Aluminiu Paint trei metode de vopsire la domiciliu

Comparativ cu dificultățile pe care este pictat de aluminiu, precum și orice metale neferoase, gresie pictura poate parea doar o vacanță de vară. Aluminiu Paint acasă - este destul de complicată și laborioasă, și nerespectarea anumitor condiții este suficientă deteriorare mai mică sau zgârieturi, iar stratul de cerneală uscat ușor să rămână în urmă suprafață la care a fost aplicată. Vopsea de aluminiu, precum și grundul este aplicată numai specializată, dar fără anodizare va ține încă pentru mult timp.Există doar câteva modalități de a colora aluminiul în casă, și nu se poate spune că suprafața va fi colorată suficient de înaltă calitate, deoarece pictura de aluminiu trebuie să fie făcută în condiții speciale, datorită proprietăților specifice ale metalelor usoare de argint, care este ușor de a intra într-o simplă reacție de oxidare, chiar și cu aer obișnuit.

colorit de aluminiu efectuat, ideal cu procesul de anodizare înainte, cu echipamente profesionale și utilizarea unor condiții speciale, și calitatea suprafeței numai atunci când toate aceste componente vor fi vopsite și durabil suficient.

Trei metode de colorare

Orice specialist care se ocupă cu aluminiu, și proprietățile sale specifice, spune cu certitudine că nu există nici un echipament industrial toate cele trei metode de vopsea de metal de argint. Pentru fiecare dintre ele au nevoie de nici un echipament special sau reactivi adecvați. Vopsea obișnuită și primerul în acest proces nu se va realiza nimic. Trei dificilă și metoda consumatoare de timp - și asta este:

  • Pulbere de aluminiu pictură;
  • anodizare tehnologice și de anilină coloranți;
  • aplicarea unui grund special și email, cu o degresare preliminară.

Pentru a produce vopsea de aluminiu cu mâinile lor, este necesar să existe un răspuns rapid, cunoștințe minime chimice sau condiții speciale, construcții chiar improvizate. Dar dacă există o nevoie urgentă pentru acest lucru, și vopsirea pieselor din aluminiu ar trebui să fie efectuate în regim de urgență, mai bine de pre-familiarizați cu arsenalul existent de moduri și vopsea calitativ suprafață cea mai convenabilă în acest moment.

vopsele pulbere

Viitoarea distribuție, simplitatea procesului și vopsiri aparțin suprafețelor metalice neferoase, inclusiv, pentru suprafețele de aluminiu. Singurul lucru care inhibă încă răspândirea acestui mod convenabil - necesitatea prezenței anumitor active de producție. Pulbere de acoperire se realizează numai în două etape, una dintre care - utilizarea unui solvent special care indeparteaza stratul anterior, iar al doilea - aplicarea colorantului pulbere. În cazul în care acest proces cu pulbere de vopsea și sa încheiat, fără alte probleme nu ar exista.Dar, în scopul de a vopsi aplicat sub formă de pulbere, a dobândit proprietățile decorative și de protecție necesare ale suprafeței, într-un strat de acoperire prin pulverizare și pulberi, trebuie supuse unui tratament termic. Dar acest proces necesită o cameră specială de căldură industriale. Este pregătit pentru suprafață pictura este expus la o temperatură ridicată, pulberea sa topit și a curs pe aluminiu strat neted și stabil. Poate că, undeva în apropiere, există un atelier sau o întreprindere industrială cu astfel de echipamente, apoi vopsea pe suprafața de aluminiu poate fi aplicat în mod independent, și tratament termic să recurgă la asistență profesională. Dar dacă acest lucru nu este posibil, este necesar să se folosească pentru vopsire din aluminiu alte moduri.

grund special si email

Pregătirea metalului la acest proces necesită timp și necesită un proces de rapiditate și dexteritate suplimentară. Pentru a afla ce culoare aluminiul poate avea de a vizita mai mult de o clădire magazin. Dar, dacă ați reușit să cumpere o vopsea speciala si primer pentru a picta profile din aluminiu în culoarea corespunzătoare, sau pur și simplu să-l protejeze de efectele daunatoare, acesta este doar începutul unui proces gradual. Apoi începe tehnologia alternativă de aplicare a compoziției colorant:

  • produs cu atenție șlefuit cu hârtie abrazivă;
  • degresa compoziție specială profil;
  • astfel cum a dobândit rapid un grund special amorsate pentru a finaliza efect de degresare preliminară înainte de a terminat de amorsare;
  • uniform vopsea spray pe sol preparate;
  • livreze produsul să se usuce și apoi acoperit cu un strat de lac protector.

Există o versiune mai simplă a colorației, pentru cei care au o mașină de măcinat. După ce elementul este șlefuit, emailuri ei speciale sunt aplicate rapid, în respectarea scrupuloasă a instrucțiunilor de pe ambalaj. Utilizand echipament specializat, iar metoda este destul de simplu. Dacă posedă cunoștințe chimice și reactivii respectivi, aluminiul poate fi fabricat într-o culoare de la galben la maro. Dar este nevoie de cunoașterea mecanismelor de reacții chimice, și reactivi de specialitate.

Anodizare la domiciliu

Vopsirea piese din aluminiu pentru necesitățile tehnice în culoare neagră prin anodizare, este necesar să se respecte cu strictețe tehnologia de proces relevant. prepararea unei soluții saturate de bicarbonat de sodiu si sare, pre-definind cantitatea de apă necesară pentru detaliu completă imersiune. Apoi, apa este împărțit în două părți, soluția de sare este preparată separat, soda dizolvată separat, apoi atât compoziția bine amestecat. Între timp, detalii ale suprafeței cu atenție și lustruit cu șmirghel, și apoi imediat șters cu acetonă.

Elementul este plasat într-un recipient cu o soluție electrolitică, care este furnizat sursa de energie. Și elementul, iar nava trebuie să fie în mod necesar din aluminiu. Sub influența unui curent electric, profil de aluminiu vopsi este atâta timp până când soluția a dobândit o nuanță albastru-gri. După aceea, o soluție de acid colorant anilină, apă și acid acetic, care este turnat în container din partea eloxat. Pentru mai multe necesități de automobile și tehnice necesită pictura negru, și este relativ ușor de obținut prin anodizare.

În ciuda complexității descrierii acestui proces, este, probabil, cea mai ușoară și cea mai rentabilă din toate enumerate anterior. El se bucură de un palmares excelent și dovedit piesa ca o modalitate prin care se dovedește este vopsea cel mai durabil și rezistent la apă, pentru o astfel de metal capricios.

Aluminiul este un metal frumos folosit în mai multe tipuri de mașini, precum și pentru nevoile aviației, și unele dificultăți în a face cu ea, mai mult decât compensează pentru calitățile sale tehnice.