Alpine diapozitiv său pas cu mâinile fotografii pas, Clasificarea

Acest tip de design peisagistic este popular, în special în rândul proprietarilor de case la tara. Ei sunt dispuși să aloce o sumă mare pentru reinstalarea zona lor în curte pentru o natură colț de neatins. În acest scop, este de dorit de a invita un designer de peisaj, pentru că el se poate traduce calitativ în realitate toate ideile și dorințele.Alpine diapozitiv său pas cu mâinile fotografii pas, Clasificarea

Pentru cei care nu își pot permite să plătească pentru funcționarea sa ar trebui să încerce să facă o frumoasă bucată de natura pe cont propriu. Deci, vă reduce costurile la un nivel minim și a obține rezultatele dorite ale muncii lor.

Secvența de lucrări privind crearea unui diapozitiv alpin

Este necesar să se finalizeze locația pentru grădină alpin în curte. Principalele cerințe pentru acest spațiu:

 • deschidere;
 • roominess;
 • partea însorită. Acest lucru poate fi partea de sud și partea de sud-vest a porțiunii de teren.

Locul ar trebui să fie alese cu grijă pentru aici veți petrece o mulțime de timp în fiecare zi. gradina de rock creat pentru oaspeții și proprietarii de cabana țară au avut ocazia de a admira frumusețea naturii pe o bază de zi cu zi. Acesta este un loc pentru pace, relaxare și recuperare după o zi de muncă grea.

Alpine diapozitiv său pas cu mâinile fotografii pas, Clasificarea

Obține efectul dorit de drenaj, puteți utiliza argilă expandată, schebonki, pietriș și moloz. Nu folosiți deșeuri de lemn, care va începe să putrezească deja în primele luni după finalizarea lucrărilor. strat de drenaj ar trebui să fie acoperite cu pietriș sau nisip, pietricele amenzi. Finală etapă - stabilirea grosimii solului fertil de 30-40 cm și o compactare temeinică.

Ce să se pregătească totul pentru diapozitiv alpin, înainte de începerea lucrului

Creat cu propriile lor mâini va rock grădină subiect estetică de pregătire atentă și selecție adecvată site-ului. Pentru a face acest lucru, pentru a alege o bucată de teren deschis pentru rafinare. cărămizi de achiziție schebonku pietre de pietricele de dimensiuni medii și mari. Cere ajutor de la rude sau angaja un angajat pentru transportul și de stabilire de pietre grele.

Alpine diapozitiv său pas cu mâinile fotografii pas, Clasificarea

Decide cu privire la plantele de plantare în gradina de rock creat. Achiziționați semințe și răsaduri pentru colecția sa, luându-se în considerare compatibilitatea plantelor între ele în timpul înfloririi lor la cerințele de sol pentru creștere și dezvoltare optimă. Descărcați de fotografii pe Internet de proiecte finalizate, stilul care ti se potriveste. Aceste proiecte de design și activitatea de meșteșugari calificați, prin propriile lor mâini fără ajutor.

Condiții de utilizare de pietre în rockeries

Dimensiuni utilizate elemente de piatră definite porțiuni de zona care a fost alocată pentru rockeries personal. Pentru suprafețe mari ar trebui să fie selectate pietre mai mari, și pentru o mică secțiune de bolovani de calcar și mediu - cea mai bună opțiune. Să acorde o atenție la culoarea și textura pietrelor. Pentru a crea o compoziție armonioasă pietre sunt selectate pentru a crea un ansamblu, subliniind frumusețea slide-uri și teren agricol.

Eclectism - nu cea mai bună soluție pentru tot ceea ce rockeries pe teritoriul unei cabane țară. Principalele cerințe - frumusețea naturală și naturală. Limita de una dintre pietrele de piatră. Utilizați granit, cuarțit, gresie.

Găini pietre și elemente decorative efectuate in mod constant niveluri. Ca principiu utilizat - de la cel mai mare la cel mai mic. Baza gradina de rock - bolovani de mari dimensiuni. Ei sunt capabili de a oferi o bază solidă pentru a crea o compoziție și de punere în aplicare a ideilor de design în realitate proprietar. În partea de sus, așezați elementul decorativ original, de dimensiuni mici. Acesta va deveni un accent luminos și de a face cântecul terminat.Alpine diapozitiv său pas cu mâinile fotografii pas, Clasificarea

diapozitiv alpin clasic este format din 3-5 straturi. Aceste pietre de diferite dimensiuni, prevăzute în mod eficient și cu acuratețe. Deasupra fiecărui strat trebuie să fie umezite de umplere teren. Nu uitați să lăsați un spațiu între pietre pentru creșterea arborilor plantați, de dezvoltare a acestora.

Forma dealuri - este complet alegerea ta. Depinde de imaginația stilul selectat, culoarea și zona selectată a terenului. Nu urmați regulile rigide de stabilire pietre. Principala cerință - aspectul de înaltă calitate și fundația de încredere pentru dealuri alpine. Deci, ea va rămâne pentru o lungă perioadă de timp și vă va încânta în fiecare zi. gradina de rock Gata ar trebui să arate estetic plăcut, chiar și fără plante!

Alpine diapozitiv său pas cu mâinile fotografii pas, Clasificarea

rambleiere aterizări de sol și plante a creat o gradina de rock

amestec de sol pentru alpiykoy slide-uri - un plantator special de compoziție, creșterea lor și dezvoltarea normală. Cumpărați amestecul într-un magazin de flori, sau să facă propriile lor mâini. Principalul lucru pe care a avut toate substantele nutritive si mineralele necesare. Deci, plantele cultivate vor crește bine, ceea ce face deal estetic și natural.

Compoziția optimă - 1: 3 (turbă și sol argilos). O parte din pietriș luată din partea compoziției solului și turbă. Este important ca solul era curat, eliminarea buruienilor și semințele lor de la ea. Deci, puteți preveni apariția buruienilor printre copaci plantați și flori.

aterizare de plante de pe deal alpin pornește din partea de sus. Acest frumos arbuști și copaci. În continuare - du-te la plante perene. Inițial a creat piatra grădini de plante alpine. Acum, aceste restricții au pierdut sensul si estetic va arata toate plantele pe care le-ați selectat, copaci, flori.

 • plante perene;
 • arbuști;
 • ferigi;
 • ierburi, plante medicinale;
 • plante cu bulb.

Alpine diapozitiv său pas cu mâinile fotografii pas, Clasificarea

Ei vor completa cântecul, făcându-l mai estetic. Principalul lucru - să ia în considerare compatibilitatea plantelor selectate împreună. Deci, puteți preveni consecințe neplăcute, precum și necesitatea de a re-plantare. Compune planta, astfel încât piatra de gradina ta tot anul uitat frumos și avantajos. Înflorire în diferite plante a început serie, unul după altul.

Pentru a păstra estetica alpin coaster conifere plante de iarnă. Arborvitae, pin, ienupăr perfect potrivit pentru aterizare. imaginația creativă, adăugând la compoziția de ierburi, arbuști de foioase și conifere, bulbi, ferigi și flori - narcise, Nasturtium.

Înainte de plantare plantele, umeziți terenul pentru o mai bună creștere și supraviețuire. După aterizare tamp sol și se acoperă cu stratul său de pietricele amenzi. Acest lucru va împiedica creșterea rapidă a buruienilor și să păstreze forma primară de gradina de rock. Bolovani și se toarnă solul din jurul stabilit un diapozitiv alpin. Exemple de astfel de formulări foto pot fi găsite pe internet la site-uri de nișă cu pas cu pas descriere a lucrărilor efectuate manual.

Alpine diapozitiv său pas cu mâinile fotografii pas, Clasificarea

Clasificarea grădini alpine pentru vile

Admirație pentru frumusețea și detalii bine gândite în grădina de rock este uimitor. Fiecare piatră este în locul potrivit și plantele înfloresc durează tot anul. Alpine deal - element decorativ estetic în curtea unei case de țară. Există 7 stiluri de design:

 1. Suprafața stâncos naturală.
 2. „versanții“ cu pini, curbe complexe și blocuri de piatră de dimensiuni enorme.
 3. „Vale, în munți.“ Acest stil de performanță presupune un aranjament haotic de pietre de dimensiuni diferite pe teritoriul unui diapozitiv alpin.
 4. "Hillside Terrace". Diferite înălțimea pereților, utilizarea de forme și elemente neobișnuite.
 5. „Forest Ravine“ - un spatiu decorativ, cu izvoare naturale și cascade. Este posibil să se creeze în mod artificial.
 6. „Zidul de piatră.“ Aici pietrele sunt situate într-un mod haotic, iar movila are o înălțime mică.
 7. "The Rock din Republica Cehă." Masoneria ea straturi aceleași pietre de dimensiuni făcute.
 8. „Gazonul din Alpi.“ Această combinație de plante sălbatice de munte, conifere. Toate acestea cresc în mod exclusiv în munți, deci ar trebui să creeze condiții speciale pentru creșterea lor optimă și dezvoltare.

Amintiți-vă! Nu se poate crea punct de vedere estetic frumos deal alpin într-o singură zi. Este greu de lucru, care va dura cel puțin două săptămâni. Prin urmare, este necesar să se înceapă pregătirea acum să se bucure în curând frumusețea curtea unei cabane țară sau vila. Trebuie să muncești din greu, pentru ca slide-urile alpine de unul singur - pregătirea atentă, prezența materialelor și fotografiile proiectelor finite necesare.

Alpine diapozitiv său pas cu mâinile fotografii pas, Clasificarea

Creați o bază pentru gradina de rock, în toamna la primăvară deja plantate în semințe măcinate de plante și răsaduri de copaci. În vara vă puteți bucura de frumusețea estetică a compoziției create.

40 idei foto alpine: