimeni nu a remarcat, de rupere parbriz, ea a zburat douăzeci de metri distanță de rămășițele „Fiat“.

Mai târziu, comisia a constatat: sofer masina pur si simplu a adormit la volan. Impresario cântăreț Renato a scăpat cu o mână ruptă și picior. Și pasagerul a fost infricosator pentru a viziona: Anna au fost fracturi complexe ale coloanei vertebrale, ambele picioare, brațul stâng, mai multe coaste, leziuni periculoase ale organelor interne, comoție cerebrală.

Odată scos tencuiala, pentru încă șase luni, Anna pune nemișcat pe pat a devenit urât.

Era interzis să se miște - a fost colectat literalmente puțin câte puțin. Piciorul stâng pentru a fixa oasele deteriorate a introdus ace metalice.

Revenire la comanda a fost incredibil de mult timp. Pentru mai multe luni de mușchi de imobilitate atrofiat. Orice mișcare a fost dificilă. Chiar și îndoiți doar degetele de la mâna lui a fost o sarcină descurajantă pentru ea. În primul rând, un aparat special Anna obișnuit cu poziția verticală a corpului: este legat de o masă, ușor ridicat în doar câteva minute.

ea a învățat să stea încă de luni de zile. Și abia apoi a început să crească ușor. Nights - să nu fii prins pe nimeni în ochi - Zbigniew Anna dus din oraș, unde a învățat să meargă.

„Trăiam doar trei sute de metri de râul Vistula. Acolo și a mers la Anya în fiecare zi „formare“. Dar cel mai rău nu a fost testul fizic: Anna a trebuit să depășească șocul psihologic după accident. Apoi, ea a decis să scrie cartea, gândindu-mă că, după ce descrie tot ce sa întâmplat cu ea, va fi capabil de a scăpa de amintiri oribile. De lucru cu adevărat fascinat Anya. Ea a scris în jos gândurile ei, purtat în trecut. Cartea „Întoarceți-vă la Sorrento?“ A fost publicată cu un tiraj de treizeci de mii de exemplare și a fost vândut imediat. În același timp, Anna a început să scrie cântece. Mai degrabă, Arina a scris poezie și Anna a luat melodia. Apoi, când a fost în stare să se așeze la pian, ea însăși însoțit. " - a amintit el.În 1970, Anna se întoarce pe scenă și imediat primește un „disc de aur“ pentru LP „Destinul uman“ (Pol. Człowieczy los).

Anna German - biografie, informații, viața personală, foto, video

Anna German a fost selectată pentru piesa Ptichkin E. și R. Crăciun, "Ecouri of Love" în filmul Evgeniya Matveeva "Destiny" (1977). După acest film, popularitatea sa în URSS a devenit larg răspândită.

Anna German și Lev Leshchenko - Ecouri de dragoste

Anna a fost un susținător sincer al legăturilor culturale mai strânse între popoarele din Polonia și Uniunea Sovietică.

Vocea Anna German - o soprană de coloratură lirică a obișnuit clare voce,, de mare. Modul unic de performanță afișare nemărginită registru de voce superioară. Singer diferea un mare muzicalitate, măiestria, o mare căldură și sinceritate a imaginii cântec creat.

Anna German - grădini Când înflorite

Repertoriul ei au inclus cântece de diferite genuri de focalizare și sens. Chiar și cântece umoristice realizate în lumina ei voce tristețe placa transparentă. În ceea ce privește melodiile tragice despre război, soarta in caz de deces sau săracă femei - ei Herman dezvăluie pe deplin darul său dramatic artistică, autentic și piercing arată tristețe neconsolat și disperare profundă. Acest mod captivat ascultătorii toate țările în care ea a efectuat.

Anna German - cireșe alb

Îngropat în calvinistă (reformată evanghelică) cimitirul din Varșovia.

Nume Anna Herman este un asteroid în 2519, descoperit de astronomul sovietic T. M. Smirnovoy.

Viața personală Anne Herman:

Anna German și Zbigniew Tucholsky erau enoriași ai Bisericii adventiștilor de ziua a șaptea.

„Cunoștință noastră, poate că cineva va părea nu atât de romantic, dar - absolut vitale. Asta a fost în 1960. Am fost apoi un tânăr om de știință, a fost trimis într-o călătorie de afaceri în orașul Wroclaw, este pe Oder. Afaceri nu au fost atât de multe, am facut fata destul de repede. a fost doar câteva ore, vremea a fost frumoasă în fața trenului. Așa că am decis să ia o baie. Pe plajă pentru o lungă perioadă de timp de gândire ce să facă cu bagajele - am fost în uniformă completă, care transportă o valiză. Și apoi a văzut o fată frumoasă - era în ochii ei ceva ce nu a permis să se îndoiască de onestitatea și sinceritatea. A fost atunci când am cerut să se uite după lucruri ". - a reamintit Zbigniew.

După cum au vorbit, a devenit clar că fata termină facultatea geologică, dar în timpul liber implicat în spectacole de amatori. Apoi, Anna însăși nu a avut nici o idee că într-o zi va fi cunoscut peste tot în lume. „Când ne-am spus la revedere, ea mi-a dat o fotografie și a promis ocazia de a invita la concert.“ - a spus el.

Anna ținut de cuvânt. Și a trimis fotografii. Și mai târziu a invitat la concert. Cu toate că a fost necesar să se meargă la fel de mult ca 300 km de la Varșovia, Zbigniew s-au grabit să se întâlnească pe viitoarea sa sotie.

Zbigniew Tucholsky despre Anna Herman

12 ani au trăit în uniuni de facto. Check out căsătoria a decis în mod oficial după Anna a revenit după un accident de mașină.

„La acea vreme am trăit într-o căsătorie civilă doisprezece ani. Cu toate acestea oficializeze relația noastră într-un fel nu a avut timp. Atât Anna și am lucrat foarte greu, și ne-am gândit că ștampila în pașaport - doar o formalitate. După tragedia ne-am uitat la problema foarte diferit „, - a spus soțul ei actrița.

Anna German și Zbigniew Tucholsky

Anna German - biografie, informații, viața personală, foto, video

Anna German - biografie, informații, viața personală, foto, video

Când Anna și Zbigniew a aflat că vor avea un copil, bucuria părinților imediat umbrita medicilor: „Tu, probabil, nu supraviețuiesc după naștere:. Consecințele pot afecta un accident de mașină și de vârsta ta - treizeci și nouă de ani“ - a reamintit Zbigniew.

Cu toate acestea, întrebarea pentru ea să dea naștere sau a nu avea - nu doar în picioare. În 39 de ani, ea a decis să dea naștere pentru prima dată.

Aproape doi ani Anna și Zbigniew se ocupe numai cu fiul său, care a fost numit „vrabie“.

A absolvit Universitatea din Varșovia (Facultatea de Documentare și bibliografie). Acum, un om de știință. Examinează istoria căilor ferate, locomotive a condus Societatea de fani.

Apropo, creșterea fiului Anny german - 2 metri 18 centimetri. El a crescut o mulțime de părinți care nu au fost reduse: Anna - 1,84 m, Zbigniew - 1,86 m.

Anna German și fiul său

Anna German - biografie, informații, viața personală, foto, video

Anna German - biografie, informații, viața personală, foto, video

Anna German - biografie, informații, viața personală, foto, video

Discografie Anna Herman:

LP la 78 rot / min:

1965 - Anna German. Starlight / Dă-mi un vis (URSS, Melody 43333-4)
1965 - Anna German. Snejana / Fără tine (URSS, Melody 44097-98)
1965 - Anna German. Nu vă grăbiți / Pe plaja (URSS, Melody 44129-30)
1965 - Anna German. Noapte Talk / Totul a mers (URSS, Melody 44139-40)
1965 - Anna German. Două / Ciuperci (URSS, Melody 44141-42)

1965 - Sunny Day (URSS, Melody, D-00015039)
1965 - Snezhana (URSS, Melody, D-00015961)
1965 - Iubirea mea (URSS, Melody, D-00015963-4)
1967 - Anna German (Muza, Polskie nagrania, N 0506)
1967 - Anna German (editor al "International de Carte", URSS)
1971 - «Jasny Horyzont» (Muza, Polskie nagrania, N 0657)
1974 - Pentru a fi fericit (URSS, Melody, S62-05101-2)
1974 - Îmi place dans (URSS, Melody, S62-04903-4)
1975 - Tot ce a fost (URSS, Melody, M62 37355-6)
1978 - Îmi amintesc totul (URSS, Melody, M62 41465-6)
1978 - Anna German. "Piesele de pe poezii de Matveya Blantera Michael Isakovskogo" (URSS, Melody, S62-10307-08)
1983 - Anna German cântă cântece Vladimira Shainskogo (URSS, Melody, S62-19719-001)

1971 - Sings Anna German (URSS, Melody, DG 0002357-58)
1972 - Anna German (URSS, Melody, DG-0003073)
1974 - Anna German (URSS, Melody, G62-04109-10)
1975 - Anna German (URSS, Melody, G62-04625-6)
1975 - Anna German (URSS, Melody, G62-05105-6)
1977 - Anna German (URSS, Melody, G62-06153-4)
1977 - Anna German (URSS, Melody, G62 06481-2)
1979 - Anna German - Îmi amintesc totul (URSS, Melody, G62-07197-8)
1982 - Anna German (URSS, Melody, G62-09649-50)

1963 - Cyganeria
1967 - A jeżeli mnie pokochasz (Polskie nagrania, R00- 63 / II)
1969 - DLA synka Melodia
1969 - Chcę tańczyć w majową noc
1970 - Księżyc i ROZE
1970 - Śnieżna panienka
1970 - byc może (Polskie nagrania, R0-192 / I)
1970 - Człowieczy los
1970 - SKAD przyjdzie noc
1971 - Cztery karty
1971 - trzeba się nam pośpieszyć
1974 - gdy śliczna panna (Polskie nagrania, R0452-2)
1975 - gdy śliczna panna / Lulajże Jezuniu
1975 - Pozwól, żeby ktoś wziął Twoje serce / Moje miejsce na Ziemi
1978 - Lista do Chopina
1979 - Tylko w tangu / Dookoła Kipi lato

Filmografie Anny german:

1966 - "aventurile Marii" (polonez Marynarka la męska przygoda.) - Captain fată visează
1970 - "Peisaj După luptă" - american
1970 - "Ferry" (versuri)
1970 - „Happy Island» (Wyspy szczęśliwe) - compozitor si interpret din cântecele sale