alegerea potrivită Scanner

alegerea potrivită Scanner

Scanarea unui document poate fi necesar pentru diverse motive. De exemplu, sistemul de plată poate solicita o copie digitală a pașaportului. Sau doriți să digitalizeze liniile lor înregistrate în caietul copilului. Un alt motiv pentru scanare - timp. La urma urmei, fotografii de hârtie și film de diapozitive se deterioreze treptat. Cel mai bun mod de a le conserva - tradus în formă digitală. Pe scurt, scanerul poate fi foarte util. Rămâne să înțeleagă cum de a alege un model adecvat.tip scaner

În primul rând trebuie să alegeți tipul de scaner. În total, există patru tipuri de ele:

Dispozitiv de scaner este o înălțime mică echipat cu un substrat de sticlă. Sub el se misca fasciculul de lumină cu o barieră de lumină, de fixare tot ceea ce este pe sticla. Un astfel de scaner este util pentru cărți în format digital, reviste, și chiar obiecte solide. Tot ce amintesc celebrul amuzant cu un Reversul scanat?

scaner Tiparul funcționează pe un principiu diferit. Acesta este capabil să treacă prin ea însăși coli de hârtie numai individuale. Faptul că un astfel de dispozitiv constă dintr-o rolă specială, înzestrată cu fotocelule. Principalul avantaj al unei astfel de scaner - eșantionare în două sensuri, un document de două pagini nu are nevoie să flip. De asemenea, dispozitivul ca amprenta - poate fi ușor mutat într-o altă cameră sau birou. Din păcate, aceste scanere nu sunt potrivite pentru reviste sau cărți de digitizare, cu excepția cazului razderbanivat-le în frunze individuale.

Slide Scanner necesită doar camera obscură. Un astfel de dispozitiv nu este capabil de a digitizarea documentelor de hârtie - scanează doar slide-uri și filme. Nu contează cât de mult s-au păstrat, nu există nici un punct în a cheltui o sumă mare pentru achiziționarea acestui scaner. Este mult mai ușor de a cumpăra un model de tabletă este echipat cu un adaptor de diapozitive. Calitatea rezultatul va fi puțin mai rău, dar după scanarea filmelor nu trebuie să caute un cumpărător pentru unitatea a devenit inutilă.Viteza și rezoluția de scanare

Compoziția poate fi de tip prezent scaner CIS sau CCD. Al doilea tip ar trebui să fie familiar pe aparat foto compact buget. Desigur, un astfel de senzor este de lucru mult mai bine, dar costul este mai mare, astfel încât CCD-senzor echipat numai cu scumpe scanere flatbed.

Mai multe dispozitive diferite sunt viteza de scanare diferite. Ca regulă generală, orice dispozitiv digitalizează rapid cu un proiect de rezoluție, în timp ce creșterea acestui parametru, problemele încep. Dacă aveți o mulțime de două materiale, este recomandabil să cumpere un model echipat cu două sensuri alimentatoarelor de documente dispozitiv. Din păcate, găsirea acum din ce în ce mai greu. De obicei, o astfel de bun venit plus au doar multifuncționalele.

Dacă vorbim despre rezoluția deja menționată, calitatea scanării depinde de ea. Dacă nu digitaliza cele mai importante deșeuri de hârtie, în acest scop se va potrivi chiar și un scaner cu o rezoluție de 1200 x 1200 dpi (dots per inch pătrat). În cazul transferului fotografiilor digitale, și chiar mai mult, glisiera - a se vedea partea laterală a scanerului cu o rezoluție de 2400 x 2400 dpi.

Cele mai populare producători

Scanner - un dispozitiv foarte specializat, care este capabil să caute un cumpărător de luni de zile, în timp ce pylyas pe rafturile magazinelor. Prin urmare, nu fiecare producător major este dispus să investească în acest mijloc de direcție. Se pare că creatorii de scanere pot fi numărate pe degetele de la o mână.

Mustek lucrează la o tabletă de buget și scanere fotoapparatnymi. Există un sortiment de companie și modelul scump, principala diferență este suportul format A3. Desigur, și dimensiunea ei relevante. Calitate excelentă la raportul preț sunt din seria scanerului HP Scanjet. Aveți grijă să nu cumpere modele mai vechi! Ei nu pot avea suport complet pentru Windows 10, din cauza a ceea ce funcționalitate va fi limitată. Epson și Canon oferă o varietate de scanere, au aruncat doar segmentul de buget.

Greseli frecvente cumpărători