Afecțiunea de la mamă la fiu

Bună ziua.

Problema mea. Cred că este în mine.

Fiul meu in acest an a absolvit liceul și merge să intre. Universitate, pe care le-a ales este într-un alt oraș. profesiei militare necesită 5 ani și 2 ani de stagiu (de lucru față). Departamentul militar este, de asemenea, la Universitatea din orașul nostru, dar fiul refuză și este supărat pe mine. Sunt, cum ar fi, înțeleg că copilul este un adult și are dreptul la autodeterminare și de alegere în viață, dar dacă îmi imaginez că nu ar fi acolo, o lacrimă, isterie internă.Sa întâmplat că, după divortul de sotul ei, copilul a locuit cu mama mea, a fost convenabil și în termeni de studiu și I (stabilirea de noi relații personale). Am încercat să văd pe fiul său în fiecare zi de și am trăit și a lucrat acolo, numit în fiecare zi.

Acum avem propriul nostru apartament, un fiu mutat acum 3 luni. Chiar mi-a dorit, iar acum am înțeles că, după o jumătate de an, el merge să studieze. Sentimentul că nu am avut timp să-i dea mai multă grijă, atenție și dragoste. Un sentiment de vinovăție și teama de o despărțire lungă.

Am auzit că există o energie de legătură între mamă și fiu, care ar trebui să explodeze în perioada 14 - copii cu vârsta de 16 ani. Am văzut că este încă puternic și foarte supărător. Am înțeles că este necesar să se dea libertatea de a fiului său. dar nu pot face cu emoțiile lor, mă aduc. Cum de a rezista?

Afecțiunea de la mamă la fiu


înscrie

Alo Din punct de vedere fiziologic. Baietii ajung pentru mama, fete la papa. La copiii părinților sunt la adolescență (14). Înțelegeți experiența, fiul orice vârstă va fi fiul său. Fiecare mama este greu să se despartă de un copil favorit, dar calea lumii - cresc și zbura din cuib. frustrarea lui, face o mulțime de boli. Învață să fii fericit pentru fiul său, se arată calitatea acestui om. Pentru a stabili relația lor, în căutarea pentru activitatea care va primi inspirație. Un fiu doar iubire. Mult noroc. Cu stimă, Olga.


înscrie

Sănătate și Frumusețe, Hobby-uri

Ai dreptate, este o chestiune spirituală, și să dea naștere la copii există o legătură. Uneori, această relație este la fel de puternic ca tine, si ai nevoie de ea pentru a îmbunătăți în acest sens.

Trebuie să spun că am fost atât cu cei doi copii. Binecuvântarea am știut atunci că a trebuit să fac spiritual și material. Dar totuși a luat timp pentru a învăța această lecție vitală.

Ce sa întâmplat și ce făceam. Înainte de a părăsi copiii au venit teama de pierdere, și după ce au plecat, m-am folosit pentru a fi o zi sau două într-un vid. Dar apoi am început să acționeze. Am dat drumul (există o tehnică eficientă pentru aceasta) vine frica. Pentru a nu ajunge la un apartament gol, în cazul în care copiii au plecat, am activat în mod specific cu ei lucru lor preferat este un apartament. Și astfel, când au fost părăsesc, m-am întors la apartament după stația și aruncat în interesul nerăsucite. Ea ma ajutat.Pentru mintea ta că ar putea fi de ajutor la următoarele informații. divorțul tău și mai ales fiul tău IMPEL să înțelegeți că nu sunteți singuri. Ce mănânci în plus față de materialul de mai mult o familie spirituală. Și ea este gata să vă dea tot ce vrei: o stare de iubire, pace, relație armonioasă cu fiul său, un loc de muncă interesant, și alte beneficii. Cereți-le să se simtă liber))). Adresați-vă inima, nu este nevoie de tehnologie.

Fii fericit cu tine. Este într-adevăr, să te cunosc. Și atunci fericirea ta va fi încălzită de fiul tău. Și acum el a fost mai împinge departe atracția lui pasionat.

-Deci cum logica nu este cuvintele de afecțiune puternică pentru fiul său cu faptul că ai trăit în tot acest timp în afară, iar scopul tau a fost de a stabili o viață personală. Înțeleg dacă ai trăit întotdeauna una lângă alta, ne-ar împărtăși cu el toate bucuriile și necazurile, și obiectivul dvs. ar fi educația lui. Dar tocmai ai cunoscut și chemat. Dar n-ai trăit, nu au fost una langa alta. Sunteți mulțumit cu viața ta personală, a construit apartamentul. A fost mai important pentru tine decât fiul tău decât intimitate cu el decât ceea ce chtobvy le cresc un prieten pentru viață. Dacă vreau să am avut un fiu, nu un nume, nu-l voi da nimănui. Eu îl voi ridica și-l hrăni prieten și el însuși Helper, iubit-o, în care mă pot baza pe la o vârstă înaintată. Pentru că fiul - este pentru totdeauna. Muzhchiiny vin și pleacă, iar fiul - este pentru totdeauna.

A crescut cu cunoștințele pe care nu aveți nevoie - altfel nu l-ar da la bunica ei. Ați trăit în tot acest timp cu alte priorități. a văzut-o, a înțeles, a simțit.

Cred că „atașamentul“ este acum - acest regret despre ce sa întâmplat. Sunteți, probabil, conștient de faptul că fiul tău a devenit fiul tău în sensul deplin al cuvântului. Și tu, de asemenea, pare muzhchnu nu a fost găsit. Prin urmare, chiar acum ești lăsat în pace. Te învinovățești pentru ce zhiili, astfel încât să nu accente. Acum este durerea, suferința și tragedia ta. Ați lipsit un fiu, iar acum sunteți înțeles. Îți dai seama că părăsește pentru totdeauna. El a trăit tot acest timp fără tine, el va trăi fără tine chiar mai departe. Înțelegeți că el nu se va întoarce, și va construi viața lor din nou, separat de tine. El te-a rănit, pentru că el crede că l-ați aruncat. Abandonat de dragul oamenilor, de dragul de apartamente. Deci, el fuge de tine.


înscrie

Înțelegeți corect toate că fiul a crescut, ceea ce trebuie să-i dea libertatea. Vă înșelați într-un singur: atunci când încearcă să se ocupe cu ei, cu emotiile lor. Nimic bun această luptă nu va fi, și fiul său, de asemenea, pentru că. senzație de nschastnoy fără (sau cu lupta fără luptă), nu te poate ajuta. necunoștință contribuie la apariția vinovăției sale. Lupta această situație nu poate fi schimbat, nu scrie, a face tu acum orice viață personală. Judecând după faptul că sunt atât de frică să rămână fără un fiu, ei sau deloc, sau lasă mult de dorit. Trebuie să vă îndreptați atenția spre tine și viața ta (cu atât bărbați și hobby-uri, auto-dezvoltare, etc.) pe care le-ați dat fiului său absolut tot ce am putut. Acum, el nu va lua nimic, el este dornic să plece, pentru că toată atenția.

Foarte recomandăm să citiți cartea Anatoliya Nekrasova „dragostea maternă Cuffs“, vei fi mai clar.

Dacă doriți ajutor practic, vă rugăm să contactați personal.


înscrie

Alo In viata orice se poate întâmpla. Cu toții facem greșeli și să ne vina pentru greșeli. Vinovatia nu te va ajuta, dar numai dăuna atât tu cât și fiul. Respect decizia sa de aprobare independența, încrederea, arată dragostea noastră pentru cooperarea și sprijinul (dacă vă întrebați). Și, desigur, încearcă să umple viața noastră cu hobby-uri, interese, evenimente spectaculoase și noi cunoștințe. Totul în puterea ta.

Foarte recunoscător tuturor pentru răspunsurile.

Înțeleg că orice sfătui cu privire la întrebarea mea este dificilă din cauza lipsei de informații mai complete.

Se pare că nu am profitat foarte bine din ea. Deși relația am cu fiul meu a avut întotdeauna încredere. Lăsând sarut, vorbesc despre fata de cadouri nu mint despre o egalitate de puncte, și multe altele. Căsătorit pentru a treia oară nu a venit - deja frică. trăim împreună, noi trei, și așa va continua. Se pare că fără familia mea nu poate fi completă.

Un hobby, așa că am brodeze și tricot. numai acele studii în mână du-te atunci când toate la domiciliu, și nu depinde de ei - prea multe gânduri triste se nasc pentru un astfel de hobby.