Am trei pisici, una dintre ele cacă în apartament

Această situație, în apartamentul meu trei pisici. Am creat un subiect despre faptul că una dintre pisici mers pe jos pe linoleum, iar eu nu am luptat cu el, tot nu. Pune pentru al doilea an, mă duc și ștergeți baltoaca. Aruncarea de mână nu este ridicat, cu toate că, uneori, foarte hotelos..Teper o oportunitate de a trimite la soțul mama zasanku în sat. El a venit acasă cu mașina și este posibil să se transporte ee..Mama trăiește în casa lui în localitate este foarte departe de noi. Ea are propria curte mare ferma. Locuiește singur, care este, nu se poate răni. Dar omul cu hackles lui în sus. Doar când am dus-o la nunta noastră ca începutul unei noi familii. Și el are acum o asociere cu acest lucru, este primul nostru născut)) spune că împrumuta care a apărut mai târziu, celelalte două am luat pe stradă, în sostoyanii..No săraci se comportă perfect la toate, iar ultima este favoritul meu. Crezi că are dreptate, că toți ar trebui să lăsați-vă sau toate la fel pentru că nu sunt o trimit în stradă, în cazul în care acesta va fi mai bine, în opinia mea, să fie capabil să meargă în curte, pentru a comunica cu pisici)), ca acasă nu producem, asa ca nu a existat nici un pisoi și ea suferă gol techkami..Ya cred că e mod uman de a scăpa de gadostey..takaya sale permanente ea de la început, și ar putea face caca în adidași și napiset în bucătărie.Eu sincer doresc ca ar fi exact ca a fost cea mai mare problemă în viața ta)))

WWW777ANGEL. 05.11.13 14:09 (Răspunde la: Nasty.Girl)

Trebuie să Th la punctul de un pistol pentru a forța medic. Am mers toate clinicile (2 bucati), toate otkazalis..kastratsiyu face bine în timpul funcționării abdominale otkazyvayutsya..edinstvenno că a face razele X pot face pentru a vindeca herpesul și injecții, care bate nibud..vot toate serviciile lor.

WWW777ANGEL. 05.11.13 14:07 (Răspunde la: Nasty.Girl)

M-am întrebat în vet.klinike mine atât de otvetili..chto doresc să șa un astfel de serviciu, dar nu este permis să, și să permită aveți nevoie de o mulțime de bani nu zaplatit..i profitabile într-un oraș cu o cruce mică klientov..delat acest serviciu.Nasty.Girl. 05.11.13 14:06 (Răspunde la: WWW777ANGEL)

în „locul nepotrivit“, a pus un scutec absorbant de unică folosință

Nasty.Girl. 05.11.13 14:05 (Răspunde la: WWW777ANGEL)

Sunt o mare iluzie nu a fost încă auzit. Asta este, „primar“ de naștere necontrolată de pisici și câini pe străzi (și nu numai), care va inunda orașul și transporta o varietate de infecție, și chiar furie. Acest lucru este în cazul în care sunt găsite primarii?

WWW777ANGEL. 05.11.13 14:03 (Răspunde la: Nasty.Girl)

soglasna..u Nu miros pisica, așa cum am scălda toate, ele sunt curate și uhozhennye..i, chiar dacă ei merg la mesto..dlya greșit că au mijloacele de a lua departe mirosul de urină ..

WWW777ANGEL. 05.11.13 13:59 (Răspunde la: Nasty.Girl)

în orașul nostru avem un punct, dar nu sterilizarea delayut..u nu ne dau permisiunea noastră pentru primarul orașului, care nu au nevoie de eto..tak umnichat..a în cazul în care nici o rezoluție, apoi pe cei vii, pe un scaun, și fără răspundere. doriți să taie nazhivuyu..a pisica, dacă anestezia normală, aproximativ 10.000 va fi lansat și nimeni nu-l ia de la medici uspokoites..esli delat..tak care locuiesc în oraș și nu știu că există orașe cu populație de 30 de mii de oameni ..

Nasty.Girl. 05.11.13 13:58 (Răspunde la: WWW777ANGEL)

Nici nu cred să WAG nervii, încercând să vă ajute să găsiți o clinica veterinara, odată ce tu nu stostoyanii.
PS sincer rau pentru pisica ta, dar tu știi, viața ca ea spravdelivosti, totul se va întoarce.

WWW777ANGEL. 05.11.13 13:56 (Răspunde la: Nasty.Girl)

Eu absolut nu-mi pasă ce crezi, nimic pentru a dovedi că nu voi face scuze și tozhe..vsego bune! Nervi ciufulit nu am nevoie

Nasty.Girl. 05.11.13 13:44 (Răspunde la: WWW777ANGEL)

orașul în care locuiți, nu fi leneș, găsi vet.kliniku, puteți arde chiar și la recepție? M?

Nasty.Girl. 05.11.13 13:41 (Răspunde la: samka_skorpiona)

știi dacă pisica bine îngrijit, și în spatele lor toate eliminate, duhoarea nu este, chiar dacă acestea sunt în casa de 10 bucati.

Nasty.Girl. 05.11.13 13:39 (Răspunde la: WWW777ANGEL)

Oh, nu cred că orașul nu face asta în oraș acolo vetklinik? chiar și în orașe și că este clinica veterinara. Da, chiar dacă credeți că există medici veterinari pentru tot orașul, ne-am urcat în autobuz și a luat pisica în cealaltă. Sterilizarea Orașul doar cu programare, știi, ar fi o dorință, și nu ai.
V-ați imagina vreodată, atunci recunosc că sunteți inteligent, și tocmai ai obosit de această pisică și numai în scopul de a scăpa de ea, nu contează cum va fi trăit.