Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

Muntele Ai-Petri - un diamant neprețuit din vistieria atracțiile naturale din Crimeea. De la summit-ul său, situat la o înălțime impresionantă de 1234 metri deasupra nivelului mării, oferă cea mai spectaculoasa si spectaculoase peste tot în Crimeea pe fâșia lungă a benzii de coastă; vizibilitate din partea de sus - mai mult de o sută de kilometri pe ambele părți ale coastei. Cu Ai-Petri este aproape dintr-o privire văzut așezări, cum ar fi Yalta, Alupka, Gaspra, Simeiz și altele. Când vremea este ușor vizibilă chiar Sudak și munții din apropiere pentru el, la care departe mai mult de 100 de kilometri. Acest lucru este cu adevărat mare!Muntele este pe teritoriul rezervației forestiere de munte Yalta și este, în sine, un reper izbitoare a descărcării de neuitat. Pentru a obține doar pe partea de sus a ei. Ai nevoie de a experimenta o adevărată aventură, care garantează iubitorii speciale de agrement de senzații tari.

Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

Vedere la munte Ay Petri

Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

Vezi de Ay Petri din parcul Voronțov

Una dintre legendele de pe Muntele Ai-Petri este conectat, desigur, cu vântul. În cele mai vechi timpuri, ea a dat naștere la marele ocean un munte imens cu dinții de pe partea de sus. In partea de sus a fost frumoasă și însorită, trăia un puternic rege al vânturilor. Regele era foarte mândru de zbengui și să se joace cu nori: pentru a le dispersa pentru a forma unul imagini bizare. Dar, cum se spune, că vântul de joc, pentru un om - mizerie continuă și distrugere. vânturile turbate provoacă anual pagube mari așezările de la mare. Apoi, oamenii au decis să fie de acord cu vântul, și au adunat Consiliului. O mulțime de discuții pe cei mai înțelepți reprezentanții triburilor. În același timp, razboinicul cel mai liniștit pe nume Petru, a spus că el știa cum să cucerească vântul. Bătrînii acestei râs, și sfătuit tânărul război să crească și să nu încerce să fie inteligent. Apoi, noaptea întunecată Petru singur sa dus la vârful munților la lăcașul Vânturilor. După ce a găsit pe partea de sus a regelui Vânturilor, Petru a declarat că de acum vânturile vor servi om. Mad regele vânturile și suflă greu. Petru a scos în liniște din spatele unui balon urcarea, el a luat o respiratie adanca, iar Petru a plecat. Daredevil nu a fost frică, și a coborât de pe munte ca ar fi fost un balon, gestionarea pricepere le. Am realizat atunci regele vânturilor, pe care oamenii l-au înșelat, și au reușit să reducă elementele. Gore a fost de când numit după Sf. Petru, care a fost capabil de a reduce vântul și ia învățat pe oameni să folosească cu pricepere energia.

Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

Trei modalități de a ajunge la Ai-Petri

  • cu telecabina Miskhor - Ai-Petri (costul de deplasare într-o singură direcție - 65 UAH, sau aproximativ $ 8, copii - 30 grivne)
  • pe un vehicul pe un drum abrupt serpentine Yalta - Bakhchisarai (prețul depinde de tipul de transport și numărul de persoane în mijloc - 50-100 UAH, sau $ 6.12)
  • mers pe jos de-a lungul așa-numita calea Miskhorsky (acest lucru este modul cel mai complicat, trebuie să urce câteva ore).

Teleferic Mishor Ai-Petri

Desigur, cei mai mulți turiști (și eu nu sunt o excepție) preferă o opțiune la telecabina.
Ascent la Ai-Petri teleferic durează aproximativ 15 minute. Înaintea lui oamenii merg în cabina pentru 40 de persoane, care sunt deținute pe cabluri de otel solide. În timpul ascensiunii la Ai-Petri este uluitoare și există un sentiment minunat, care poate fi comparat cu un zbor întârziat într-un avion, în timp ce pinii puternici sunt în continuare mai mici decât pentru tine. Treptat începe să se deschidă panorama magică a coastei mării și sate, precum și zona înconjurătoare arată ca o jucărie în palma layout. În timpul ascensiunii sau coborârii să fie un timp pentru a ieși din cabină și apoi du-te la altul la stația de transfer, care este situat în mijlocul pădurilor de munte și este numit în consecință - pădure de pini. De altfel, porțiunea superioară a căii este unic, deoarece este - cel mai lung din Europa lungimea neacceptată a telecabinelor, lungimea ei de kilometri mai mult de un an și jumătate distanță, iar unghiul de ridicare ajunge la 46 de grade.

Pentru a folosi telecabina pentru urcarea spre Muntele Ai-Petri, pentru a ajunge în Mishor (este o parte din satul Gaspra), adică în cazul în care este stația de jos a modului de cablu. Coborâre în Mishor făcut de Sud Coast Highway. Dacă te duci la Yalta, apoi conduce la stația de teleferic inferioară este pe traseele de autobuz 27 și 32.Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

Teleferic Mishor Ay Petri

După ridicandu-se la platoul Ai-Petri la o înălțime de 1153 de metri, și că este în cazul în care este stația superioară a telecabinei, puteți merge pe jos la partea de sus a muntelui - în rezervă geologice „dinți“. Rezerva și am văzut plătit costa griven 20 (2,5 $). Se numește așa pentru că partea de sus a Ai-Petri este alcătuit din roci ascuțite alungite în formă de dinți de diferite dimensiuni.

Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

Pe platoul Ai-Petri este o mulțime de restaurante și puncte de vânzare de suveniruri și alte elemente. Comerț aici, ca regulă, tătarilor din Crimeea.

Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

Tranzactionarea pe partea de sus a Ay Petri

În plus, Ai-Petri poate călărie, sau du-te în jos pestera rece.

Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

Centru de echitatie pe Ay Petri

În partea de sus, în apropiere de stația de telecabină superioară se află un număr de cafenele și restaurante. Acolo vă puteți bucura de preparate delicioase din bucătăria locală: Lagman, Shurpa, Manti, Plov, pateuri, prăjituri. Restaurantele cheburek costă 25 UAH ($ 3), Lagman, shurpa, Manti, Plov - 35 ($ 4).

Cele mai populare Cafe „Top“ - bucătăria Tatar, cu vederi uimitoare ale coastei.

Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

Foarte interesant pe Ai-Petri în timpul iernii, când zăpada acoperă platoul montan. În această perioadă, la poalele muntelui de multe ori cald meteo toamna, dar în partea de sus și pe platoul - o iarnă reală cu nămeți. Aceasta este o altă unicitate a munților: în doar 15-20 minute cu mașina de cablu (și funcționează pe tot parcursul anului), puteți ajunge acolo de la toamnă la iarnă și vice-versa. Ei bine, nu un miracol?
Va găsi o aerisire în timpul iernii pe Ai-Petri și schiori, pentru că există mai multe pârtii de schi de diferite grade de dificultate, puteți angaja pentru a lua orice atribute pentru schiori, munca câlți de schi, totul începe să ofere serviciile sale pentru instructorii de predare. Condus de pârtiile de schi de la stația de sus a telecabinei la snowmobilul de mare viteză - este o altă porție de adrenalină și impresii vii, care dă Ai-Petri.

Ce altceva se poate face pe munte? Exploreaza pestera, aproximativ 300 dintre ele aici, dar trei sunt deschise pentru inspecție, și nu sunt departe de stația de sus a telecabinei, care se încadrează în turiști, după o excursie pe telecabina. Un pointer la peșteri sunt pe un platou, la 500 de metri de stația de sus.

Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

Una dintre peșterile numite Geophysical, Trohglazka treia - Yalta.

Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

Geofizic pestera

Pestera Trohglazka cunoscut faptul că în timpul iernii se formează un strat gros de gheață, care se topește deja, înainte de mijlocul verii. Astfel, aproape tot timpul anului în caverna este menținută o temperatură constantă - aproximativ 0 grade. Este atât de neobișnuit - pentru a obține câteva minute de la căldura verii într-o astfel de frig. Coborâre la pestera Trohglazka efectuate pe scara de metal.

Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

În peștera de trei ochi

Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

În Peștera de la Yalta

De fapt mai curios: vârful Muntelui Ai-Petri recunoscut ca fiind locul cel mai vânt și ceață în Ucraina, în cazul în care peste 200 de zile cu ceață în munte, și puterea vântului, uneori, a ajuns la 50 de metri pe secundă! efect nebuloasă formează adesea nori, care sunt găzduite în mod liber, direct pe munte, trecând chiar aici, la o astfel de înălțime. Fiind pe Ai-Petri se poate ajunge în mijlocul norilor - acesta este un alt miracol care are loc cu cei care nu se tem să urce pe acest munte uimitor.

Am avut noroc că nu a fost un nor pe cer.

Ai-Petri de munte în fotografii Crimeea, cum să obțineți un comentariu

În oricare dintre Coasta de Sud a orașelor Crimeea poate rezerva o excursie la summit-ul de Ai-Petri să călătorească cu mașina prin cablu. În același timp, te-a adus direct la stația de telecabină de jos în Mishor, iar grupul va fi insotit de un ghid vorbitor de limbă rusă și să vorbească despre munte, despre o legende despre zona înconjurătoare și despre așezările, ridicându-se deasupra muntelui, în toată splendoarea sa în partea de jos a litoralului. Costul mediu al acestor călătorii - aproximativ 150-170 UAH (20 $). Cumpara tur poate fi în orice oraș turistic, de exemplu, pe malul apei. De obicei, excursii vanzatori nu trebuie să caute, deoarece acestea sunt foarte întreprinzător.

Toate articolele în direcția de Crimeea

Site-ul oficial Cable Car Mishor Ai-Petri

Hoteluri în Crimeea

Rezervați un hotel în Yalta

Hoteluri în Alupka: rezervare, comentarii