Anestezia în utilizarea la domiciliu a geluri, unguente, și alte tipuri de anestezie locală

Anestezie la domiciliu se aplică în cazul în care o mică zonă a corpului amortit. Cu crescut pragul de durere, procedura este pur și simplu necesar.Anestezia în utilizarea la domiciliu a geluri, unguente, și alte tipuri de anestezie locală

În cazul în care casa este folosit anestezie

Motivele pentru utilizarea anesteziei la domiciliu:

 • durere de dinți;
 • contuzii - contuzii, entorse;
  Anestezia în utilizarea la domiciliu a geluri, unguente, și alte tipuri de anestezie locală
 • arsuri;
 • durere la nivelul ochiului cu leziuni oculare;
 • miozita acută, nevralgie;
 • unele proceduri cosmetice - electroliza, tehnici de injectare, Masine de curatire de acid machiaj permanent;
 • durere în gât.

numai de suprafață, în mod independent și pacient anestezie terminală se poate face la domiciliu. Injectarea - un lucrător medical ar trebui să exercite, deoarece injecție este capabil de a provoca o reacție alergică, un spasm vascular al căderii de presiune, aritmie severă, probleme respiratorii. Aceste situații necesită personalul medical de urgență.

Tipuri de anestezie locală

anestezie Surface - un anestezic local, în care există un efect direct asupra terminațiilor nervoase la nivelul pielii, mucoaselor, plăgilor suprafețe. În aceste cazuri, utilizați eter și cloretil. senzații dureroase dispar din cauza răcirii pielii. Aceste medicamente sunt utilizate pe coperta intacte.

Acestea sunt utilizate pentru accidente proaspete, vânătăi și entorse. O soluție de lidocaină sub forma unui spray aplicat cu arsuri. încă posibil

Anestezia în utilizarea la domiciliu a geluri, unguente, și alte tipuri de anestezie locală
impune 5% anestezinovuyu unguent sub pansament steril. Spray-urile cu lidocaină sau dikainom utilizate pentru bronhiile durere și trahee. Formulările sunt administrate printr-un cateter.

Atunci când procedurile cosmetice, cum ar fi electricitatea, ceară și îndepărtarea părului cu laser, utilizați medicamente anestezice în diferite forme de eliberare. Spray cu lidocaină sau dikainom aplicate porțiuni ale procedurii. Puteți folosi o crema de îndepărtare a părului cu lidocaină sau trilokainom, prelucrarea terenurilor necesare pentru folie alimentară, timp de 2 ore înainte de procedura. După ameliorarea durerii vin bun.

Lidocainei a acționat cât mai adânc, în primul rând trebuie să recurgă la o baie calda, pielea apoi uscat bine, aplicati crema sau spray-uri și folie de film. Lasă timp de 3 ore, și apoi trece la procedurile. Pentru anestezie în timpul îndepărtării părului de pe fata sau abdomen folosind crema Emla care contine prilocaina si lidocaină. Medicamentul este frecat în zona de tratament și acoperite cu un film de 2 ore, și apoi puteți începe să îndepărtarea părului.anestezie Aplicarea se face cu ajutorul unor creme și geluri:

 1. lidocaină gel 5% se aplică pe pielea curată de 2 ori cu un interval de 5 minute, porțiune a filmului, apoi protejat și lăsat timp de 20 de minute.
 2. compoziție cremă Prepkain cuprinde lidocaina, tetracaina, benzocaină. Skin-le tratat 2 ore înainte de procedura.
 3. Sustineti gel constă din lidocaină, tetracaină și adrenalină. Datorită ultimelor mijloace efect anestezic prelungite. Aceasta sa aplicat în timpul unei sesiuni și mezoterapia tatuajului. Acesta poate fi folosit pe suprafața rănii.

Cu puternice dureri în gât recomandat Antiangin, care a inclus un anestezic tetracaină și clorhexidină -protivomikrobnoe substanță.

Pentru traume ochi anestezie, condițiile postoperatorii, corpurile străine în picături pentru ochi utilizat Alkain, lidocaină, Inokain. Anestezia are loc în decurs de 1-2 minute după instilare și durează aproximativ 20 de minute.

anestezie locală pentru afectiuni dentare

Când se aplică durerea dentară și a proceselor inflamatorii in cavitatea bucala, însoțite de durere severă senzații, geluri și unguente.

 1. Unguent Holisal - conține mușețel și lidocaină clorhidrat, care impulsurile blocuri de durere.
 2. Gel-Dentol Pat - include benzocaina, un anestezic local, și are ca efect înghețarea asupra mucoasei
  Anestezia în utilizarea la domiciliu a geluri, unguente, și alte tipuri de anestezie locală
  cavitatea și gume orale. Acesta poate fi utilizat la adulți și la copii. Cel mai des folosit în dentitie copii.
 3. Kamistad gel - utilizat numai la adulți. Acesta are un efect de răcire. Calmează durerile în timpul erupției molarilor de minte. Se aplică la 5 ori pe zi, cu un tampon de bumbac uscată sau disc.
 4. Kalgel - compoziția combinată are acțiune antiinflamatoare și anestezic local. Facilitează dentitie. In compoziția cuprinde clorhidrat de lidocaină.
 5. Dentinox - ca un preparat combinat, în care compoziția conține lidocaină, polidocanol și un extract de flori de mușețel. Se ameliorează inflamația, elimină durerea.
 6. Pentru o ameliorare a acțiunilor dentare în casă, puteți utiliza aplicația la soluția de articainei, articaina, ubestizina. Ele sunt, de asemenea, folosite în practica dentară.

Unguentele și geluri pentru dureri articulare și musculare

 1. Gevkamen - unguent cu mentol se raceste bine, imbunatateste circulatia sangelui. Ameliorează sindromul primul durere.
 2. Kapilar crema - datorită conținutului de terebentină, camfor și uleiuri esențiale perfect analgezice și se răcește
  Anestezia în utilizarea la domiciliu a geluri, unguente, și alte tipuri de anestezie locală
  zona de răniți.
 3. Lidohlor gel - inhibă de conducere nervoasă și stabilizează membranele celulare.
 4. Cand crizele face sciatica anestezic blocadă inserarea solutie novocaină pacient si medicamente anti-inflamatorii direct în zona afectată.
 5. Nikofleks - unguent combinat care are un efect anestezic datorită nicotinat de etil, capsaicina (substanțe iritante) și ulei de lavandă, cu efect calmant.
 6. Unguent Perklyuzon - medicament anestezic cu anestezic local si efect anti-inflamator.

Alte tipuri de anestezie locală

În practica medicală modernă, o anestezie generală sau locală. Primul este imposibil să se efectueze în casă, deoarece necesită un anumit set de mașini și instalații. Trebuie să aveți personal competent.

anestezie locală, de obicei, la suprafață, folosind unguente, geluri, spray-uri și loțiuni. Dar, de asemenea, cunoscut anestezice injectabile, care numai pacientul nu este întotdeauna capabil să facă.

Atunci când anumite tipuri de tranzacții, în special având în vedere sistemul genito-urinar sau organe, folosind anestezie locala. Această loțiune poate fi sub formă de tampon umezit sau o soluție specială de irigare. Astfel, aceste substanțe active sunt utilizate ca dicain, lidocaina, trimekain, procaina.

Infiltrarea anestezic local este administrat într-un loc secvențial injectare stratificat în care se efectuează manipulare.

În practica dentară pentru analgezie folosind ropivacaină, efedrina, procaină și bupivacaină, care sunt introduse într-un loc apropiat de un plex nerv.

În orice caz, este necesar să se aplice cu anestezice de ingrijire pentru a evita consecințele nedorite.