aluat aluat - reteta cu fotografii

Acum câțiva ani am nu a putut fi imaginat că aș vorbi pe o astfel de „high-tech“, temă aparent complexă și, la fel ca aluatul pentru aluat. Și, desigur, gândesc cum să dea sfaturi despre cum să se pregătească mai bine dospită și nu a existat. De fapt, nu a fost atât de dificil, și, așa cum se spune, există o voință - vom muta munții. De-a lungul timpului, o anumită experiență, și pe care am dori să împărtășesc cu voi astăzi. Poate reteta aluat și sfaturi pentru a vă va ajuta să nu calce pe rake-ul, care mi-a crăpat nimeni pe frunte! Deci, face cunoștință!aluat aluat - reteta cu fotografii
Opara pentru test. ea e Biga (Biga) în Italia, este, de asemenea, un starter (Starter) în țările vorbitoare de engleză - o soluție de lichid de testare, ceea ce facilitează procesul de renaștere a drojdiei. Acest lucru se datorează faptului că într-un mediu lichid bacterii de drojdie pentru a respira mai usor, prin urmare, este mai ușor să proceseze zahăr și să înceapă procesul de viață. Acestea subliniază bulele de dioxid de carbon, mărimea și numărul de care, ulterior, va afecta miezul de pâine pufos și aspectul.

De asemenea, este important ca buretele nu are nici un ingredient „străine“. De exemplu, o sare care inhibă multiplicarea bacteriilor și drojdie interferează cu funcționarea normală a acestora. De asemenea, în unele cazuri, aluatul ajută pentru a evita deteriorarea cantității mari de făină, dacă este necesar pentru prepararea aluatului cateva linguri de faina. Acest lucru poate fi relevant dacă nu sunteți sigur de calitatea sau prospețimea drojdie.

Cum de a găti Brew
În castron mare se toarna un pahar de apă caldă (30-35 ° C), se stropesc într-un pachet de drojdie uscată, o linguriță de zahăr și se amestecă. Este important să reziste la temperatura apei - in apa foarte rece, bacteriile drojdie nu vor fi în stare să se trezească și să înceapă să se multiplice, și într-un perisabilitate elementar fierbinte. Soluția apoasă rezultată se adaugă drojdie 2-3 linguri de faina si se amesteca pana la dizolvare completă bulgări. Important! Consistența soluției trebuie să fie cremă lichid foarte gros.aluat aluat - reteta cu fotografii

În absența experienței suficiente, adauga faina in apa, dar nu și invers, prin aceasta personaliza cantitatea de apă la făină. În caz contrar, este posibil ca făina acoperită cu mai mult decât aveți nevoie, și trebuie să adăugați apă. Aceasta, la rândul său, va crește volumul aluatului.

Vas cu o bere de acoperire în viitor, cu o cârpă curată și se lasă într-un loc cald. După 20-30 de minute de aluat este gata și puteți începe frământare.

drojdie de bere
în caz de urgență de drojdie uscată este întotdeauna prezentă în bucătăria mea. Dar pentru comoditatea aparent, mai drag tort de drojdie proaspătă. Este ca și cum muzica de vinil pentru a compara și digitale. Sau film și figura în fotografie.

aluat aluat - reteta cu fotografii

Deci, 25 de grame de proaspete (sau congelate) dip drojdia într-un pahar de apă caldă și se lasă timp de 2-3 minute. Cum să se dezghețe drojdia, se adaugă o lingură de zahăr și se lasă într-un loc cald. După 15-20 de minute, drojdia se trezesc și să înceapă să spumare în mod activ. Acest lucru înseamnă că este timpul să le folosească. Pentru a face acest lucru, efectuați pașii deja cunoscute la noi - drojdie Scurgerea în bol, se amestecă-le 3-4 linguri de făină și se lasă într-un loc cald. După 20-30 de minute de aluat gata pentru testul!

Este logic să cumpere mai multe pachete de 100 de grame de drojdie, tăiate în patru porții egale și congelare. Convenabil când prescripție calcularea - 25 grame bucata de drojdie brută corespunde aproximativ 5-7 grame plic uscat.

După cum se știe, aluatul poate fi frământat și fără burete. Aceasta este bezoparnym oparny și tehnici de frământat exista simultan. Când bezoparnym frământare bacterii drojdie intra imediat într-un mediu mai complex și dens, în cazul în care începe să lucreze mai greu și se multiplică. Prin urmare, este necesar să se adauge un pic mai mult de drojdie.

Metoda de ansamblu bezoparnym de multe ori justificate, la un aluat, de exemplu, în copt clatite sau clatite. Pentru pâine copt. role, pizza și alte chifle oparny metoda este indispensabilă.

spune unui prieten