Alexey Berezin - povești despre o fată Dasha - Pagina 1

Povestiri despre o fată Dasha

E bine să fii kisoyu

Dasha a mers pentru o plimbare și sa întâlnit bărbatul visurilor ei. El este de cincisprezece centimetri la umăr, ochi verzi, arogant, el blond și cafeniu. Nume ea nu a cerut, iubit anonim, îmbrățișat brațele în mijloc și a adus acasă. Omul a încercat să scape, dar de la o femeie în dragoste nu este atât de ușor să scape.Casa a fost doar eu, Dasha a adus omul în casă, el a spus că va trăi cu noi, în camera ei, sub baterie. Bloch a nu, Dasha a fost gata să aducă jurământul solemn pe cartea de basme.

Omul era încă tânăr, în vârstă de o lună și jumătate. Calea spre inima lui, cu siguranta, minciuna prin stomac, așa că Dasha sa dus la bucătărie pentru a pregăti cina un om - lapte și cârnați, și el a mers pentru a inspecta apartament. El a fost deosebit de interesat în spațiul din spatele canapea și sub pat, unde a petrecut foarte mult timp, probabil, a căutat urme de alți bărbați care erau cu el dashi, un tiran gelos. Găsiți eșuează, el a târât afară de sub canapea, strănutat, și a început sniffing scaun pentru această activitate importantă a lui Dasha prins. Ea a ieșit din bucătărie pentru a anunța că cina este servită.

Cina convins în cele din urmă o pisică, el a fost în apartamentul principal. Atâta timp cât el hrănit burta hodorogit, servitori au fost în picioare în jurul valorii de pe raft „în liniște“ și a privit cu reverență, nimeni nu a îndrăznit să aibă în prezența lui. Dasha a spus:

- El, probabil, foame, a se vedea cum să mănânce!

Apoi a venit Kate, să o întâlnească pe coridorul rostogoli pisoi, jugul spate arcuit, șuieră: „Tu ești altcineva?“ Katia a fost foarte surprins în fața ei, nimeni nu a îndrăznit să șuiera în propriul ei apartament, ea a gândit oamenilor disperate de curaj pe pământ nu este deloc. Cred că pisica la prima vedere de a recunoaște mama soției lui Kate, doar că într-o anumită măsură, poate justifica comportamentul său.

- Ce teribil, - a spus Katya. - Trebuie să fie la fel ca MPD!

- Pentru că el Murzik - Dasha a explicat.

Kate a întrebat cum fiara Ravenous a venit din lumea animalelor sălbatice în apartamentul nostru, Dasha a spus o poveste dramatică plină de privațiuni Murzik a trebuit să fie mutat pe stradă. Dacă ea a auzit Oliver Twist, el va izbucni în lacrimi de milă, ca o fată. Acum, Dasha a spus, povestea sa încheiat fericit, Murzik găsit pe stradă o fată bună, adus la casa lui, el va trăi acolo. Mama îngrijorat pentru nimic, el nu mănâncă, protejează doar un apartament de intruși. Pisoiul nu știe că mama sa - propriul om, el a luat-o de casual trecător și s-au grabit la o dată pentru a-și exercita atribuțiile.

- Stupid! - a spus Dasha Murzik. - E mama mea, ea e bine!

Katya are o opinie diferită, se părea că ea ar putea auzi suieratul printre fraza: „! Intră în număr mare apartament nu este de cauciuc“ Dasha Murzik protejate de aceste insinuări nedrepte, nimic nu Murzik șuieră Dasha garantezi pentru educația lui. Ea a luat pisica în brațe și a pus mama ei la fața lui, astfel încât acestea să se cunoască mai bine.

Fetițele sunt gata să cadă în dragoste cu pisoiul la o distanță de până la șaizeci de kilometri, chiar dacă nu le-a văzut o mulțime de portret verbal. De-a lungul anilor, raza amorousness scade, Katina vârstă, să cadă sub farmecul unei pisici, trebuie să fie cu el față în față.

- Ce pusichka, - a spus Katya, și a început să strângeți pisoi.

Dasha a început să întreb:

- Mamă, lasă-l să plece, ei bine, te rog, prepozhaluysta!

- Lesha, - a spus Katya. - Poate lăsa un pisoi?Așa că responsabilitatea pentru apariția unei pisici în casa noastră acum se află pe mine, am spus cuvintele decisive: „Cat - să fie.“ Am răscumpărat Murzik sub robinetul cu apă caldă, el sa uitat la noi cu ură ca un hardened baptiști fanatici atei. De îndată ce ne-am lăsat să plece, el a lăsat sub canapea, și acolo a început să se pună în ordine. Apoi, Dasha legat pe un înveliș șir pe bomboane, trecu pe lângă canapea, pe învelișul posterior în spatele ei. Murzik imediat recunoscut in ambalaj pentru un mamifer mic, un detașament de vkusnyashek familie apetisant. Se repezi la el și a rupt viața în apartament a început să-i placă.

Chiar și într-un apartament locuit de câteva perechi de picioare umane, ar trebui să-i vâneze atât. Murzik urca sub un scaun și a ascuns acolo până când niște picioare nu se încadrează în linia de vedere, apoi s-au năpustit, iar proprietarul picioarelor au avut norocul de a participa la scena pentru a combate prădător sălbatic din poemul „Novice“. Pentru aproximativ o oră în casa acolo nu a fost o picioare neukushennoy pentru întregul sezon de vânătoare Akella nu a ratat. Cred că suntem cu toții norocoși că pisicile nu au obiceiul de a închide trofeele peste șemineu.

Murzik stânga pentru a explora în bucătărie, într-un minut am văzut cum a curse din galop, deschizând ochii și urechile lui, se pare, el a fost confruntat acolo cu o ființă nelumesc teribil, transcenderea toate imaginabile, probabil, cu un scaun. El a fugit în coridor, a venit peste toamna cizme Nufărul, unul dintre ei a lovit-l ca vizuina mouse-ul. El a ajuns din nou cu capul pentru o lungă perioadă de timp stând acolo la pândă. Dasha a spus:

- Ei bine, acum avem propria noastră pisica în cizme.

Seara ne-am pus Dasha la culcare, am citit povestea, de data aceasta pe pat a urcat Murzik. Judecând după expresia de pe fața lui, el era sigur că patul este un pat pentru el, și a fost surprins de faptul că există deja dormit o fetiță, iar pe marginea patului cocoțat bărbat de vârstă mijlocie, cu o carte în mâinile sale. Tu, de asemenea, ar fi foarte surprins să te găsesc aceste subiecte în patul lui, Murzik indignarea nu a cunoscut limite. El bristled mustață ca Boyarsky, era clar că el a fost pe cale să plângă: „! Canalele“ Și-a scos sabia.

Din fericire pentru noi, sub pătură ea se agită mouse-ul a început să Murzik pește, fata de prostie pe de cealaltă parte a țipat pătură Murzik se uită la ea cu reproș. Este modul în care se comportă în vânătoarea? Aproape speriat scrâșnet prada.

Am avut un Murzik pe un pat de sub baterie, l-au pus în pat, bătut pe spate. Murzik tors pe fața lui, el a scris: „Există masă completă și bună de vânătoare, aici nu plec nicăieri de fier altele nu ar trebui să fie leneș.“.

Apoi, Katya a venit să stingă lumina în pepinieră. Dasha a spus:

- Mamă, când Murzik cresc, acesta va fi numit MPD?

Acum scriu această poveste, și Murzik torc în poala lui Katie. El a ales acest loc în sine, este cel mai bun loc în apartament, înainte de a fi fost a mea. Am încercat să fiu gelos, dar Kate a spus:

- Hai, Alex! Tu vezi - Dl ma numit soția lui iubita!

Dacă ați văzut fața pisica mulțumit lui, v-ar fi dat seama că viața lui a fost un succes, nu fiecare om este atât de norocos în viață. Cunosc doar două - pe care eu, chiar și acum Murzik. Avem multe în comun, ambele au mustăți și femei ca noi, dar el e mai fericit, el nu trebuie să lucreze mâine.

În general, bine să fii tânăr, frumos și o pisică.

Dasha și Hollywood

Hollywood-ul a început să lumina lunii, am displace. În cazul în care au un astfel desconsiderare pentru privitorul? Dasha a povestit doar un alt blockbuster I, se pare, un scriitor face treaba, am avut niciodată plătit el pentru scenariul cu o astfel de poveste zdrențuită și incoerent.

Dasha vizionat un film împreună cu mama mea, în timp ce eram la serviciu. Seara m-am întors acasă, Dasha a început imediat să împartă cu mine impresiile sale din lumea magică a cinematografiei. Dasha are o regulă de aur pentru a începe evocare din momentul în care ea a impresionat cel mai mult, și în cele din urmă lase totul plictisitor și lipsit de importanță, de exemplu, esența poveștii.

- A existat un astfel de câine, un mare, mare, - a spus Dasha. - Știi cum a putut face? Uau!

Dacă nu ați ghicit, câinele a fost capabil să RAN și a pus labele din față pe umerii proprietarului și lătratul asurzitor în față. Pentru a demonstra acest lucru în mod clar, Dasha a trebuit să urce pe un scaun.

- E grozav, nu? - a spus Dasha. - Hai, de asemenea, un cap de câine, atunci când vine acasă de la locul de muncă, ea ar face la fel! O să o învețe!

Noi trăim în minge de câine de curte, el clochard. Desigur, mingea nu este la fel de frumos și de lux ca câinele din film, dar Dasha a spus că, dacă se spală și pieptene lui, va arăta destul de prezentabil, și cel mai important - în bilele au suficient de creștere, astfel încât să se poată ajunge la labele la umerii mei.

- O vom spăla cu șampon, - a spus Dasha. - Poți să mă iei, nu avea lacrimi.

Dasha consideră că, în cazul sampon pentru a spăla câinele fără lacrimi, lacrimile nu vor, mi se pare, aceasta este o concepție greșită gravă. Lacrimi vor, în cantități mari, atunci când mama mea știu că am dat în casa de câine, se spală ei sampon pentru copii și a învățat să pună labele pe umerii ei. Am lașă evitat vorbesc despre câine, întrebând:

- Și ce sa întâmplat în film?