alimente Bosch pentru pisici si pisoi

alimente Bosch pentru pisici si pisoi

pisica Bosch - cum de a alege un regim alimentar?

Calitatea produselor alimentare se referă la soiurile de super-premium. Bosch pisica uscată alimente are compoziția:

 • carne naturală într-un volum de 20% (rață, curcan, struț, miel);
 • păstrăv;
 • praf de ou;
 • Aditivi - afine, afine, cicoare, gălbenele, flaxseeds;
 • drojdie de bere;
 • ulei de pește, care acționează ca o sursă de acid;
 • ingrediente minerale - fosfor și calciu.

Compoziția este echilibrată și asigură animale complete de hrănire. Produsul nu este proteina din soia, coloranți, amelioratori de apetit, conservanți și substanțe chimice periculoase. In unele tipuri de Bosch pisici are aditivi care promovează eliminarea halitozei pufoasa. afine afine preveni colmatarea rinichilor. Produsele din carne se disting printr-un exces de ficat. Linia este proiectat pentru puterea de animale diferite - femeile gravide, care alăptează, copii, adulți, pentru a îmbunătăți lână sau activitatea genitourinar, sistem alimentar.alimente Bosch pentru pisici si pisoi

Hrana uscată pentru pisici adulte Bosch

Bosch produce tratează pentru pisici într-o formă uscată sub formă de gustări mici cu îmbunătățite de compoziție și pachete mari pentru hrana de zi cu zi. Toate acestea sunt ușor de digestibilitate - animalul va avea nevoie de cantități mai mici de alimente pentru a satisface nevoile de zi cu zi. Dry cat food Bosch pentru a dobândi profitabile, utile și necostisitoare. Ea are cantitatea perfectă de pelete adaptate la adult aparat masticator sau o pisicuta.

alimente Bosch pentru pisici si pisoi

alimente Bosch pentru pisici sterilizate

Produsul nu conține componente de cereale asigură o digestie optimă și prevenirea apariției excesului de greutate. Într-o astfel de masă este inclusă și mai înaltă calitate și de carne de pasăre naturală și obiecte vegetale. Ele sunt combinația perfectă, completarea de minerale si vitamine, permite animalelor de companie pentru a menține cea mai bună greutate corporală, activitatea și vigoarea pentru anii ce vor urma.

alimente Bosch pentru pisici si pisoi

Bosch Hrana pentru pisici

Copiii cresc repede. În această perioadă, mușchii, oasele și alte organe sunt în stadiul de dezvoltare și au nevoie de raportul special de nutrienți. Bosch hrănesc pentru pisici ca parte dintr-o mare parte din aminoacizi de înaltă calitate (din proteine, carne și ouă de păsări de curte), omega-3 pentru dezvoltarea viziunii și a creierului. Se absoarbe rapid consumatoare de energie și este propice pentru dezvoltarea corespunzătoare a dinților și a sistemului musculo-scheletice, prevede o îmbunătățire a digestiei, perfectă stare de lână crește imunitatea naturală.O astfel de hrană pentru pisici și femei gravide, deoarece nevoia lor de nutrienți crește, în special în ultimele săptămâni de gestație copii. Acesta va avea un efect de vindecare asupra maturării fetale intrauterine și alăptarea ulterioară în mama. Intensitatea energetică ridicată a alimentelor oferă o fundație fără cusur pentru alocarea activă a laptelui și a copiilor - pentru o dezvoltare uniformă.

alimente Bosch pentru pisici si pisoi

Seria Bosch mâncare pentru pisici

Produsele create ținând seama de caracteristicile distinctive ale diferitelor animale și vârsta lor. Avantajele Bosch pisici:

 1. Utilizați carne proaspătă de înaltă calitate, în concentrații ridicate.
 2. Bogat în minerale și vitamine.
 3. Mai multe substanțe nutritive:
  • cicoare (prevenirea multor boli);
  • crustacee pulbere (condroitină pentru articulații);
  • gălbenele (protivovostalitelnoe);
  • pulpă de sfeclă (probiotice);
  • afine afine (preveni colmatarea rinichi);
 4. Preț scăzut (premium multe sunt mai scumpe).
 5. O gamă largă în funcție de vârstă, dimensiunea, modul de viață al animalului.
 6. După utilizare în îmbunătățirea sănătății animalelor de companie, parul devine stralucitor, nici un disconfort gastric.

Printre neajunsurile pot fi identificate:

 1. Nu sunt specificate conservanti utilizati.
 2. Alergenii sunt adăugate sub formă de porumb.
 3. Ficatul ca un produs secundar reduce calitatea nutrițională.
 4. Cartofi ca un carbohidrat poate provoca fermentarea in intestin.

Hrană pentru pisici Sanabel Bosch

Meniu creat special pentru pizde la domiciliu. Bosch Sanabel hrănire pentru este considerat un produs major de companie este disponibil în diferite variante, în funcție de vârsta, mărimea și starea de sănătate a animalului. Baza dietei - carne de pasăre, mananca o varietate de meniu cu carne de miel și păstrăv. Gama este împărțit în funcție de vârsta și caracteristicile animalelor:

Bosch pentru pisici urinar

alimente Bosch pentru pisici si pisoi

Bosch Grande pentru pisici

Furajele destinate pentru animale de companie rasele de talie mare: Maine Coon. Marea Britanie. Norvegia. Grande Bosch pentru pisici, ca parte a unui procent ridicat de glucozamina si condroitina pentru a preveni bolile articulațiilor, mineralele reduc riscul de pietre la rinichi. Mâncarea este de înaltă calitate și de înaltă calorii, giganți asigură stabilitatea și funcționarea normală a sferei digestive, acuitatea vizuală, imunitate ridicată. Dieta pentru animale care au ingerat fast-food - valoarea peletelor nu le permite să facă acest lucru și ar trebui să fie mestecate bine.

alimente Bosch pentru pisici si pisoi

Bosch cat Sensitive

Construit pentru animale cu stomacul sensibil, animale de companie capricios refuză să mănânce. Este acceptabil pentru animalele cu părul lung, cum ar fi persi. Bosch Cat Sensitive este îmbogățită cu absorbanți naturale, lecitină, înmuiere excreția de smocuri de păr. compoziția produselor alimentare de calorii ajută la stabilizarea funcționării microflorei intestinale, economisind elasticitatea pielii, strat de luciu. Datorită unui digestibilitate echilibrat și ușor este revendicat.

alimente Bosch pentru pisici si pisoi

Bosch pisici alimente nu poftei de mâncare în compoziția agenților patogeni, soia și coloranți. După utilizarea sa în animalele de companie îmbunătățește sănătatea. Lână devine dintii matasoasa si stralucitoare - puternic, dragă - mai activ. Compania se îmbunătățește în mod constant calitatea produsului, folosind tehnologia avansată. O astfel de alimente este convenabil pentru proprietarii care nu au timp pentru a pregăti studenții portii zilnice de echilibru dat de nutrienți. Calitatea gata de alimentare este cheia pentru sănătate excelentă și pentru animale de companie de viață lungă.