Aerograf pe o mașină cu mâinile

Airbrushing astăzi este considerat unul dintre cele mai simple moduri de a distinge masina ta de masa gri. Majoritatea proprietarilor de automobile ezită să ton masina, deoarece aceasta poate necesita o cheltuieli financiare mari, și drive-uri de tuning pe corp sau poate rămâne pentru o lungă perioadă de timp. Prin urmare, mai popular devine o modalitate de a decora masina ta cu ajutorul imaginii - aerograf.Aerograf pe o mașină cu mâinile

Aerograf pe o mașină

proprietar de masina poate include fantezie pe deplin prin alegerea imaginii pentru capota motorului sau a ușilor, și nu trebuie să plătească serviciile Avtomalyar, deoarece lucrările privind decorarea vehiculului puterea de a efectua chiar și un novice.

Prin acest traseu, puteți crea o capodoperă a caroseriei, sau chiar de a reproduce o copie a celebrului tablou.

 • Posibilitatea de a iasă în evidență din mulțime.
 • Hoții preferă să fure mașină atât de vizibile.
 • Costul de lucru este destul de mare.
 • Dificultăți în cazurile în care necesitatea de a restabili imaginea.

Povestea desenelor cu mașina

Acest tip de tuning a început să se răspândească la sfârșitul anilor 90, atunci când mașinile de pe șosele devine din ce în ce mai șoferii ar dori să sublinieze individualitatea lor. Desene pe mașini care rulează pe diferite teme - de la inscripții simple, convenționale de aerosol poate ca multe capodopere, care sunt recreate pe partea din spate a maeștrilor reale ale periei.

Astăzi, aerograful pe masini devine popularitate foarte mare pentru a efectua această ajustare nu mai este necesară pentru a căuta un maestru talentat, care va efectua lucrarea sau pentru a studia toate complicațiile bazându-se pe propriul lor corp. Puteți pur și simplu aplica la o companie specializată, care va îndeplini toate dorințele clientului.

Înainte de a contacta specialiștii, este necesar să se clarifice costul posibil al serviciului. Ca o regulă, prețul de aerografie sunt mari, pentru că în procesul de lucru este necesar să se respecte o serie de caracteristici tehnice, iar lucrarea în sine este destul de laborioasa.

Aerograf pe masini cele mai multe ori efectuate pe capota după cum este necesar pentru a efectua o serie de operațiuni care cifra a fost rezistent la factorii de mediu externi negativi. Celelalte părți ale corpului sunt mai puțin popular pentru o astfel de tuning.

Întreaga procedură începe cu o discuție de dorințele clientului și o inspecție amănunțită a vehiculului, la care se va face de lucru. După aceea desenator și se dezvoltă în continuare cu consulturi proprietarii de automobile, care aprobă munca.

Procesul de aplicare a imaginii poate dura mai multe zile, durata lucrărilor va depinde de complexitatea desenului. După ce a fost transferat la corp, a efectuat un lac suplimentar operație de acoperire uscată și mașini.

Această procedură este necesară pentru a se asigura că cifra a fost mai rezistent la lumină UV și deteriorări mecanice. Datorită stratului de lac, devine mai saturate și luminos, se pare un fel de muncă „volum.“

Există mai multe genuri care devin din ce în ce mai populare, astfel încât aerograful utilizat pentru toți proprietarii de automobile, indiferent de statutul lor, vârsta și sexul. Creați un desen poate fi pe cont propriu, dar aceasta trebuie să aibă abilitățile practice necesare pentru a lucra în această industrie, și nu uitați că echipamentul special este necesar pentru funcționare.

Instrumente pentru aerografie. Cum de a alege și de ce să caute?

În cele mai multe cazuri, imaginea este aplicată folosind un aerograf. Uneori, toată munca se face de meșterul mână cu o perie sau un creion special. Lista consumabilelor utilizate la operațiune, includ:

 1. Nitropaint culori și nuanțe necesare.
 2. Solventul și nitroceluloză lac pentru fixare.
 3. creion chimic.
 4. Cuțit și banda de mascare.
 5. cârpă curată sau vată.
 6. Echipament individual de protecție pentru master.

Este considerat a fi un instrument esențial pentru aerografie.

Aerograf pe o mașină cu mâinile

mașină cu aerografie

Astăzi a prezentat o varietate de modele care diferă în dispozitiv și costul - unele pot costa câteva sute de dolari Toate dispozitivele pot fi împărțite în două grupe majore:

 • Cu mecanism independent de alimentare cu cerneală (aerul de alimentare poate fi reglată și este posibil să se aleagă grosimea necesară a jetului).
 • Cu mecanism dependent (prima vopsea se încadrează într-un container special sub presiunea aerului, și apoi pulverizat).

Cei care abia încep să învețe arta de a aerografie poate atrage atenția asupra unui dispozitiv în care există o supapă pentru reglarea supapei de aer (aerografe cu o dublă acțiune).

Datorită acestei tehnologii, este posibilă obținerea de alimentare cu cerneală diferită de saturație, vopsea aerograf va proba cu o intensitate variabilă, iar comandantul va fi capabil de a efectua tranziții line de culori și de a schimba culoarea de fundal.

O atenție deosebită trebuie acordată pentru a cumpăra un diametru aerograf al duzei. Aerograf pe masina cu mâinile sale pot fi efectuate în cazul în care duza are un diametru de 0,5 mm, dar că toate desenele sunt de înlocuire mai precise și exacte pot fi achiziționate cu diametrul de duză nu mai mare de 0,3 mm. Atunci când cumpără un aerograf fi sigur să acorde o atenție la astfel de caracteristici:

 1. Diametrul ajutajului (ales în funcție de zona care urmează să fie vopsit - potrivit pentru 0.5mm de fundal pentru a picta peste detalii mici au nevoie de un diametru 0,2-0,3 mm).
 2. Tipul de alimentare cu cerneală (acest parametru depinde de locul unde se afla rezervorul).


Tipul de alimentare poate fi:

 1. Gravitatea (rezervorul este partea de sus, în procesul de vopsea este injectat sub presiune datorită gravitației). Potrivit pentru compresoare de putere redusă.
 2. Sifon (rezervor situat dedesubt sau lateral, rezervoarele pot fi înlocuite sunt foarte convenabile în acest caz, pentru a lucra cu diferite nuanțe). Acest tip este mai potrivit pentru compresoare de mare putere.
 3. Fără rezervor (cerneala ajunge pe acul printr-o gaură specială în lateral). Cel mai adesea, acest aerograful este utilizat în cazurile în care voința de a lucra cu desene mici și piese desenate.

Tipul de design de declanșare a declanșatorului sunt:

 • Cu acțiune simplă (foarte ușor de utilizat, au o valoare mică decât și de a atrage cumpărători). Echipat cu un buton care este folosit pentru a controla supapa de aer.
 • acțiune dublă (se poate controla fluxul de aer și de a schimba poziția acului). Gestionați astfel de aerograf este mult mai dificil este pentru utilizatorii de energie și artiști profesioniști.
 • Mașini (echipat cu un singur buton, astfel încât să puteți controla acul imediat după a fost deschis de alimentare cu aer)

compresor

Dispozitiv de Indispensabil fără de care este imposibil de a pune cifrele pe masina cu propriile lor mâini. El a fost cel care alimentează cu aer aerograful. Puteți cumpăra o opțiune de buget, care va costa aproximativ 100 de dolari, dar cele mai multe dintre beneficiile unui astfel de dispozitiv nu este de ajuns, de aceea este recomandat să cumpere un compresor special de aerograf.

Pentru aerograf a fost realizată calitativ, presiune compresor pe centimetru pătrat de suprafață ar trebui să fie de cel puțin 200-500 grame.

Vopsele și solvenți, care sunt necesare pentru munca

Este necesar să se efectueze o serie întreagă de activități pregătitoare înainte de a aplica imaginea pe caroserie de mașină. Suprafața sablata, degresate, și apoi se aplică un grund special. Acesta poate fi ales în funcție de materialul din care a făcut fundație.

Pentru a desena sau vopsea nitropaint potrivit pentru aerografie, care poate fi cumpărat într-un magazin de specialitate, după consultarea cu vânzătorul. Neapărat nevoie să cumpere solvent, poate fi necesară în timpul funcționării, pentru spălarea aerograful și a părților sale după procesul patterning.

Solventul trebuie să fie ales în conformitate cu instrucțiunile de pe vopsea, deoarece acestea nu pot fi întotdeauna compatibile. Toți solvenții pot fi împărțite în două tipuri:

 1. Ușoare (se evaporă aproape instantaneu, deoarece acestea conțin o cantitate mare de eter).
 2. Grele (se evaporă încet, pentru că acestea sunt făcute pe baza componentelor uleioase).

Cum de a face aerografie propriile mâini

Înainte de a începe să se aplice modelul pe corpul vehiculului, este necesar să se pregătească în mod corespunzător suprafața pentru aerografie. caroserie trebuie să fie perfect curate și uscate. Acesta trebuie să fie amorsate, pe care nu ar trebui să fie nici un nerovnostey.Takzhe vizibil nu este permis să aibă fisuri.

Suprafață tratată cu atenție cu șmirghel de diferite uruială cu o scădere treptată în cereale. Apoi suflat praful și degresate. Trebuie să înțelegem că, dacă faci aerografie pe masini vechi de vopsea, modelul poate începe să se estompeze aproape imediat după aplicare și nu dispare după câteva zile.

Înainte de a efectua toate lucrările pregătitoare este necesară pentru a lipi peste toate părțile corpului, care nu vor fi colorate banda de mascare și polietilenă. În acest proces, de multe ori se poate vedea că nu toate particulele de cerneală aderă ferm la suprafață.

Astfel de reziduuri trebuie să curețe în procesul de o perie moale sau tampoane. Făcând acest lucru este permis numai după ce stratul de vopsea este complet uscat.

Aerograf pe o mașină cu mâinile

aerograful pe mașinile cu mâinile lor

Aerograf (inclusiv aerograful 3D) pe mașinile se face în mai multe etape:

 1. La etapa inițială selectat desen sau o fotografie, în funcție de dorințele proprietarului auto. Puteți alege o imagine gata făcute pe internet, uneori, munca poate fi o mândrie atunci când proprietarul mașinii va veni cu o schiță de el însuși. Asigurați-vă că pentru a lua în considerare faptul că imaginea selectată trebuie să fie în armonie cu locul în care este necesar să se pună în umbră și dimensiune.
 2. Apoi, trebuie să se determine exact în cazul în care aveți nevoie pentru a efectua aerografie.
 3. Selectat a examinat cu atenție pentru zgârieturi, daune și ciobire. Dacă au fost găsite astfel de defecte în procesul de inspecție - acestea trebuie eliminate.
 4. Camera, în care a efectuat aerografie au nevoie echipate special pentru acest lucru - nu ar trebui să fie praf (mai bine dacă este închis). De asemenea, condițiile de temperatură trebuie să fie menținute acolo, iar la locul de muncă ar trebui să fie bine evidențiați lămpile speciale care sunt situate în jurul perimetrului.
 5. În continuare, procesul de desen. Această etapă este considerată a fi foarte responsabil și dacă nu există nici o încredere în abilitățile lor - pot fi folosite pentru șabloane speciale. Și puteți încerca să picteze dungi pe masina cu mâinile lor.
 6. Odată ce desenul a fost făcută, trebuie să lăsați-l să se usuce, iar apoi este acoperit cu un lac special, datorită căreia imaginea va apărea mai vii și în viață.

Unii proprietari de automobile preferă o altă metodă de aerografie, atunci când suprafața corpului este lipit de film și desen sau fotografie. Această metodă are unele avantaje, deoarece Tuning este foarte ușor de îndepărtat, și pentru munca este abilități practice care nu sunt necesare.

După finalizarea tuturor lucrărilor și uscarea lacurilor, suprafața tratată trebuie să fie șlefuite cu grijă.

Stencil pentru Airbrushing propriile sale mâini

Stencil sunt clasificate în funcție de mai mulți parametri. În funcție de caracterul reutilizabil, acestea sunt:

 1. De unică folosință (de multe ori folosite pentru a efectua comenzi individuale sau de astfel de lucrări care pot fi efectuate numai o singură dată). Acestea sunt realizate din folie autocolanta (foarte convenabil, deoarece acestea se pot lipi aproape orice suprafață este pregătită, în plus, acestea nu trebuie să asigurat lor separat) sau din carton.
 2. Reutilizabil - în cele mai multe cazuri, sunt folosite în cazurile în care este necesar pentru a pune o imagine cu mai multe straturi.

Acestea sunt realizate din:

 • Plastic (plotter de tăiere).
 • Metal si plastic.
 • PVC.

Atașarea unui șablon poate fi utilizat și spray-suplimentar bandă de mascare adezivă pentru a remedia problema. pictori profesioniști, care sunt angajate în aplicarea aerograful pe mașini, recomandă utilizarea unor astfel de șabloane numai pe suprafețe plane ale corpului, ca un risc ridicat ca vopseaua devine sub stencil.

Clasificarea șabloane în funcție de scopul lor:

 1. Referință (realizat din hârtie simplă și, în cele mai multe cazuri, se utilizează doar o singură dată, pentru că vopseaua macerate). Funcția sa principală este de a păstra proporțiile figurii atunci când transferați corpul vehiculului.
 2. Local (poate fi realizat din hârtie sau bandă adezivă). Cu aceasta sunt detalii schițat imaginii, este posibil pentru a obține efectul de culoare dorit, sau pur și simplu pentru a face mai multe copii ale aceluiași articol).
 3. Patterns (din plastic). Wizards-l utilizați pentru a trage rapid siluetele și unele elemente ale desenelor.

În cazul în care puteți lua un șablon? Cel mai simplu mod este considerat a fabrica propriile mâini din hârtie sau carton grele. Ei de mână pentru a efectua modelul necesar, apoi se taie contururile sale cu foarfece ascuțite.

Puteți descărca desenul terminat cu forumuri de specialitate sau site-uri. Această cifră nu va fi original, dar va salva o mulțime de timp și efort, în cazul în care executarea de lucrări pe cont propriu, pur și simplu nu au abilitățile practice necesare. imprimare Stencil și tăiat.

Câteva sfaturi atunci când efectuați aerografie:

 1. Aerograf să fie păstrate strict perpendicular pe suprafața de lucru.
 2. Înainte de a practica de dorit să se evite scamelor și de muncă a fost de a fi efectuate din nou.
 3. Deoarece culorile închise sunt mai dificil de periaj, începe desen trebuie să fie întotdeauna cu lumina.
 4. Aplicarea următorului strat de cerneală este posibilă numai după cea anterioară este complet uscat. Dacă aplicați vopsea strat prea gros - pot forma pete. Elimina nevoia lor numai după uscare, folosind o pernă specială, care a fost umezit în prealabil cu un solvent.
 5. Pentru nuante mai deschise a mers bine pe întuneric, trebuie să utilizați un substrat alb.