Anime și Manga

În lecțiile anterioare privind elementele de bază ale anime desen manga si ne-am atins la întâmplare pe desen fete. În această lecție ne vom uita la această problemă în detaliu. Diferența principală în desen personaje feminine este, desigur, foarte figura unei femei.Cel mai ochi-prinderea și o parte distinctă a corpului femeii - este piept. Este vital să atragă piept, astfel încât nu ar trebui să se concentreze doar pe ea (cu excepția cazului în desenați Hentai ^ _ ^), și, în același timp, în mod clar și în mod clar marca. În acest caz, sanii ar trebui să arate natural și nu ca două implanturi de silicon. În începători nu sunt puține probleme și este plasarea foarte corectă a sânului.

De multe ori nou-veniți portretiza piept ca două bile de el însuși, ca și cum lipit de banda adezivă în jurul valorii de restul corpului. În același timp, prin deschiderea orice tutorial pe desen. veți vedea că de sân al unei femei este mai mult ca o jumătate de sferă sau teacups răsturnate.

Deci, trage linia de centru de-a lungul corpului, care, așa cum se împarte corpul în jumătate. Sânii sunt poziționate la un unghi de 45 de grade în raport cu această linie și se termină la aproximativ trunchi de mijloc (vezi. Figura). Una dintre cele mai comune greseli - sanii sunt prea aproape / departe / de mare. ai grija pentru acele momente. În exemplele următoare, puteți fi siguri că regula de 45 de grade se menține indiferent de postura personajului.

Apropo, aici este o altă postură. Poate cel mai simplu. După cum puteți vedea, toate aceleași interesante 45 de grade. Rețineți, de asemenea trapa. La fel ca hașurarea face san mai natural.

Și încă o prezintă. În toată splendoarea ei, ca să spunem așa. Și ceea ce vedem - încă o dată 45 de grade! Rețineți că sânul stâng este prezentat ca o jumătate de sferă, nu ca o sferă completă. Desigur, puteți face modelul de orice dimensiune sani, dar lucrul cel mai important - nu exagera.


Desenați gâtului și umerilor

Din piept ridica un pic mai mare și a vedea cum să atragă gat si umeri de fetele noastre.

Desen umeri, decolează nota că nici cădea fără probleme și nu stau ca două plăci plane. Examinați mușchii umărului, uita-te la tine (pe fata ta), în oglindă și verificați toate liniile caracteristice. Umerii fetele ar trebui să fie ca un cuier elegant (în cazul în care o astfel de comparație este permisă), și, în orice caz, nu ar trebui să fie plat și dur.

Figura de mai sus prezintă diferite poziții ale corpului. Observați cum umerii sunt desenate în fiecare dintre opțiuni.Cu toate că, în general, trucuri speciale în desen corpul nu este prezent (a se vedea. Lecția „anime și manga. Desen elementele fundamentale“), există încă o capcană opredelenyіy aici. Și anume - desenul personajului cu mâna ridicată.

Când ne-am ridicat mâna de mai multe partea ei din spate deschisă a corpului. Deși corpul unei femei si mai subtile decat cele ale barbatilor, dar nu este în întregime uniformă și, prin urmare, mușchii laterale trebuie să fie marcat. În același timp, nu se restrânge partea din față a trunchiului. Rețineți că sânului drept nu este rotunjita prea mult și a lăsat emisfera, care fuzionează ușor cu mușchii umerilor.

Să ne întoarcem la mâinile. După cum știm deja, mâna este format din trei părți: cubitus, radius și perie. Ca o primă aproximare noi reprezentăm ovalelor lor. Lungimea de mână ar trebui să ia solduri aproximativ la mijlocul, coate și, în acest caz, situat la talie.

Sdalat primele schite, mână Să ne dea o formă mai elegantă. Amintiți-vă că mâinile sunt, de asemenea, mușchii, și, prin urmare, nu poate fi plat. uita-te din nou în oglindă și a vedea cum să se conecteze mâna la umăr, care liniile sunt caracteristice articulațiilor, mușchii care merg la cot. Sam cot poate fi menționată o liniuță mică, urmată de o altă conexiune.

Aici sunt mai multe opțiuni pentru poziția de mână. Primele schite. Observați modul în care sunt desenate mâinile în funcție de perspectivele și poziția relativă.

La fel, numai după desen. Încercați să repetați acest exemplu. Inițial, veți întâlni unele dificultăți, cu toate acestea, cu un pic de practică, veți obține un succes notabil.

Picioarele frumoase sunt nu numai reale, dar, de asemenea, să atragă o fată. Fără o practică temeinică aici nu se poate face. La fel ca și cu mâinile, este important să nu pentru a le face plat. Suspicioși de forme simple - ovalurile, se deplasează treptat la detalii. La partea de jos a trunchiului gros picioare. apoi conică la genunchi. Ca și în cot, genunchi trebuie neapărat să arate. Notă călcâiul trebuie să fie de cel puțin ușor, dar arată.

Figura de mai sus prezintă câteva poziții, care poate lua caracterul tău. Să acorde o atenție la forma piciorului și, mai ales, în genunchi la fiecare poziție.

Desen fată înapoi, să fie atent la desen fese și articularea întregului corp. Restul procedurii rămâne același desen.


O figură completă a unei fete

Deci, ne-am atras în mod individual fiecare dintre părți ale corpului. Să aceeași trage fata noastră complet. Puteți începe să picteze cu forme simple (cel mai bun) sau încercați o dată întregul ivi corp. Incepand cu forme simple au observat că toate corpului, cum ar fi două mari oval, care se îngustează în zona stomacului. Cel mai important - este de a urmări axa comună a personajului, care coincide cu coloana vertebrala. Stai cu ochii pe forme, nu uita ca fetele figura asemanatoare cu o clepsidră. Dacă este necesar, puteți crește ușor proporțiile corpului, în special - lungimea picioarelor.

Vezi profilul. Rețineți că organismul este, de asemenea, alcătuit din forme simple. A se vedea modul în care am reprezentat san ca fiind afectate de îndoire a corpului pe desen a abdomenului si a umerilor.

Și, în sfârșit, punctul de vedere din exterior. Încă o dată, am împărțit eroina noastră în bucăți și se combină treptat toate părțile corpului, luând în considerare nu numai proporțiile, dar, de asemenea, spre viitor. Figura Fata noastră încă arată ca o clepsidră, dar acum nu suntem atât de evident, atrage. Fiți atenți atunci când desen mâini. Nu uita despre coate. În această poziție, acestea ar trebui să fie indicate mai clar.

sublinia cu grijă toate detaliile necesare pe corp, șterge inutile - fata noastră anime este gata!