Alegeți împreună Repeller câini și pisici, să revizuiască eficacitatea modelului

Alegeți împreună Repeller câini și pisici, să revizuiască eficacitatea modelului
animalele fără adăpost, care în timp devine tot mai mult, sunt principalii purtători ai diferitelor boli și paraziți. Dar distrugerea căilor lor letale dăunează atât mediului și vatămă psihicului uman. Prin urmare, a fost inventat de un mod uman, aceasta nu afectează sănătatea animalului, dar descurajează mai aproape de casă.El este utilizarea unor dispozitive speciale, cum ar fi pisicile protecție contra. Cu toate acestea, acest lucru nu este singurul mijloc, există multe alte. Despre ceea ce sunt și cât de diferiți vom descrie mai jos.

Faceți cunoștință cu produsul

Alegeți împreună Repeller câini și pisici, să revizuiască eficacitatea modelului
Una dintre cele mai eficiente mijloace sunt aceste dispozitive moderne. Acest lucru se datorează particularităților muncii lor și specificul inteligenței animalelor. Pisicile sunt extrem de inteligente - și le-a permis să învețe cum să se adapteze cu ușurință la orice condiții de mediu. Și multe dintre instrumentele necesare pentru a combate ele sunt ineficiente, astfel încât nava să nu se modifică pe parcursul întregii perioade de aplicare.

Dar aceasta este ceea ce distinge repelenți cu ultrasunete pisici. Ele emit unde ultrasonice, care sunt în mod clar audibil pentru animale. Și semnal puternic acționează asupra lor, precum și sunetele puternice disponibile pentru urechea umană la oameni. El nu numai că asomarea, dar, de asemenea, aduce la tulburarea de panica. Desigur, în acest caz, animalul caută cât mai mult posibil pentru a părăsi acest loc rapid.

În acest caz, ecografia nu afectează sănătatea pisicii și, prin urmare, este considerat nu numai eficient, ci și mai umană. Astfel de dispozitive sunt utilizate în locuri în care prezența animalelor fără stăpân nu este de dorit:

  • Subsoluri de clădiri rezidențiale;
  • Catering unităților;
  • Backyard.

Principiul de funcționare repeller

Luați în considerare modul în care funcționează un astfel de dispozitiv. Majoritatea modelelor repelente echipate cu senzori de mișcare în infraroșu având un unghi de vizualizare de până la 110 de grade. Este acest element surprinde apariția unui animal și de a transmite informații pe dispozitiv. Prin urmare, de pisici moderne protecție contra nu fac drum orice animal.

Alegeți împreună Repeller câini și pisici, să revizuiască eficacitatea modelului

Odată ce dispozitivul recepționează semnalul unui animal într-o zonă controlată, el începe să emită unde ultrasonice. În același timp, pot fi utilizate ca opțiuni suplimentare:

efect simultan pe pisica pentru toate modurile de dispozitive disponibile ei înspăimântă, și ea, chiar și după o lungă perioadă de timp, va ocoli acest loc petrecerea.

Speciile și utilizarea lor primară

De asemenea, instrumentul cu ultrasunete discutat mai sus, există și alte metode de expunere a animalelor umane. Printre repellente pisici și pisici reprezentate în piața internă, există următoarele tipuri:

Primul este un dispozitiv care produce un jet puternic de lichid, atunci când încercarea de a obține animalul la un obiect protejat. Acestea sunt de obicei echipate cu senzori de mișcare și o dată în gama devine dispozitivul de pisica, apoi se conectează la sursa de apă. Raza de acțiune a protecție contra pisica este de aproximativ 150 mp și poate fi ușor de asamblat manual.Un alt mijloc foarte eficient este un deodorant aerosol. Când este eliberat de pulverizare miros de parfum complex, care este neplăcut pentru pisici, iar ei vor primi acest loc petrecerea.

Aplicați pisicile pot pulveriza protecție contra atât în ​​interior cât și în exterior. Și Spray-ul nu numai asupra obiectului în sine, ci și pe material, care este apoi plasat în locația dorită a camerei sau la grădină. Singurul dezavantaj al acestei metode de protecție este nevoia de aplicare de zi cu zi înseamnă, astfel ca mirosul dispare cu timpul.

Cum de a alege respingător dreapta pe pisici

Alegeți împreună Repeller câini și pisici, să revizuiască eficacitatea modelului
Deoarece dispozitive cu ultrasunete sunt versatile și capabile să lucreze la diferite animale, apoi selectați-le să fie ghidat de sensibilitatea senzorului de mișcare.

Datorită prezenței acestui element pisici protecție contra ultrasunete poate funcționa în mod autonom, fiind în același timp suficient de economic. Acest lucru se datorează faptului că dispozitivul este pornit doar la momentul potrivit, adică, în cazul în care aria de acoperire senzor de urmărire dă semne de circulație. Odată ce animalul a apărut o generează semnal puternic cu ultrasunete. În cazul în care traficul de pe site-ul nu este încă oprit, se repetă, dar cu schimbarea pragului de acționare. Prezența în proiectarea de reglementare pentru pisici stradale și de protecție contra pisica vă permite să-l personaliza la dimensiunea specifică a animalului, ceea ce face munca mai eficientă.

În plus, este important să se țină cont de particularitățile sistemului de alimentare al dispozitivului. Modelele produse capabile să funcționeze la un număr de surse, de exemplu, o baterie și o priză electrică. Dar dacă doriți un dispozitiv portabil compact, ar trebui să alegeți un repelent, care poate fi conectat la bateria autovehiculului.

Răsfoiți modele populare cu ultrasunete

Ce producători oferă? repelente Lineup este destul de larg. Acesta include diferite tipuri de dispozitive. Dar unul dintre cele mai eficiente sunt cu ultrasunete.

Alegeți împreună Repeller câini și pisici, să revizuiască eficacitatea modelului

Dintre acestea cele mai populare sunt următoarele modele:

Primul dispozitiv dintr-o serie de repelenți cu ultrasunete universale. Acesta este conceput pentru a proteja sediile diferitelor mamifere. Astfel de dispozitive sunt utilizate în locații în care apariția unor animale nedorite sau periculoase. Aceasta afectează psihicul pisicilor obligând-o să părăsească obiectul protejat.

Alegeți împreună Repeller câini și pisici, să revizuiască eficacitatea modelului

Unitatea de EkoSnayper, de asemenea, se referă la ecografie. Dar el a completat sirenă tare. Prin urmare, atunci când dispozitivul este declanșat există nu numai emisia de ultrasunete, dar includ, de asemenea, un difuzor și un semnal puternic.

O caracteristică a acestei repeller este faptul că aceasta afectează în mod egal atât la animale cât și hoții au penetrat zona protejată. Pornirea sirena tare va fi la fel de frustrant si atacator pisica.

Printre repelente directional cel mai mare model de cerere Dazer de brand. Aceasta va ajuta să se obișnuiască animalul de companie la comanda. Prin apăsarea scurtă a tastei de pe o pisica va fi afectat de ultrasunete, generând astfel un reflex condiționat. Aceste dispozitive sunt proiectate pentru a fi utilizate în spații restrânse, permițându-vă să arate rapid un animal care se poate face și ce nu se poate.

Sfaturi pentru utilizare

La impactul instrumentului asupra animalului a dat efectul maxim este necesar să-l folosească în mod corespunzător. Dacă unitatea staționară, atunci ar trebui să fie instalat la o înălțime de cel puțin 1 m deasupra podelei. Nu este recomandat să-l trimită fără a fi nevoie de a animalelor de companie, astfel încât să nu-i provoace disconfort.

Alegeți împreună Repeller câini și pisici, să revizuiască eficacitatea modelului

Dar alegerea unui loc pentru a instala aparatul ar trebui să se țină seama de faptul că ecografia nu trece prin obiecte solide, deoarece este similar cu razele de lumină și se propagă prin aer. În plus, este reflectată de obstacole, este încă absorbit de obiecte moi. Chiar și după ce a acoperit cu o mantie de pânză puteți scăpa de ultrasunete.

Deci, nu conta pe faptul că doar un singur repeller pentru toată casa. Aceasta funcționează numai în mod eficient un astfel de dispozitiv, în aceeași cameră, și nu depinde de puterea sa. Și e mai bine dacă nu există elemente de interior în ea.

O altă caracteristică a acestor dispozitive este destinul lor de a lupta animalul este în cameră. Și el nu va fi în măsură să vă proteja împotriva apariției lor. Folosind un special dispozitive de mare putere presupune o trecere pentru animale, astfel încât acestea să poată, în timp să părăsească incinta. În caz contrar, posibil fatală.

Prin achiziționarea de protecție contra pe baterii, rețineți că puteți utiliza numai în lunile mai calde. Acest lucru este legat de designul de alimentare cu energie. Bateriile din iarna o înghețare. În cazul în care este nevoie pentru a fi utilizat pe tot parcursul anului a instrumentului, ar trebui să alegeți un model care poate fi acționat de la rețeaua de alimentare și bateria auto.