Aforisme despre patria și patria

Este plăcut și onorabil să mori pentru patrie.

România mintea nu înțelege unitate de măsură nu poate fi măsurat: Ea a devenit foarte special - În România, se poate crede numai.

Dragostea patria nu pentru că este mare, dar pentru faptul că propria sa.Dar eu te iubesc, patria-mamă blând! Și pentru asta - nu pot rezolva. Bucuria ta este vesela scurt, cu un cântec tare în lunca de primăvară.

Homeland în cazul în care te simți în largul.

Cel mai bun scop este acolo pentru a proteja patria lor.

Două sentimente minunat aproape de noi - în inima lor găsește hrană: Dragoste la vatra natală, dragostea paternă pentru sicrie.

Dragostea de țară - prima virtute a omului civilizat.

Dragostea de țară este compatibilă cu o dragoste pentru toată lumea. Oamenii cumpără lumina cunoștințelor, nu provoacă daune vecinilor săi. În contrast, starea educației, cu atât mai mult da fiecare alte idei și cu atât mai mult crește puterea și activitatea minții mondiale.România - Sfinxul. Jucînd, îndurerată, și scăldată în sânge negru Se uita fix, contemplă, se uită la tine, și ură și iubire.

Pentru trădare nevoie de nemernicia extremă a sufletului.

Mila ne-o veste bună din partea noastră: patria, iar fumul este dulce pentru noi.

Dar când întreaga planetă va trece beligerante triburi, dispar minciuni și tristețe - voi cânta toate existente De aceea, a șasea parte a terenului cu numele scurt „Rus“.

Fiecare personalitate nobil este profund conștient de descendență sale, legăturile sale de sânge cu patria-mamă.

În timp ce arde libertate, până când inima pentru onoarea în viață, prietenul meu, patria dedica Soul rafale excelent!

Nu este nimic mai rău decât să rătăcească în țări străine.

Patriot - o persoană care servește patria, iar patria - este în primul rând oamenilor.

Statesman mai mulți cetățeni trebuie să fie animat, condus și ghidat de dragostea de țară. El trebuie să iubească să trăiască patria, se toarnă-l în subordonații lor și să fie un exemplu pentru ea peste tot de stat.

Un alt citat patriei: 1 2 3