Aligner comentarii de kappa pentru alinierea dinților

Aceste statistici arată că, de departe, majoritatea oamenilor au o dezvoltare anormala a sistemului maxilarului. Malocluzie și dentiție au devenit o problemă pentru mulți. Medicii, la rândul său, este în mod continuu în căutarea de noi tehnologii și metode de tratare a acestor anomalii. Astăzi, suntem interesați de aparate ortodontice, cum ar fi aligner. profesioniști Recenzii și pacienții vor ajuta să înțelegem problema eficienței lor. Ne vom uita la ceea ce este, ceea ce este principiul de funcționare a dispozitivului, punctele forte și punctele slabe sale, precum și costul tratamentului.Aligner comentarii de kappa pentru alinierea dinților

Ce este?

aparate ortodontice, care au forma de atele incolor transparent, numit aligner. Aceste structuri sunt destinate alinierii și ocluzia dinților. Pentru fabricarea aligner folosite materiale de înaltă polimer.

Aligner comentarii de la profesioniști câștigat cea mai mare parte pozitiv. La urma urmei, principalele avantaje lor sunt de design stealth și confortabil poartă.

Cum aligner?

Fără îndoială, înainte de metoda de tratament de alegere a pacientului trebuie să înțeleagă modul în care procesul va fi realizat. Principiul de funcționare în cauză este similar cu aparate ortodontice mecanism aparatelor de lucru. Cu toate acestea, există o diferență, nu numai în designul și aspectul. Aparate dentare Prezentat are un impact asupra dinții coroanei întreaga sa suprafață. Acest lucru crește eficacitatea tratamentului. Pur și simplu pune, design-ul poate fi un control mai precis al alinierii unităților dentare. Acest fapt face posibilă reducerea durerii în timpul tratamentului. Aligner pentru dinți indreptare comentarii a reușit să câștige aproape exclusiv pozitiv. Mulți pacienți apreciază avantajele metodei inovatoare de îndreptare dinților și mușcătură.

Aligner comentarii de kappa pentru alinierea dinților

Faza inițială a tratamentului

Primul lucru pe care un pacient care vine pentru o consultare cu un specialist. El explica în detaliu cu privire la tehnologia de tratare în care aligner utilizate pentru alinierea dintilor. Opinii de mulți pacienți indică faptul că sistemul le-a permis să elimine defectele rapid și confortabil.

In timpul primei faze a unui specialist face o impresie a fălcilor pacientului. Apoi, ieșirile în proiecție 3D format a fălcilor pe monitorul calculatorului. Medicul poate vizualiza simula aproape imediat după tratamentul dinților. Acest lucru se referă la beneficiile tehnologiei. La urma urmei, chiar și în momentul pregătirii pacientului este deja ceva, ce rezultat că se așteaptă.

al doilea picior

Specialiștii sunt înarmați cu programe unice care vă permit să prezice cu exactitate cursul tratamentului. Este foarte convenabil. Programul determină durata de timp alocat pentru a transporta o singură copie a aligner. Se calculează, de asemenea, poziția dinților într-o anumită perioadă de tratament. În conformitate cu aceste date de specialitate produce imediat o serie de tăvi destinate alinierii dinților. Acest punct, de asemenea, face ca tratamentul aligner mai confortabil. În funcție de gradul de complexitate a numărului de articole pot fi 50 de copii.

A treia etapă a tratamentului

Pacientul ia condensator fabricat pentru ea. Aligner (comentarii, ne uităm în detaliu mai jos) pentru a începe executarea misiunii sale. Omul poartă fiecare instanță în termen de 14-30 zile. În acest timp, mai multe dinți strămutate. Mai mult, după inspecție și consiliere de specialitate, pacientul merge la următoarea Mouthguards de uzură. Pentru a consolida rezultatele recomandat medicul purta, ocazional, cel mai recent model de aligner. Astfel, fără știrea pacientului și, mai important, pentru oamenii din jurul lui dinți ia locația corectă pe arcada maxilară.

Aligner comentarii de kappa pentru alinierea dinților

acolade comparabile și atele

Ceea ce vine în minte fiecare pacient potențial pentru un ortodont? Ca o regulă, oamenii imagina acolade de pe dinti. Și nu orice persoană perspectivă fericit să poarte aceste dispozitive. Diferența principală de la luarea în considerare a aligner acolade constă tocmai în invizibilitatea primii care oamenii din jurul lor.

Aligner pot fi îndepărtate pentru un timp. Pacientul ia alimente efectuează proceduri de igienă orală, luând aligner. Marturii arată că acest fapt ne permite să facem tratament mai confortabil. După o persoană care poartă aparat dentar în mod constant. Eliminați-le poate fi doar un specialist.

Un alt avantaj al tratamentului malocluziei de aligner este faptul că sistemul nu denaturează dicție. Kappa urmează conturul dentitie, se potrivesc perfect la unitățile sale. Acest lucru permite pacientului să se simtă suficient de confortabil.Este demn de remarcat faptul că nu orice problemă cu o muscatura poate rezolva aligner. Dinți (comentarii de la experți confirma), care au defecte semnificative inițial, creșterea numărului de paranteze aliniate. Mecanismul de acțiune al CVR nu sunt întotdeauna în măsură să dea un rezultat perfect. Prin urmare, în timpul consultărilor cu experți și simulează cursul tratamentului, în scopul de a anticipa rezultatul.

Pentru unii pacienți care au avut defecte majore, aceasta tehnica nu este potrivit. În acest caz, ei recomanda tratament între paranteze sau plăci.

Aligner comentarii de kappa pentru alinierea dinților

În unele cazuri, aligner eficiente?

Cel mai adesea, produsul în cauză este utilizat pentru îndepărtarea curburii dinților. Ele pot face față perfect cu coroanele de pantă, unitățile de crowding minore. De asemenea, kappa elimina prezența golurilor dintre dinți. Ele aliniază perfect forma dentiției. Mai jos este lista de anomalii în care experții recomandă purtarea aligner:

  • Îngustarea sau lărgirea arcadei dentare.
  • Unități de suprapopulare.
  • Proeminenta, retruzie.
  • Rotația.
  • Instruziya.
  • Trei sau diastemă.
  • Scurtarea sau lungirea dento-alveolara.
  • Deficitul de locuri pentru protezare.
  • Aligner fixe între paranteze după rezultatul tratamentului.
  • Malocluzie.

Contraindicații

Produsele fabricate din material polimeric nu provoacă alergii. Ele sunt complet inofensive. În acest sens, putem spune că mouthguards nu au contraindicații. Utilizați-le poate fi chiar pentru tratamentul defectelor de dentiției la copii și femeile gravide.

Singura contraindicație este considerată curbură excesivă dinte. Așa cum am menționat deja, pentru tratamentul cazurilor complicate, produsul în cauză nu este adecvată. Este demn de remarcat faptul că, în timpul sarcinii se poate produce iritații ale gingiilor. În aceste cazuri, vina nu este în întregime aligner. experți invitați spun că sângerarea gingiilor poate fi cauzata de schimbarile hormonale din corpul mamei viitoare. În astfel de cazuri, este recomandabil să se elimine structura din gură și să caute imediat sfatul medicului.

Aligner comentarii de kappa pentru alinierea dinților

Ce spun medicii despre problemele de aparate ortodontice? Aproape toate clinicile se străduiesc să țină pasul cu vremurile. Medicii invata continuu și să stăpânească noi tehnologii.

Ortodontist sugerează că aligner clare - este soluția perfectă pentru cele mai multe probleme ale pacientilor lor. Potrivit statisticilor, mulți oameni nu au îndrăznit să instaleze bretele, pentru că se temeau să strice aspectul zambetului tau. Acesta este motivul pentru care a trebuit să trăiască cu probleme. Dar a fost mult timp dovedit că anomaliile în dezvoltarea sistemului dentar nu este doar un defect cosmetic.

Malocluzie poate provoca dezvoltarea multor boli în organism. Suferă de sistemul digestiv, tractul gastro-intestinal. Chiar si dureri de spate poate fi declanșat de malocluzie. Până în prezent, experții act de faptul că un număr mult mai mare de pacienți care doresc să meargă la tratament folosind aligner. Aliniind musca oameni și a scăpa de multe probleme de sănătate, și de la tensiunea emoțională excesivă.

Aligner comentarii de kappa pentru alinierea dinților

Opinia pacienților despre Kappa

Este timpul pentru a explora mărturiile unor oameni care au încercat să-și imagineze tehnica. În cele mai multe cazuri, acestea sunt mulțumiți cu rezultatul. Pacienții spun că tratamentul a avut loc pentru ca acestea să fie suficient de confortabil.

Obisnuirea cu Aligner a fost observată pentru o perioadă scurtă de timp (de la câteva ore până la două zile). Și chiar în primele ore ale pacienților nu vor suferi nici un disconfort speciale. După cum se spune, există doar o ușoară senzație a unui obiect străin în gură. De asemenea, pacienții au raportat că durerea poate să apară la fiecare schimbare a noului model. Și asta e bine. După ce presiunea mecanică exercitată asupra dinților.

În cele mai multe cazuri, pacienții sunt dispuși să recomande prietenii lor și rude aligner. comentarii negative, uneori pot fi găsite. Unii pacienți spun că rezultatul final este oarecum diferit de zâmbet simulat la etapa inițială. Este demn de remarcat faptul că în timp ce ei recunosc că nu ajunge să poarte de proiectare a timpului necesar. La urma urmei, experții avertizează că aligner funcționează numai în gura pacientului și nu pe raft. Purtarea lor necesită cel puțin 21 de ore. Și dacă vom rezuma, atunci, plus structurile considerate (posibilitatea lor de a trage în orice moment) poate duce uneori la pacient un minus reală. Review-uri spun că, uneori, oamenii se opresc pentru a controla timpul în care acestea rămân fără aligner. Ca o regulă, toate aceste momente și nuanțe de specialitate explică pacientului este în continuare la prima consultatie. Omul însuși decide - să se stabilească acolade sau aligner sale de aliniere. Marturii și experți, în general, sunt de acord asupra faptului că tehnologia este convenabil, eficient, dar necesită o abordare responsabilă a tratamentului.

Aligner comentarii de kappa pentru alinierea dinților

Este timpul pentru a discuta despre prețul de emisiune. Tratamentul kappa - nu o plăcere ieftină. În funcție de complexitatea cazului, acesta poate costa pacientul cel puțin 80 de mii de ruble. Costul va depinde de numărul de capace fabricate. maximă aliniere a prețurilor de aligner dinți pot ajunge la 200 de mii. În mod alternativ, desigur, nu bugetul. Cu toate acestea, mulți pacienți spun că costul mai ieftin de acolade aligner. Review-uri, fotografii confirmă faptul că astăzi mulți preferă tratamentul defectelor kappa.

Reguli pentru îngrijirea Aligner

Caracteristicile de proiectare ale dispozitivelor considerate face de îngrijire pentru ei este foarte simplu. Kappa suficient spălate cu apă caldă cu săpun. Ele pot fi, de asemenea, curățate cu o perie si pasta de dinti. Asta e toată grija care necesită aligner. Review-uri sugerează că toți pacienții sunt mulțumiți cu o astfel de simplitate. Pentru a menține transparența produselor, medicul cere să scapi de obiceiurile proaste (fumat) și de a reduce consumul de produse ce conțin pete intensive.

După cum putem vedea, metoda de tratament este destul de confortabil pentru ingrijirea pacientului pentru modele reduse la minimum. Opteaza pentru aligner, nu rămâne decât să respecte cu strictețe recomandările expertului. Și un zâmbet frumos va fi cartea ta de vizită!

Aligner comentarii de kappa pentru alinierea dinților