Amanita - descriere, tipuri, proprietăți, aplicații, fotografii

Amanita - regele de ciuperci, decorare desis lanterne pălării purpurii luminoase, presărate cu pete albe. Îndatoritor imaginație dorisovyvaet imagini din basme vechi, în cazul în care Baba Yaga Cook de la ea o poțiune magică.Amanita - descriere, tipuri, proprietăți, aplicații, fotografii

Tipuri de toadstools.

ciuperci de culoare depinde de tipul său. pălării toadstools din specii diferite pot fi roșu, galben, alb, verde, maro, portocaliu. Cele mai faimoase sunt Amanita muscaria Amanita muscaria. ceașcă de moarte. urât mirositoare zbura agaric, Regalis Amanita, Amanita Cezareea.

Amanita - descriere, tipuri, proprietăți, aplicații, fotografii

Amanita - descriere, tipuri, proprietăți, aplicații, fotografii

Amanita - descriere, tipuri, proprietăți, aplicații, fotografii

Amanita - descriere, tipuri, proprietăți, aplicații, fotografii

Amanita - descriere, tipuri, proprietăți, aplicații, fotografii

Amanita - descrierea și fotografia.

Amanita - o ciupercă destul de mare, cu un corp cărnoase și picior. La tineri capac exemplare are o formă boltită, iar în procesul de creștere este revelat sub forma unei umbrele. Leg ciuperci extins la sol, acesta poate fi ușor separat de capac. cadre de top picior „fusta“ - rămâne de coajă, care acoperă complet indivizii tineri. toadstools capac de culoare poate varia în funcție de tipul de ciuperci, în creștere locație și de vârstă. Sporii propagate de ciuperci agaric având forma unei pulberi albe.

Amanita - descriere, tipuri, proprietăți, aplicații, fotografii


Amanita - proprietăți.

ciuperci agaric cunoscut pentru proprietățile sale halucinogene, iar unele specii de a acoperi sarpelui mortale otrăvitoare. Vinovat de acest acid ibotenic, muscarinice, și alte componente. Ciuperci otravă se raspandeste prin corp rapid, astfel încât musca simptomele de otrăvire agaric apar la aproximativ 15 minute după ce mănâncă ciuperci otrăvitoare. Despre o muscă agarizat și proprietățile sale toxice, chiar și copiii știu.

Pot să mănânc toadstools?

Pentru a fi corect, trebuie remarcat faptul că în pădure și a găsit o ciupercă comestibilă. În Marea Mediterană, în creștere Amanita Cezareea (ciuperci Caesar), care este considerată o delicatesă în cele mai vechi timpuri. Roman Lucullus general, gourmet recunoscut, a ordonat să-l servi ca un fel de mâncare principal în sărbătorile lor. Cu toate acestea, expertii nu recomanda sa experimenteze cu propriile lor de sănătate și de a folosi ciuperci ca aliment, cu toate că în unele țări din Asia, această dragoste ciuperca.

În cazul în care există toadstools?

Amanita - descriere, tipuri, proprietăți, aplicații, fotografii

fapte interesante despre camera web !:

  • În ciuda toxicității sale, ciuperci aduce beneficii persoana. Din cele mai vechi timpuri, preoții au folosit aceste ciuperci pentru ritualuri religioase, ceremonii rituale. Pregatite tinctura de ciuperci șamani siberieni asistate se introduc în trans și să comunice cu dușurile morți în alte lumi.

De ce Ciuperci Fly agaric numit?

În România, din ultimele secole ciuperci folosite pentru scopul prevăzut - ca un insecticid. Pe glafuri și mobilier dispuse pălării, presărate cu zahăr, pentru a atrage muștele. țânțari și alte insecte dăunătoare. Instrumentul funcționează nu mai rău decât aerosoli moderne. De aici a venit numele de ciuperci agaric zbura.

Amanita - descriere, tipuri, proprietăți, aplicații, fotografii

Ce este ciuperci folositoare?

Amanita, proprietăți medicinale care au fost deschise pentru o lungă perioadă de timp, este utilizat în medicină în scopuri medicinale. Pentru prepararea infuziilor medicamente folosesc numai pălării. Lista bolilor, care angajează tincturi, extracte și unguente de toadstools, extinse destul: artrita, guta, tumori multiple, eczeme, dureri reumatice. Tratate cu infuzii și boli ale tractului digestiv, diabet. În plus, ajutorul Amanita de pădure întineri corpul și de a restabili energia. În Franța, capota de Toadstools utilizate pentru tratarea insomniei.

Amanita - utilizarea zbura tratament sarpelui.

Amanitas colectate în perioada de vegetație. Luate numai pălării de culoare închisă, rotunde și netede. Se taie pe lungime, ciupercile uscate într-un cuptor la o temperatură de cel mult 50 °. În cazul în care capacul Toadstools mare, este de dorit să se usuce în aer liber. Se depozitează ciupercile uscate ar trebui să fie într-un container etanș, într-un loc întunecat, uscat. Ia medicament facut din Fly agaric, ar trebui să fie numai sub supravegherea unui homeopat.

aplicație externă oferă întotdeauna un efect de sănătate bună. Amanita în pădure - primul remediu pentru vindecarea rănilor. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să ia o pălărie, să se întindă și să bandaj pe zona afectată. In mai putin de 2 ore, ca rana începe să se strânge.

Când folosiți ciuperci ar trebui să ne amintim întotdeauna că aceasta ciuperca este mortal otrăvitoare! Toate colectate pentru ciuperci de stocare, precum și sunt necesare pentru a păstra containerele în semnat pe rafturile din spate droguri. Copiii și animalele de companie nu ar trebui să aibă acces la ele. Dacă există semne de intoxicație acoperi suspectate că agaric sau chiar, ar trebui să caute ajutor medical de urgență.