Alfa-Bank pentru a comanda o carte on-line

Alfa-Bank pentru a comanda o carte on-line

În prezent, Alfa-Bank oferă zeci de cărți de credit și de debit, care sunt axate pe nevoile clienților și oferă un mijloc convenabil de plată. Mai ales populare sunt carduri de credit, și există o explicație logică.Alfa-Bank are grijă de clienții săi.

Aceasta se manifestă în următoarele beneficii:

 • interes benefic;
 • perioadă de grație de până la 100 de zile;
 • anuale de întreținere reduse;
 • limite de credit mai mari;
 • numeroase bonusuri.

Comanda Alfa-Bank carte on-line: Beneficiile clienților

Este, de asemenea, unul dintre aspectele cele mai pozitive este faptul că este posibil prin Alfa-Bank pentru a comanda o carte on-line, și în cel mai scurt timp posibil.

Astăzi, clientul nu are nevoie pentru a merge la departamentul: este suficient pentru a deschide site-ul de Alfa-Bank și trimite solicitarea. Această metodă de obținere a unui card de credit are o serie de avantaje:

 • economii de timp;
 • posibilitatea de a studia în detaliu informațiile de pe site-ul web și de a face cunoștință cu toate propunerile;
 • viteza de serviciu;
 • în cazul unui client pozitiv sau negativ primește soluții de notificare.

Cum de a comanda un card de credit Alpha Bank on-line: ghid pas cu pas

Pe al doilea necesită introducerea de informații din pașaport (număr, serie, data emiterii, cod unitate, autoritatea emitentă). Aici, data și locul nașterii. Apoi, în forma propusă este necesară pentru a răspunde la câteva întrebări, și anume, pentru a schimba numele și pașaport. Pe aceeași pagină, introduceți numele organizației în care operează reclamanta, precum și TIN acestuia.Alfa-Bank pentru a comanda o carte on-line

Al treilea pas este de a specifica:

Trebuie să specificați, de asemenea, un al doilea document care să ateste identitatea solicitantului. După cum arată practica, furnizarea de documente suplimentare, cum ar fi un pașaport, crește semnificativ șansele de a obține un card de credit. De asemenea, în această etapă, este necesar să se indice existența unor venituri suplimentare, precum și sursa lor. Asigurați-vă că pentru a specifica mărimea salariilor și a cheltuielilor (pe lună).

Deja în această etapă, sistemul va da rezultatul probabilității de aprobare a cererii.

A patra etapă. Sistemul solicită utilizatorului cardului de credit cu limitele stabilite, care variază în funcție de venitul solicitantului. Clientul trebuie să introduceți manual suma pe care îl consideră adecvat

Penultima etapă de a primi cardul online va fi completat chestionarul de informații cu caracter personal. Astfel, solicitantul trebuie să indice locul de înregistrare. De asemenea, rețineți coincidență de la locul de înregistrare și de ședere. Forma propusă ar trebui să indice educația, starea civilă și prezența copiilor. Pentru persoanele care au nevoie căsătorit pentru a introduce numele soției (soțului), anul nașterii și data înregistrării căsătoriei.

Informațiile financiare sunt furnizate în etapa finală, și anume:

 • Disponibilitatea de bunuri imobiliare;
 • vehicule;
 • împrumuturi de la alte instituții financiare.

Apoi, datele ar trebui să indice o persoană de contact, de exemplu, tată, frate sau alte rude, cu excepția soți. După aceasta, solicitantul trebuie să introducă cuvântul cod și locul în care dorește să obțină un card bancar.

După confirmarea solicitării dvs. online pentru a obține un card de credit prin SMS, clientul trebuie să aștepte mesaje de la Alfa Bank.

Alfa Bank a comanda cardul online,

Cum de a comanda un card de debit Alfa-Bank Online

În general, proiectarea oricărui card Alfa-Bank durează mai puțin de 5 minute. După aceea clientul trebuie să viziteze biroul și ridica un instrument de plată.

Alfa-Bank pentru a comanda o carte on-line