Ameliorarea și întreținerea porcilor la domiciliu

Fermele de porci în casă - unele distractiv, și cel mai important, profitabile. Nu contează cât de violent criza globală pe masă va fi întotdeauna carne gustoase și grăsime, și niciodată nu trebuie să experimenteze o lipsă de cumpărători dispuși să cumpere de înaltă calitate și de produs ecologic. Cum ar putea organiza lucrurile, la un profit semnificativ, pentru a realiza visul de o viață decentă?Ameliorarea și întreținerea porcilor la domiciliu

Porci pentru reproducere la domiciliu este foarte benefic și interesant.

prestații de porc

Dintre toate tipurile de activități de creștere a animalelor în care porcii de reproducere rural la domiciliu face parte din producția cea mai profitabilă. Care sunt avantajele sale:

 • precocitate de porc câștigă rapid în greutate în șase luni de vârstă, cu porc de îngrijire adecvată atinge greutatea la 100 kg;
 • animalele sunt omnivori, deci nu vor fi probleme cu produsele alimentare;
 • producția de partea comestibilă este de 75-80% din greutatea porcilor vii;
 • scurtă perioadă de gestație prevede o lectică de două ori pe an;
 • uter prolific, cu grijă de fiecare femelă sunt 10-12 și, uneori, 14 porci, o lună, atunci când punerea în aplicare a viței deja posibil pentru a face un profit;
 • câștig mare per unitate de hrană pentru animale salvează furajele combinate.

Combinația acestor factori face posibilă pentru a face rapid un profit și de a recupera costurile.

Ameliorarea și întreținerea porcilor la domiciliu

Animalele de companie sunt modest în alimente, creștere în greutate rapid și foarte curând plăti.Ce rasa de a alege

Gândire ce să dea întâietate rasei, ar trebui să decidă ce vrea carne în cele din urmă pentru a obține un fermier de porci. Astăzi, există:

 • bacon rasa. Carnea se obține, așa cum au fost marmura, cu straturi subțiri de grăsime. În acest caz, potrivit pentru reproducție rasa bacon estonă sau Populații;
 • carne și gras. Aici puteți obține o mulțime de carne cu un pic de grăsime. Pentru acest tip de productivitate aparțin korotkouhuyu alb, Mirgorod, stepă lituaniană și ucraineană piatră ciupit de vărsat alb. Tipuri de Fit și universale: de exemplu, o carne albă mare și slănină sunt disponibile cu abordarea corectă;
 • seu-carne. Dacă alegeți această linie de porci, după sacrificare stratul de grăsime este gros, iar carnea nu mai este atât de mult. Pentru a reproduce acest tip includ Belarus negru-Motley, Mirgorod și Caucazul de Nord, dar aceste roci nu sunt foarte mari. Puteți face orice traseu universal rasa.

Ameliorarea și întreținerea porcilor la domiciliu

Creștere și rentabilitatea producției de porcine depinde în mare măsură de alegerea rocă.

Cum să păstrați porcii în scopul de a obține creșterea în greutate de înaltă calitate? Pentru a asigura dezvoltarea normală a animalelor tinere, puii de gestație și a porcilor pentru îngrășare este important să se organizeze condițiile optime de detenție și să ofere servicii de îngrijire corespunzătoare.

organizarea spațiilor

 • Coteț trebuie să fie robust, cu o podea caldă și durabil. Structura din lemn reține căldura mai bine și mai robust vărsat de cărămidă.
 • Este important să se protejeze împotriva rozătoarelor. în consecință, valoarea are o bază solidă.
 • Este necesar să ia în considerare procesul de curățare. aceasta trebuie să facă dreptul de pardoseli și jgheab să se scurgă excremente.
 • Acoperișul este de asemenea necesar să fie reparat și cald. că în vara aceasta nu se scurge si nu a mers departe în căldura de iarnă.
 • În camera în care există animale trebuie plasate adapatorilor și alimentatoare. Un loc special pentru depozitarea inventarului izolat.
 • ar trebui să fie organizate Incintele pentru animale. animalele tinere de până la șase luni conținute împreună. Vier și asigurați-vă că pentru a separa întăritură. Sow cameră izolată, în cazul în care ea va Farrow.

Ameliorarea și întreținerea porcilor la domiciliu

Succesul porcul domestic este dependentă de bunăstarea animalelor.