Alimentator pentru pui cu desenul lor imagine mâini

Cultivarea pui costa avicultori nu sunt foarte ieftine. Cele mai multe dintre costurile asociate cu achiziționarea de produse alimentare. Pentru a reduce pierderea, trebuie să alegeți alimentatoarele corecte. Aceasta depinde de designul lor, cât de mulți pui va pune cereale. Cea mai bună opțiune este considerată a fi un jgheab de alimentare pentru găini construite în fabrică, dar cu cunoștințele de caz ei pot fi asamblate în mod independent.Soiurile de alimentatoare de pui

Alimentator pentru pui cu desenul lor imagine mâini

Înainte de a face jgheab pentru puii de găină cu mâinile lor, trebuie să se ocupe cu speciile lor. Acest lucru va ajuta la determinarea alegerea de ce fel de design de care aveți nevoie.

Diferența de materiale

Troacă pentru pui este fabricat din lemn, metal sau plastic. Alegerea materialului depinde în ce feed-uri au fost proiectate. Astfel, diferența în joc:

 • Cele mai frecvente sunt considerate structuri din lemn. Ele sunt destinate pentru pui faza de aplicare de alimente uscate. Lemnul este un material natural, iar acesta este cel mai potrivit pentru cereale, furaje uscate, precum și diverse suplimente minerale.

Sfat! Sub crudități alimentatoare de lemn folosiți nedorite. resturile de mâncare va rămâne blocat în zone inaccesibile ale structurii. De-a lungul timpului, ei vor putrezi, contaminând alimente proaspete, cu bacterii patogene.

 • Pui cu siguranta includ în dieta de must. Containerele din plastic sunt ideale pentru alimente umede, deoarece acestea sunt mai ușor pentru a curăța resturile de alimente. De asemenea, în acest scop, container de oțel adecvat, dar metalul negru tinde să ruginească de umiditate, și din oțel inoxidabil este foarte scump.
 • Metal este necesar să se utilizeze în silozuri pentru fabricarea de iarbă. De obicei, este de design în formă de V, cu un perete posterior tubular al staniului. Partea din față a capacului sau a rețelei tijele.
 • alimentatoare de material în mod corespunzător selectate promovează siguranța alimentelor și, prin urmare, economia sa.

  O diferență în metoda de furnizare a hranei pentru animale

  La modul în care produsele alimentare vor fi servite în jgheab depinde de confortul de hrănire a păsărilor. Este mult mai convenabil o dată pe zi puii hranei pentru animale stropească, decât să curgă în hambar, la intervale scurte de timp.

  Ca o metodă de furnizare a jgheabului de alimentare sunt împărțite în următoarele tipuri:

  • Cel mai simplu model de Trough mai potrivite pentru hrănirea viței. Design-ul este un container convențional cu laturile, prevenind erupții cutanate de hrană. Cel mai adesea, o astfel de alimentator atașat la o formă alungită.
  • Modelele Flaut sunt echipate cu o placă turnantă sau de divizare net. Partea interioară a structurii poate avea pereți despărțitori, care formează compartimente separate pentru diferite tipuri de hrană. Aceste alimentatoare pun de obicei în afara celulelor de pui pentru adulți, astfel încât acestea să reziste pentru hrană doar capul.
  • Serviciu foarte bun în ceea ce privește modelul de tip buncăr. Ele sunt proiectate pentru faza de aplicare uscată a hranei pentru animale și cereale. De obicei, buncărul este calculată pe sursa zilnică de hrană. Structura de fund echipat cu o tavă pe care hrana este turnat din buncăr ca mîncarea pui sale.

  Alimentator pentru pui cu desenul lor imagine mâini

  Imaginea prezintă un exemplu clar de mai multe tipuri de alimentatoare pentru pui. Modelul automat - este aceeași alimentatoare buncărului. Doar pentru că acestea sunt numite, din cauza modului în care aprovizionarea cu alimente.

  Diferența de locația în casă

  Și, în sfârșit, ceea ce poate varia în alimentatoare de pui - aceasta în funcție de locația lor. Coop de pui sau cușcă folosind două tipuri de structuri:

  • Tipuri de podea convenabile pentru mobilitate. Capacitatea poate fi rearanjate, dacă este necesar, în orice loc coteț de pui.
  • Tipul articulat este fixat pe peretele casei sau a celulelor. Astfel de alimentatoare sunt convenabile în termeni de stabilitate. În orice caz, puiul nu va fi capabil să răstoarne containerul cu alimente.

  Uneori, păsări de curte practică utilizarea simultană a ambelor tipuri de alimentatoare. Ușor de pui hrănire determinată empiric, în funcție de speciile de păsări de curte, vârsta, și oferă, de asemenea, facilități pentru conținutul lor.

  Care sunt cerințele pentru alimentatoare de pui

  Alimentator pentru pui cu desenul lor imagine mâini

  Pentru pui alimentatoare prezentate câteva cerințe, și acestea sunt toate ca scop utilizarea economică a hranei pentru animale, și mentenabilitate. Să aruncăm o privire la trei puncte importante:  • Capacitatea de a hrăni puii trebuie să aibă un dispozitiv de siguranță care vă permite să utilizați în mod eficient de alimentare. În cazul în care carnea de pui este accesul liber la hrană, ea ei greblele repede, aruncând din recipient, plus alimentarea intră în așternut. Toate tipurile de patefoane, grile, traversele, poduri și alte dispozitive interfera cu păsări hățuri neglijente cu cereale.
  • Bine jgheab este cel care este ușor de întreținut. este necesară Capacitatea în fiecare zi pentru a umple hrana, gradul de poluare a acesteia curate și chiar spălate. Alimentatorul de material și structura acestuia ar trebui să contribuie la atenuarea de retragere. Ei bine, în cazul în care containerul este pliabil, ușor de curățat și au o greutate redusă.
  • Capacitatea de volum trebuie să fie suficient pentru cel puțin o singură dată de hrănire a animalelor, iar dimensiunile sunt alese cu condiția ca toate puii au avut acces liber la hrană. Pentru a calcula lungimea tăvii, fiecare pui adult se îndepărtează cel puțin 10 cm. Puii vor fi suficiente pentru locul 5 cm în iesle. Tăvile placinta de pui fiecare retrase 2,5 cm de spațiu liber.

  În cazul în care orice dispozitiv de alimentatoare lor ar trebui să fie suficientă pentru alimentarea simultană a pui. Dacă aceste condiții sunt păsări puternice vor respinge de la animale alimente slabe.

  Opțiuni alimentatoare de casă pentru pui

  Acum ne uităm la câteva opțiuni comune pentru modul de a face un alimentator de pasăre pentru puii de găină din materiale stătut în aproape fiecare curte.

  siloz vertical de sticle PET

  Alimentator pentru pui cu desenul lor imagine mâini

  Cea mai simplă versiune a benei din sticle de plastic Se arată în fotografie. Pentru un singur desen nevoie de un rezervor de 1,5, 2 și 5 litri. Ordinea de a face următoarele:

  • Dintr-o sticlă de 1,5 litri face furaje buncăr. Pentru acest fund tăiat și în apropierea gâtului găurilor forate într-un cerc cu diametrul de aproximativ 20 mm.
  • Cu o sticla de doi litri se taie de jos, lăsând o margine de aproximativ 10 cm. Aceasta este capacul sitei.
  • Sticle de 5 litri, se taie, de asemenea, în partea de jos, lăsând o înălțime de jantă aproximativ 15 cm. Obținem un recipient în care să doarmă furaje din buncăr. Acum, îngrijitorul fundul trunchiat găurii forate, al cărui diametru este egal cu dimensiunea de sticlă cu filet gât 1,5 litri. Exact aceeași gaură trebuie să fie făcut într-o bucată de placaj. Este necesar pentru stabilitatea jgheab.
  • Acum, toate piesele sunt conectate împreună. Pe gat sticle de 1,5 L împins pe fundul vasului de 5 litri și apoi o bucată de placaj, toate strângere dopul. Feeder gata.

  Construcții rândul său, peste, astfel încât dopul este de 1,5 l sticle sunt pe partea de jos. Deci, ne-am întors un siloz vertical. se toarnă în interiorul reconciliere cereale și capac de acoperire din fund sticle de 2 litri. Prin găuri lângă gâtul furajului este turnat într-un recipient făcut din fundul sticlei 5 L.

  Două variante ale jgheabului din sticla de 5 litri

  Un simplu exemplu de realizare de casă alimentatoare puii de găină prezentate în imagini 5 sticle litru. Lângă partea de jos a tăiat cerc cu găuri de cuțit diametru arbitrar să verse furaje. Flaconul a fost plasat într-un vas cu orice diametru mai mare. Cu cupru distanțiere sârmă dau prin perforarea pereților laterali ai sticlei și bol. În interiorul sticlei prin gâtul unei stropitoare este turnat prin furaje. El a turnat în vas prin orificiile knock-out.

  Alimentator pentru pui cu desenul lor imagine mâini

  În al doilea exemplu de realizare, vasul nu poate fi utilizat. Găurile tăiate 15 cm deasupra fundul sticlei. Window o mărime care nu are cap de pui. Nutreț turnat prin gât, la fel ca în modelul anterior.

  Sfat! Design-ul cu un bol mai convenabil în termeni de serviciu. Sticla poate fi umplut în același gâtul hranei pentru animale, și va dura toată ziua. În al doilea exemplu de realizare, jgheabul de alimentare este turnat, fără a atinge nivelul ferestrei de 2 cm.

  feeder buncăr pentru pui

  Alimentator pentru pui cu desenul lor imagine mâini

  Pentru a face feeder buncăr pentru puii de găină cu mâinile lor trebuie să placaj sau tablă de oțel. Inițial constituie desenele de proiectare. Pe o foaie de materialul ales desena peretele frontal al dimensiunii sitei 40x50 cm, și un perete posterior al dimensiunii 40x40 cm. In plus desena o forma de con două părți identice, din care vor fi făcute pe pereții laterali. Pentru a desena un dreptunghi de dimensiunea capacului peste partea de sus a buncărului.

  Toate piesele sunt tăiate puzzle. Placaj buncăr conectat prin hardware și șine. piese din oțel cu gaz sau sudură electrică sudate. Hopper inferior deversări hrana fantă stânga. În aceeași parte fixată tava de formă alungită. Pentru comoditate plasă de umplere alimente acopere în balamale.

  alimentatoare automate de țeavă PVC

  Alimentator pentru pui cu desenul lor imagine mâini

  alimentatoare excelente cu propriile lor mâini pentru puii de găină obținute din conductele din PVC folosite pentru construcția de canalizare. Imaginea arată versiunea orizontală și verticală. În primul caz, pe ambele margini ale diametrului tubului de 100-150 mm uzură genunchi. Aici va fi bombardat cu alimente. Peretele lateral al tubului este tăiat ferestre alungite prin care puii vor ciuguli alimente. Structura este fixat orizontal pe perete cu cleme.

  Pentru alimentatoare verticale face PVC conducte ascendente backfiller cereale. Partea de jos a purta tee și două genunchi. Acest design este destinat pentru doi pui. Pentru un individ tee conducta de schimb poate fi pus direct pe genunchi. În acest caz, va trebui să colecteze o întreagă baterie alimentatoarelor pentru numărul de goluri.

  bin iarbă

  Alimentator pentru pui cu desenul lor imagine mâini

  Pentru fabricarea astfel de buncăr necesită mașină de sudură și tije groase de 6-8 mm. Fotografia prezintă un exemplu de jgheab pentru iarbă. Pentru producția de tije sudate în formă de V buncăr. În hambar el pur și simplu fixat pe perete sau fixat pe prima foaie de placaj sau foi de metal, și apoi se agață de un loc permanent. Sub sub buncărul poate fi făcută tavă pentru iarbă mică nu a trezi pe podea.

  concluzie

  Toate alimentatoare self-made sunt ușor de utilizat, deoarece alimentele pe care le hrănesc în mod automat. Cereale se poate turna în dimineața, merge la locul de muncă, și pentru a adăuga un nou lot de seara.