Ambarcațiuni PVC - comentarii, ce mai bine pentru a cumpăra

Ambarcațiuni PVC - comentarii, ce mai bine pentru a cumpăra

Pescuitul este una dintre cele mai comune variante de recreere în aer liber activ de sex masculin. Râuri și lacuri din țara noastră este mai mult decât suficient, exact ca și cei care doresc să meargă la pescuit acolo, atât de mulți pescari care preferă un pescuit retras, fără întâlnire și conversații, cumpara barca lor din PVC cu un motor (sau nu) pentru pescuitul în apă deschisă. Astăzi, în România, o vânzare permanentă, există aproximativ 50 de producători de bărci din PVC și aproximativ jumătate dintre ele - un brand-uri românești. Dacă există o propunere - există cumpărători și companii care produc produse de calitate joasă, în timp ani 1-2 pentru a găsi pe piață pentru a câștiga o reputație, după caz, care este alcătuită în principal din proprietarii de comentarii pe forumuri.Am scris deja un articol cu ​​analiza de bărci de rang din PVC. compilate de grandboats.com portal. Cu toate acestea, informațiile oferite în articol se referă în principal la bărci din PVC, care este instalat motorul. În articolul de astăzi analizăm bărci din PVC (cum ar fi un motor, și fără ea), afla ce este cel mai bine să cumpere și care va servi mult timp proprietarul său.

Cum de a alege barca din PVC pentru pescuit


Alegeri bărci PVC odihnă în primul rând cu privire la problema de funcționare pe termen lung. Printre milionarii pescari sunt rare, si PVC printre milionari care cumpără bărci - scuză chiar și mai rar pentru umor nu este de loc. În orice caz, fiecare pescar, achiziționarea de o barcă gonflabilă, de așteptare pentru perioade lungi de utilizare ei. Cu toții înțelegem că mai puternic materialul din care a făcut barca, cu atât mai mult va dura. La fabricarea de bărci, fără excepție, producătorii de PVC folosesc un sistem multistrat - unul pentru celelalte straturi sunt suprapuse pe unul pe altul cu armare strat intermediar de adeziv. Aceste straturi pot fi la 5 la 9.Lungimea barca


Acesta este al doilea punct la care ar trebui să acorde o atenție atunci când cumpără o barcă din PVC. Lungimea nu afectează cât de mult vă servi barca, dar trebuie să fie luate în considerare, ținând cont de răspunsul la întrebarea - cât de mulți oameni ai nevoie de ambarcațiuni. Gradație de lungimi similare cu următoarele:

- 2.7 - 3 metri - barca pentru 1-2 persoane. puterea maximă a motorului (dacă este instalat) va constitui 5-8 litri. s.,
- 3 - 3.5 metri - barca pentru 3-4 persoane. puterea maximă a motorului - 15 l. s.,
- de la 3.5 și mai sus - barci pentru 4-12 persoane. puterea maximă a motorului - 15 l. a. și mai sus,


Unii proprietari sau doar experți da sfaturi cu privire la alegerea de opțiuni cusături pe vas. Acestea pot fi fie sudate sau lipite. Pe această problemă, putem spune următoarele: până în prezent, producătorii nu trebuie să facă o alegere în favoarea unei anumite opțiuni, datorită utilizării tehnologiei de calitate. Aceasta este, ca îmbinări sudate și lipite pe bărci realizate din PVC este la fel de puternic și de încredere și pot rezista la toți producătorii de sarcină admise. Alegerea este numai pentru cumpărător.

Număr compartimente


Numărul minim de compartimente în barca din PVC, care sunt puse motoare - 2 compartimente. Aici putem spune doar - cele mai multe compartimente, în barcă, cu atât mai bine pentru siguranța dumneavoastră. Compartimentele sunt sigilate și puncție una dintre ele ar putea rămâne barca să plutească din cauza integrității restului. Cele mai multe compartimente din barca din PVC și cu cât va dura.


Există trei opțiuni principale pentru partea de jos:

- scândură de podea (placaj rezistent la apa) - varianta Economy,
- podea ipotecare (placaj sau aluminiu),
- fund gonflabil de joasă presiune,

Dacă primele două exemple de realizare sunt aproape identice (principalul dezavantaj este imposibilitatea de a transporta o barcă într-o stare pliată), a treia variantă are numai avantaje. Se economisește și greutate în plus, care vor fi resimțite puternic în tranzit, și este capabil să stingă micile valuri în mișcare. Citind comentarii pe forumuri despre barci din PVC si decide - cele mai bune modalități de a cumpăra și care durează mai mult, alegerea de jos trebuie să fie una dintre principalele criterii. Interacțiunea dintre nivelul chimic din PVC (materialul al cărui fund este făcută inclusiv) este mai mică decât placaj și aluminiu.

accesorii


Prezența acestor „chips-uri“ ca plăcuțele moi, saci, funda vestiar, copertine, blocuri de parcare și atașament canotaj vă va ajuta să se angajeze în activități de pescuit cu o mai mare confort. În cazul în care producătorul este îngrijorat de acest lucru -, prin urmare, calitatea materialului a deranjat prea.


În ceea ce privește prețul, putem spune acest lucru:
- optiuni low cost cu o schimbare de barci din PVC de bună calitate, dar fără bibelouri, va costa între 13 000 și 26 000 fără motor. de la 20 000 la 36 000 cu motor,
- Mainstream barca din PVC va costa de la 23 000-35 000 fără motor. de la 35 000-48 000 cu motor,
- barci din PVZ clasa „premium“ sunt între 75 și 000 de mai sus.