Alege culoarea parului fara amoniac mariks paleta

Alege culoarea parului fara amoniac mariks paleta

Produse cosmetice Matrix pentru peste 30 de ani, oferă clienților săi produse de înaltă calitate pentru îngrijirea părului. Fondatorul brandului Anri Miller, un stilist popular în Statele Unite, a creat produsele sale pentru profesioniști - saloane de coafură lucrează în saloane de frumusete de moda. El a vrut să dezvolte astfel de produse pentru păr, care ar satisface gustul celor mai exigenți clienți. Și a reușit cu succes. Ceea ce este deosebit de vopsele de păr Matrix?producător

Pentru mai mult de 30 de ani, Matrix oferă piață cosmetice de vopsea de înaltă calitate, modern pentru păr, proiectat cu cele mai recente inovații și cele mai populare destinații din lumea modei. Matricea de brand a fost născut în Statele Unite și a devenit rapid populare acolo, astfel încât compania franceză „L'Oreal“ a cumparat creatorul Anri Millera, ceea ce face compania subsidiară.

Alege culoarea parului fara amoniac mariks paleta
Fondurile Matrix par

Produsele Matrix a câștigat femei excelente comentarii din întreaga lume, din două motive principale:

 1. vopsea Matrix - profesional agent de colorare a părului;
 2. paleta Matricea de culori este foarte largă și va satisface clientul cel mai capricios și solicitante.

Principalele Vopselele avantaj - lung acțiune de durată și efectul absenței sau procent foarte mic din conținutul de amoniac al colorantului. Acest lucru permite produselor Matrix țineți ferm poziția de lider și se adaugă la paleta de culori noi, plăcută cea mai frumoasă jumătate a omenirii.

Paleta de companii profesionale implica inițial utilizarea produselor lor într-un saloane speciale de înfrumusețare. Dar, în timp, populare de brand Matrix a crescut atât de mult încât vopseaua a început să fie utilizat pentru vopsirea la domiciliu.

Comentarii privind aplicarea vopselelor Matrix emit principalele sale avantaje:

 • bogată paletă, bogată de nuanțe în intervalul de toate soluțiile posibile de nuanțare;
 • absența sau numărul minim de componente agresive (de exemplu, amoniac) în produs;
 • includerea în compozițiile de substanțe suplimentare, care ajuta la refacerea parului si a scalpului;
 • conservare efect colorant cel puțin o lună în timpul îngrijirea părului normale;
 • limitările de produse contrafăcute prin vânzări vopsea companiei numai prin reprezentarea companiei;
 • Multe produse conțin coloranți vegetale agenți de reducere, cum ar fi ceramide, ulei de măsline, ulei de jojoba și mărăcini.
 • unele suplimente au proprietăți antioxidante: hrăni și de a proteja parul, le da o stralucire si de a stimula creșterea lor.

Seria și culoarea Matrix paletă

Matricea de par Colorare firmă reprezentată de următoarea serie populare:

 • Matricea Sync culoare. Această serie blândă, lipsită de amoniac, universal în aplicarea sa. Paint această serie este adesea folosit pentru a corecta culoarea parului vopsit anterior, dar poate fi de asemenea utilizat pentru vopsirea încuietori, care nu au fost supuse anterior clarificare. Culoare par variază în funcție de doar câteva tonuri, astfel încât vopsea de sincronizare matrice de culoare nu trebuie utilizat pentru vopsirea părului gri. Produsul din această serie include o varietate de elemente nutritive, cum ar fi ceramide, reducând scalele de păr;
Alege culoarea parului fara amoniac mariks paleta
Sync prin matrice de culoare
 • Matrix Color Sync Extra. Această cremă-colorant nu contine amoniac, este utilizat pentru colorarea părului gri în culoarea profundă persistente. Inclus în această serie a oferit paleta de 6 culori de bază și activator de construcții. Vopseaua nu este doar o lungă perioadă de timp păstrat pe păr, dar, de asemenea, restabilește elasticitatea lor naturală și strălucire.
 • Matricea SOCOLOR Beauty. Rezultate excelente sunt obținute atunci când conectați diferite nuanțe ale acestei serii pentru a crea o coafuri moderne la modă. Vopseaua se caracterizează prin rapidă, uniformă și colorarea profundă a întregii suprafețe a parului, acesta poate fi aplicat pe parul deteriorat sau complet gri. Ca parte a acestei serii de produse folosind ulei de jojoba si alte ingrediente ale complexului Guardian Cera ulei, astfel incat parul este obtinerea o bună protecție.
 • Matrix Ultra Blonde. O trăsătură caracteristică a acestei serii - posibilitatea de culori frumoase luminoase, cu nici un păr întunecat de pre-mai deschis. Producătorul recomandă această serie pentru vopsirea părului, fără utilizarea de agenți de înălbire.
Alege culoarea parului fara amoniac mariks paleta
Matrix Ultra Blonde
 • Matrix Light master. Produsele din această serie sunt concepute pentru clarificare profesională a părului într-o varietate de culori luminoase, cu păstrarea maximă a proprietăților lor naturale. Atunci când se lucrează cu Matrix Light Master nu este recomandat să folosiți capac din plastic pentru a evita crearea de căldură suplimentare. Sistemul de culoare Grafics Lift-și-ton adiacent seriei, care permite ușura parul cu primul tratament, în același timp, grija pentru ei. Se compune din 3 componente: promotor toner și ultrarapid pulbere trasnet care să producă efecte, cum ar fi „halo strălucire“ sau păr „lumini Ombre“.
 • Matricea pe larg unele. Seria - un adevărat cadou pentru cei cărora le place să experimenteze cu coafura ta prin utilizarea de soluții sau personalizate Highlighting. Paleta de culori din această serie oferă o gamă bogată de culori în culorile roșu, printre care puteți alege orice nuanta pentru imaginea ta.


Diferența dintre amoniac și compuși bezammiachnymi

Producator de produse Matrix eliberează amoniac și coloranți, liber de amoniac. Acesta din urmă este reprezentat printr-o serie de matrice Sync culoare. Această vopsea cruță în ceramide compoziția sa și nu există componente agresive (inclusiv - amoniac), astfel încât ea pictează cu atenție părul, fără a dezvălui cuticulele și fără a le deteriora. Paint această serie oferă nuanțe predominant naturale și concepute pentru a fi utilizate atat pe parul natural si pe fire vopsite anterior.

Matricea vopsea cu amoniac reprezentat printr-o linie de produse extins (cele mai cunoscute serii sunt prezentate chiar deasupra articolului).

Trebuie remarcat imediat că cantitatea de amoniac este minimă, adică astfel încât este suficientă pentru a obține și a păstra culoarea dorită. Alte componente agresive din produs Matrix nu conține.

Reguli de selecție umbră

Paleta de culori de vopsea Matrix 50 conține un tonuri de nuanțare. Cele mai importante sunt grupate în trei colecții:

 1. Special (specialitate);
 2. Lucios (reflectă);
 3. Mixed (amestec).
Alege culoarea parului fara amoniac mariks paleta
Paleta de culori de bază

Pentru a desemna producătorul de culoare utilizează cifre arabe, care indică saturația culorilor și litere care indică culoarea:

După ce a studiat aceste denumiri, este ușor de a alege culoarea și gradul de umbră pentru fiecare personalitate. stilisti cu experiență, amestecare compuși diferiți sunt nu numai profund sunet personal de culoarea părului, dar de multe ori caută efecte de strălucire suplimentare sau drenare buna a culorii de la rădăcina firului de păr sfaturi.

Amintiți-vă că acasă rezultatul colorării nu poate fi atât de ceea ce vă așteptați. Prin urmare, pre-vopsea o mică blocare a costurilor pentru a vă asigura că sunt potrivite pentru acest amestec.

Câteva sfaturi pentru cei care prefera o casa cu matrice vopsea de colorat:

 1. După colorare spirele de culoare mai inchisa la tonul, ia în considerare acest lucru atunci când aleg o umbră.
 2. Dacă preferați un întuneric de culoare contrastantă, vă va accepta negru, albastru-închis și negru de culoare gri. subliniind în mod eficient imaginea femme fatale.
 3. Dacă doriți să deveniți șatenă, pentru a alege culorile linii corespunzătoare Matrix - „dark“ „maro deschis“, „naturale“ și
 4. Blond, cenușă și întuneric producător Light Brown oferă o gamă largă de culori interesante: perla, nisip, ton roșcat, „Mocha“, și așa mai departe.

Sfaturi pentru colorare

Atunci când se utilizează vopsele pentru păr Matrix companie, nu trebuie să uităm că acesta este un produs profesional de colorare. Atât în ​​ceea ce privește frumusețea, iar atunci când se utilizează casele trebuie să respecte cu atenție regulile recomandate de instruire.

Kitul de cerneală include de obicei un ton cutie, a marcat un anumit număr, și pentru cremă de colorat. Oxigenul este necesar să se cumpere separat, cu semnătura necesară.

Amintiți-vă că cantitatea de oxigenare în compoziție va afecta gradul de colorare a părului tău.

Pentru nuanțare lumina de păr este de ajuns la 1% oxigenare, în timp ce vopsea rezistentă cu o schimbare radicală de culoare ar trebui să fie utilizat oxigen 8-9%. Oxigenul nu deține mai mult de 20 de minute, astfel încât să nu deteriora structura parului.

Cea mai bună proporție pentru amestecarea colorantului cu oxygenic - este 1: 1. Această proporție asigură o bună rezistență a bucle de culoare obținute. Versiunea de origine a vopselei se aplică pieptene parul uscat sau o perie, și este necesar să-l impună de sus, mai degrabă decât frecarea.

Etape vopsea Matrix:

 1. Mai întâi tratează rădăcinile timp de 10 minute, și apoi toate firele complet.
 2. Pentru a picta dispersat uniform prin păr, pieptene cu grijă firele, apoi le expune sub un capac din plastic.
 3. Se clătește părul ușor cu apă caldă, în mod activ îndepărtarea vopselei de pe pielea capului, dar fără a se spăla direct părul.

De preferință, după vopsire nu se spală părul câteva zile, astfel încât acestea nu sunt șterse, iar apoi utilizați un balsam special pentru alimentarea cu energie și bucle de atenuare. Apoi, ei vor fi frumos stralucitor si arata sanatos.

Ingrijirea parului dupa procedura

Liniile speciale sunt disponibile pentru produsele de îngrijire a părului, colorate cu care vă poate oferi o reabilitare cuprinzătoare, lungă perioadă de timp pentru a menține culoarea strălucitoare și să dea bucle un aspect frumos și sănătos. Preparate pentru îngrijirea încuietori - it șampoane, balsamuri, balsamuri, spray-uri, masti si creme. Fiecare dintre aceste instrumente este proiectat pentru a îndeplini o sarcină specifică, și ei interschimbate reciproc, nu este necesar.

Alege culoarea parului fara amoniac mariks paleta
produse pentru păr colorat îngrijire

Produse de îngrijire de bază - șampoane și balsamuri-l. Cumpara cele de pe ambalaj, care are o „pentru păr colorat“ gunoi.

Fonduri suplimentare - este condiționat și măști. Aer condiționat este folosit pentru efect devastator exercitat de colorare, spălare, uscare uscător de păr și alte lucruri au fost menținute la un nivel minim. Instrumentul acoperă suprafața stratului de protecție hiperfine de păr care le protejează de daune adaugă strălucire și volum. Mască pentru păr ajuta la menținerea adâncimea de ton, hrăni părul și restaurarea ei, care este, de asemenea, foarte important.

de îngrijire a părului implică utilizarea de măști interne pentru culoare și bucle moi. În aceste masti dominate de hidratare și alimentând ingrediente face compoziția utilă pentru păr.

Masca de pâine neagră și ierburi

Pentru a menține o nuanță frumoasă de păr întunecat și prevenirea bolilor pielii capului se poate face foarte simplu și masca utilă de pâine neagră. Pentru a pregăti trebuie să se toarnă apă clocotită peste amestecul de frunze de urzica, oregano si salvie. Atunci când infuzia de bulion, se amesteca cu pulpa de pâine neagră. Masca trebuie frecat la zona de păr rădăcină, înfășurat suplimentar cap cu o eșarfă. După o jumătate de oră vă puteți spăla pe masca și se aplică pe benzile de orice balsam de îngrijire.

Masca Chefir pentru păr blond

Pentru îngrijirea părului după colorarea în umbra de lumina poate face o masca pe baza de iaurt. Pentru a face acest lucru, se amestecă o jumătate de cană de iaurt cu gălbenuș de ou 1 și 1lozhkoy miere. Totul se amestecă bine și se aplică pe păr timp de 40 minute.

Alege culoarea parului fara amoniac mariks paleta
coafuri scurte pentru femei. Asimetric opțiuni avansate și crearea de tehnologii

concluzie

Deci, vopsea Matrix - instrumentul profesional perfect pentru înaltă calitate și de colorare a părului sănătos. Printre produsele cosmetice ale acestui brand veți găsi opțiuni pentru colorare blând și persistente, precum și o mare varietate de culori și nuanțe. Utilizați această vopsea în salon sau la domiciliu, pentru a face parul frumos, strălucitor și sănătos.