Alegerea corectă a difuzoarelor pentru computer

Alegerea corectă a difuzoarelor pentru computer

Orice tehnică este acum reprezentată într-o gamă largă, pentru a alege cea mai potrivită versiune a nevoilor dvs. poate fi destul de ușor. Atunci când alegeți boxe pentru computer, ne vom concentra nu numai pe design și valoare, dar, de asemenea, pe scopul lor - la urechi, atunci nu a fost rănit dureros.Principalele criterii de selecție a boxe de calculator

Primul lucru pe care să răspundă sincer la întrebarea: de ce faci boxe de calculator? Pe baza răspunsului dumneavoastră, puteți selecta tipul de difuzor, astfel taie toate celelalte opțiuni.

tipul de difuzor

sensibilitate

Acest parametru este strâns legată de puterea sunetului, astfel încât afectează, de asemenea, volumul. Cu cât viteza, cu atât mai departe va răspândi semnal audio, și cu atât mai bine va fi. Pentru utilizarea la domiciliu în mod normal, să dobândească o coloană de sensibilitate 85-100 dB.Caracteristici suplimentare

Hersteller

Mid-range de la 3 la 10 mii de ruble, prezentate de către producători, cum ar fi Microlab. FD. Creative și CROWN. Aici vă puteți baza doar pe design, deoarece calitatea sunetului este de aproximativ aceeași la toate.

Cumpărător să rețineți

  1. Dacă vă cumpărați un ieftine boxe de calculator, uita-te pentru cei cu o garanție de mai mult de un an. Astfel de modele în cazul în care nu reușesc, acestea sunt ușor de a schimba cu noul. Deci, nu rula pe serviciile, căutați coloane cunoscute branduri cu o garanție de cel puțin 2 ani.
  2. Atunci când cumpără un difuzor portabil pentru a afla dacă au bateria. Acum, destul de câteva dintre aceste modele ar fi o rușine, dacă ați cumpărat un dispozitiv la același preț, dar fără baterie - aceste boxe pentru o lungă perioadă de timp nu va funcționa.
  3. Fanii de bas puternic pentru a cauta difuzoare cu bass reflex. Fără ea, chiar și cele mai scumpe modele nu se pot reproduce calitatea de hit-uri preferate.

Vă dorim o achiziție de succes și multe ore de sunet de înaltă calitate!