Advocate pentru pisici - instrucțiuni de utilizare

Advocate pentru pisici - instrucțiuni de utilizare

Instrucțiuni de utilizare a avocatului de droguri pentru tratamentul și prevenirea nematosis și arachno-enthomosis pisici

I. Informații generale
Denumirea comercială a medicamentului: Avocat (Advocate®).


Denumire comună internațională: imidacloprid, moxidectină.
Forme de dozare: Soluție pentru uz extern (sub formă de picături pe piele, spot-on).

Picături avocat ca ingrediente active conțin imidacloprid (10%) și moxidectin (1%) și adjuvanți (alcool benzilic, propilen carbonat, butilgidroksitoluen).

În aparență, medicamentul este o soluție limpede, de la galben deschis la maro.

Compoziția este depozitată în ambalajul într-un loc uscat, întunecat, în afară de produsele alimentare și hrana pentru animale, la o temperatură de la 0 ° până la 30 ° C
Termenul de valabilitate a medicamentului, în condițiile de depozitare - 3 ani de la data fabricatiei.
Avocat de droguri nu trebuie utilizat după data de expirare.

II. proprietăți farmacologice
Avocat Picaturi pentru pisici au un spectru larg de acțiune antiparazitară, medicamentul este activ împotriva paraziților de pisici sarkoptoidnyh căpușe, inclusiv împotriva otodektoza, purici, nematozi toate fazele de dezvoltare și formele larvare Dirofilaria.
Un avocat poate fi utilizat în tratamentul dermatitei alergice cauzate de purici.

Imidacloprid. o parte din medicament, se referă la insecticidele hloronikotinilovyh grup care mecanismul de acțiune se bazează pe interacțiunea cu receptorii acetilcolinei de artropode și violare de transmitere a impulsului nervos care cauzează moartea insectelor.

Moxidectin este un compus din grupul milbemicicne semisintetice. Furnizarea unui efect stimulator asupra selecției acid gamma-aminobutiric, și legarea la receptorii postsinaptici, provoacă o perturbare inervației musculare, paralizia și moartea nematode și ectoparaziți.

grad avocat de impact asupra organismului este o substanță moderat periculoase (pericol Clasa 3 GOST 12.1.007- 76): LD50 prin administrarea orală la șoareci albi este mai mare de 1000 mg / kg, cu aplicarea cutanata - mai mult de 4000 mg / kg greutate corporală; Are un proprietăți cumulative slab pronunțate.

III. Ordinea de aplicare
Avocatul numit la pisici pentru tratamentul și prevenirea otodektoza, enthomosis, nematosis intestinale (toxocarioza, hookworm), precum și pentru prevenirea dirofilariozei.

Preparatul se aplică prin picurare animale (spot-on) aplicarea pe uscat pielea intactă.

Înainte de a utiliza pipeta cu capacul de protecție îndepărtat și plasându-l vertical, străpunge membrana protectoare a duzei de pipeta (pune capacul pe partea verso) și apoi din nou îndepărtat. Preparatul în afară de lână este aplicată animalului în locuri inaccesibile slizyvanie direct între lame de la baza gâtului.Minimă Counsel Doza terapeutică pentru pisici este de 0,1 ml / kg de animal (10 mg / kg de imidacloprid și 1,0 mg / kg moxidectin).

În funcție de greutatea picături pisici Attorney folosesc metode diferite de ambalare la dozele indicate în tabel:

In tratamentul pisicilor care cântăresc mai mult de 8 kg de medicament este utilizat la o doză de 0,1 ml per kg de animal, folosind o combinație de diferite pipete de umplere.

Pentru distrugerea purici pisici de prelucrare este efectuată o singură dată.
Programul cuprinzător de prevenire și tratamentul dermatitei alergice cauzate de picături de purici avocat aplicat o dată pe lună.

Pentru otodektoza tratament (ureche raie) formularea aplicată pe piele o dată. În timpul tratamentului, se recomandă curățarea canalului auditiv exsudatului și rapăn și, în cazul în care complicațiile otita, atribuiți antimicrobiene și agenți antiinflamatori. Nu a fost administrat direct în canalul urechii.
Dacă este necesar, se repetă tratamentul după 1 lună.

Deparazitarea de pisici cu nematode ale tractului gastro-intestinal medicamentul este folosit în scopuri terapeutice, o dată, ca profilactic - o dată pe lună.

Pentru a preveni boala heartworm în regiunile defavorizate ale medicamentului este utilizat în perioada de primăvară și vară-toamnă: înainte de zbor de tantari (purtători de D. immitis) o dată, apoi o dată pe lună, iar ultima dată nu mai devreme în sezonul de 1 lună după finalizarea zborului de insecte. Avocatul nu ucide pentru adulți Dirofilaria. dar reduce numărul de microfilariilor circulant. În caz de reședință sau de scurtă ședere în regiunile defavorizate a bolilor la animale, inainte de a prescrie medicamente pentru a preveni heartworm este recomandat pentru a diagnostica prezența unei boli animale.

Avocatul este interzis să se utilizeze pisoi sub 9 săptămâni, pacienții cu boli infecțioase și animale convalescenta.

Tratamentul pisicilor care cântăresc mai puțin de 1 kg, pisicile gestante și în lactație trebuie făcută cu precauție, sub supravegherea unui medic veterinar.

picaturile Attorney nu trebuie aplicat pe pielea umedă sau deteriorată, îmbăiere animalului în apă deschisă timp de 4 zile după tratament medicamentos și utilizarea de droguri concomitent cu medicamente care contin lactone macrociclice.

Efecte secundare atunci când se aplică picături de avocat, în conformitate cu această instrucțiune, de regulă, nu se observă. În cazuri rare, animalul poate fi reacții individuale (roșeață, mâncărime, păr gras, eritem, vărsături), care sunt în mod spontan și nu necesită utilizarea de droguri. In cazul slizyvanie accidentale în cazuri rare poate determina simptome neurologice tranzitorii și hipersalivație.

IV. măsuri de prevenire cu caracter personal
Atunci când se lucrează cu avocatul de droguri trebuie să respecte regulile generale de igienă și de siguranță la locul de muncă prevăzute la medicamente.

În timpul lucrului cu avocatul produsului nu are voie să fumeze, să bea și să mănânce.

După terminarea lucrului, spălați-vă pe mâini cu apă caldă și săpun.

Nu ar trebui să pună picături de fier și de depunere a animalului la golf pentru copii mici, timp de 24 de ore după manipulare avocat de droguri.

În caz de contact accidental cu droguri pe piele sau ochii trebuie clătiți imediat cu apă curentă, în caz de înghițire - întoarce la medic.

Utilizați pipeta de sub droguri pentru uz casnic. Goliți pipetă și pachetul este plasat într-o pungă de plastic și eliminate.

avocat de droguri ar trebui să fie depozitate la îndemâna copiilor.

VI. producător
Organizațiile de producători "Bayer Animal Health" KVP Pharma și Veterinar Product GmbH, Projensdorfer Str. 324, D-24106 Kiel
Instrucțiunea a fost dezvoltat de către "Bayer Animal Health" (Germania), împreună cu "Bayer" (București).