Alergic la bere - simptome, tratament, fotografii

Alergic la bere se întâmplă în cazul în care organismul uman are o respingere a oricărei componente, o parte dintr-o băutură de bere. Oamenii uită că berea poate provoca o reacție alergică, care va fi însoțită de simptome, cum ar fi curgerea nasului, erupții cutanate, roșeață și umflături și sufocare.O mulțime depinde de ce fel de bere folosește o persoană. Mai bună băutură, cu atât mai probabil, pentru a evita reacții alergice. Faptul că unii producători de băuturi adaugă la aceasta o varietate de conservanți, agenți de colorare și stimulente care pot deveni cu ușurință alergeni.

Alergic la bere - simptome, tratament, fotografii
Alergiile pot apărea la diferite beri.

Mai recent, manifestarea unor astfel de medici au avut nici o idee. Pana in prezent, boala este, de asemenea, nu este pe deplin înțeles, și, uneori, simptome care incep sa apara in timpul alergie la bere sunt considerate semne ale altor reacții alergice. Cel mai periculos in aceasta boala este faptul ca simptomele pot aparea destul de brusc: în timp ce bea și după.

Cauzele bolii

Alergic la bere nu este acolo doar pentru acest lucru sunt motive destul de clare. Alergenul majoră poate fi o substanță care este o parte a berii și a băuturilor, după utilizarea acestuia intră în organism și pot provoca o reacție. Boala poate provoca:

 • hamei;
 • malț de orz;
 • drojdie de bere;
 • coloranți, arome, stimulente;
 • conservanți.

Și, berea se referă la alcool și conține o cantitate suficient de mare de etanol. utilizează prea mult din acest produs poate provoca reacții alergice, de asemenea, și să conducă la astfel de consecințe grave, în formă de tulburări ale sistemului imunitar.

simptomatologia

Alergia la bere este însoțită de o simptome destul de frecvente care pot să apară atât înainte cât și după ce a băut băutura.

Alergic la bere - simptome, tratament, fotografii
Înroșire și erupții pe fata.Cele mai cunoscute caracteristici sunt:

 1. Înroșirea feței - să apară din cauza un val de sânge pe față.
 2. tahicardie apare.
 3. Uneori apare eruptia.
 4. ochi umezi profuza curge nasul.
 5. Sufocarea.
 6. Apariția de edem.
 7. Creșterea tensiunii arteriale.

De asemenea, simptomele pot varia în funcție de cauza bolii:

 • în cazul în care pacientul este alergic la malț de orz, după consumul de bere pot să apară erupții cutanate și dezvolta umflarea buzelor și a limbii. Uneori există o senzație de apăsare în piept și tuse amețit;
 • prin reacție la hamei, pot apărea, de asemenea, urticarie, dar a adăugat rinită și conjunctivită;
 • Simptomele de alergie la drojdie de bere - o creștere a tensiunii arteriale, vărsături, diaree, stomac deranjat, erupții cutanate.

Cum de a trata o reacție alergică să bea bere?

În cazul unor simptome ciudate în timpul sau după primirea de bere, în valoare de întrerupă imediat utilizarea acesteia și de a face o programare cu un alergolog. Acest lucru trebuie făcut pentru starea pacientului nu sa deteriorat, adăugarea de alergen în organism. Auto-tratamentul trebuie evitată, deoarece poate agrava starea lor. Continua consumul de bere nu este, de asemenea, în valoare de ea, deoarece poate fi plină cu consecințe grave. Bruschețea reacției nu diagnostica rapid boala la domiciliu, și, prin urmare, ar trebui să consultați un medic. Nu se recomandă să luați anumite medicamente fără un diagnostic precis. Acest lucru se datorează faptului că medicamentele sunt suficient în mod individual și unul sau altul antihistaminic nu poate da efectul dorit în timpul perioadei de tratament. Tratamentul bolilor constă în principal de a primi medicamente specifice: unguente, picături tablete.

Alergic la bere - simptome, tratament, fotografii
Alergenul poate fi nu numai malț sau orz, dar, de asemenea, aditivi și coloranți.

COPES cu problema de instrumente, cum ar fi:

 • pantenol-medicamente: Bipanten, Pantoderm;
 • Preparate retinol: Radevit, Videstim;
 • unguent antihistaminic: Finist, Elidel;
 • Tablete: Suprastin, difenhidramina.

Toate medicamentele ar trebui să fie luate numai pe bază de rețetă. Dacă vă simțiți mai rău atunci când iau medicamente sau nu da efectul dorit, medicul trebuie să înlocuiască medicamentul mai eficient.

Metode populare Allergy tratament

Alergic la bere pot fi tratate, nu doar medicamente, ci și compoziții care conțin substanțe de origine animală sau vegetală. Un mijloc eficient este o mumie. Puteți utiliza, de asemenea, o serie de infuzii și un decoct din rădăcini de păpădie. Uneori, în cursul sunt o infuzie de brusture sau un panaceu. Din păcate, medicina modernă încă nu se poate determina pe deplin motivele pentru care există o astfel de reacție alergică și, prin urmare, medicii în cazuri de simptome similare, este recomandat să abandoneze urgent bere și băuturi face o programare cu un alergolog. Pentru a crea un plan de tratament corect este necesar pentru a face un diagnostic precis, iar acest lucru este posibil numai într-un cadru clinic. Numai tratamentul la timp de pornire poate fi complet vindecat de boală și, în același timp, să nu dăuneze corpului și sănătății în general.


Efectul fitoestrogeni în corpul uman