aer condiționat de podea pentru acasă, fără selecție conductă, instalare, pro și contra

În timpul verii, multe întrebat cum de a alege un aer condiționat de podea pentru apartamente, pentru a face mai ușor de găsit într-o zonă rezidențială în căldură. Dispozitiv Adevărat selectat nu ocupă mult spațiu, va lucra în tăcere și fără plângeri, răcirea aerului la o temperatură predeterminată. Orice persoană trebuie să știe despre alegerea tehnicilor și a regulilor de funcționare.aer conditionat Cum mobile, fără conducta de aer

Proprietarii de case care se deplasează în mod frecvent, alegerea unui aparat de aer conditionat portabil în apartament. El nu arata voluminoase, are ergonomic și o performanță excelentă în comparație cu split-sisteme staționare. Cele mai multe modele au încălzire și modurile de răcire se poate regla temperatura cu telecomanda sau butoanele de pe partea din față.

aer condiționat de podea pentru acasă, fără selecție conductă, instalare, pro și contra

Există soiuri de aparate de aer condiționat tip de podea, care au funcția de purificare a aerului antibacteriene, filtrare și ionizare. Principiul modelelor de operare liniștite sunt specifice multor modificări: a agentului de răcire în diferite state (lichid, gaz), ambele pot da și primi căldură. In astfel de aparate de aer condiționat este partea de jos, unde se află recipientul de apă. Cum funcționează:

 1. Apa este pompată dintr-un rezervor al unei pompe de dimensiuni mici este furnizată la umectarea filtrului poros.
 2. Ventilatorul scoate aerul cald, direcționând-l la deja umed prelucrare filtru poros și răcire.
 3. Pe suprafața filtrului are moleculele de apă care trec în starea gazoasă.
 4. Un avantaj important pentru aceste modele nu au nevoie de o unitate externă, care sunt luate în exteriorul clădirii în stradă, deoarece nu există nici furtunuri de aer.

sistem split staționar sau mobil monoblock pe care consumatorii place să instaleze, este un sistem complex - admisia de aer constă dintr-o unitate de răcire, unde aerul este răcit de către unitatea de respingere a căldurii agentului frigorific pentru a genera căldură și compresor de aer pentru pomparea agentului frigorific. Un sistem complex necesită instalarea unei competente controale de sănătate profesională, permanentă și periodică de curățire a tuturor componentelor.

Cât de eficiente de aer condiționat portabile pentru acasă, fără conductă

Clienții care achiziționează un mic aparat de aer conditionat in camera, întrebați despre eficacitatea acestuia. La acest producătorii răspund că eficiența și productivitatea cresc odată cu creșterea temperaturii mediului ambiant. aer conditionat in aer liber, fără aer în casa are adesea un compartiment pentru gheață. Chiar și în căldură mai extreme un astfel de dispozitiv se răcește în mod eficient aerul, prin efectuarea de compartimentul special. In loc de gheata se poate folosi apa rece simplu.Pentru case mici sau birouri de aer condiționat de podea mobilă se potrivi ca nici un alt - se va răci în mod eficient suprafața disponibilă, fără a provoca inconveniente de a utiliza. Pentru o cameră mare va avea nevoie de dispozitiv mai puternic - sistem split standard instalat un tavan podea sau complex climatic, care include, de asemenea, funcțiile de curățare a aerului.

aer condiționat de podea pentru acasă, fără selecție conductă, instalare, pro și contra

Îndemânaticii conducta de aer conditionat mobil, fără

Dacă achiziționați un aparat de aer conditionat portabil pentru acasă, fără conductă, ar trebui să fie conștienți de avantajele și caracteristicile sale:

 • operațiune de uz casnic ușoară - nu este nevoie pentru a curăța furtunurile, să aibă grijă de mediul înconjurător;
 • Siguranța - în răcitor nu Freon și frigorifici;
 • Mobilitate - ușor de mutat din loc în loc, este transportat în transport;
 • de dimensiuni mici - ideal pentru mic birou sau de acasă;
 • greutate minimă (modelele într-o carcasă din material plastic - 6 kg);
 • funcționare silențioasă;
 • instalare ușoară;
 • nu se produce condens;
 • consum redus de energie electrică.

Contra modele mobile de podea fără aer:

 • trebuie periodic pentru a adăuga apă;
 • preț ridicat;
 • pentru cea mai bună lucrare la domiciliu, aveți nevoie pentru a asigura un flux constant de aer la birou necesită un sistem de ventilație.

aer condiționat de podea pentru acasă, fără selecție conductă, instalare, pro și contra

Cum de a alege un aer conditionat mobil pentru apartamente

Pentru a alege etajul potrivit pentru conducte de aer condiționat fără o casă, trebuie să ia în considerare următoarele opțiuni:

 • prețul dorit - dorința de a investi într-un model mai scump sau posibilitatea de a face ieftine;
 • volumul camerei unde este instalat aparatul - cea mai mare este, mai rău va opera utilaje;
 • nevoia de umidificare a aerului - modele mobile compacte nu au această proprietate;
 • dacă producătorul testat - branduri recunoscute sunt mai scumpe pentru preț, dar garantează de înaltă calitate, în comparație cu branduri ieftine necunoscute.

Prețul unui aparat de aer conditionat mobil, fără o casă

Am ales instalația de aer condiționat în aer liber pentru acasă, fără a marca Ball Conductă cea mai ieftină opțiune și liniștită. Îmi place ușurința de instalare a dispozitivului - nu au nevoie de nici o unitate suplimentare și sisteme externe. Sunt mulțumit cu modelul de la 100% - biroul meu mic acasă să se răcească timp de câteva minute și se menține temperatura aerului la nivelul dorit.

După ultima vara fierbinte, am decis să cumpere un aparat de aer condiționat de podea, fără aerisire, pe care l-am sfătuit pe vânzări familiare din El Dorado. Am fost asigurat în calități moderne ale brandului, el mi-a vândut Bork. Pretul a fost redus, și am ajuns la concluzia - model de cost eficient îndeplinește toate puncțiune în funcționare silențioasă.

Soțul meu și cu mine în mod constant în jurul valorii de călătorie cabana pentru vara, asa ca am nevoie de o cameră de aer condiționat de podea pentru a scăpa de zapuseala și căldură. Am ales Electrolux pret ieftin, dar le folosesc numai într-o casă de țară - în apartamentul puterii sale tinde la zero, se răcește doar un spațiu mic și nu poate face față volumului de muncă.

Locuiesc într-o casă mică, în cazul în care în vara devine de nesuportat în căldură. In-law a avut grijă de mine și sfătuit să cumpere un aparat de aer conditionat ieftin Vector în aer liber. Am luat în seamă sfatul și dezamăgit - a fost foarte zgomotos, scump și nu mi-a se potrivi la calitatea de răcire. A trebuit să-l vândă simplu avantajos, dar cele mai multe cumpăra o unitate staționară la tavan.