Adobe Flash profesionale 1

Adobe Flash profesionale 1

Acum oferă în mod oficial cea mai recentă versiune a programului - Adobe Flash Professional CC, dar pe Internet pentru descărcare, există o varietate de versiuni ale Adobe Flash Professional.


Începând cu versiunea de software Adobe Flash Professional CS6 este inclus în pachetul de software-ul Adobe Creative Cloud.

Anterior, programul Adobe Flash este în valoare de $ 699. După includerea sa în pachetul Adobe Creative Cloud se va percepe taxa lunară pentru utilizarea programmy6
Adobe Flash Professional CS6 - 19 $ / luna (599 ruble / luna).
Adobe Flash Professional CS6 CC, ca parte a pachetului Creative Cloud - $ 49 / luna (1500 ruble / lună, dacă vă abonați la 1 an) ..

astăzi Adobe Flash Professional - cererea de bază cu caracteristici complete pentru crearea Flash, capabil de a crea animatii si site-uri web interactive format Flash.

Toate multele funcții ale programului pot fi împărțite în trei grupe mari:

2. Funcții pentru a crea animație flash. Pe un set de aceste caracteristici Adobe Flash Professional este superior tuturor programelor disponibile pentru a crea animații. Cu toate acestea, unele programe specializate sunt capabili de a crea animație de calitate superioară în domeniul său îngust de activitate.
Deci, atunci când creați un text animat depășește unele programe Adobe Flash (cum ar fi Xara 3D Maker).
Când se face conversia forme (morphing) o mai bună utilizare a unor astfel de programe specializate ca FotoMorph sau FantaMorph.
Produsele Adobe Flash Professional pentru a crea animație, care este folosit pentru a crea pagini web - este cea mai mare parte animate flash-bannere. Pentru a crea bannere animate (Flash si GIF), există multe programe, astfel încât în ​​acest caz, puteți alege alternativa la Adobe Flash Professional (de exemplu, SWiSH miniMax programul. Moho și alte mult mai ușor Adobe Flash Professional, dar cu crearea de simple animații, inclusiv cu crearea de bannere animate face față cu ușurință).

3. Funcții pentru a crea site-uri pe bază de Flash.
Există programe care pot crea flash-uri, dar este, în principal programe care utilizează șabloane flash site-ului. Adobe Flash Professional poate crea flash-site-uri pe cont propriu „de la zero.“ (Deși există unele șabloane elemente flash, cum ar fi anunțuri banner).


În același timp, punerea în aplicare a acestei funcții necesită ca utilizatorul să pregătire mai aprofundată, inclusiv ActionScript competențe lingvistice.
Cele mai multe dintre elementele Flash create într-un mod vizual, fără cod scris. Dar pentru întreaga funcționalitate a programului trebuie să știți limba ActionScript. Alternativa - utilizarea de ActionScript de fragmente de cod care sunt disponibile în Biblioteca de Flash Professional.

Adobe Flash a implementat toate bazele pentru crearea de Flash, care au apărut în ultimii ani.
La crearea de animație în Adobe Flash CS6 Professional, puteți utiliza două metode - crearea de animație stop-motion și crearea de desene animate de o schimbare buna.


Aviz cu privire la program.

Numele programului conține cuvântul profesional, iar în acest caz, este necesar.
Adobe Flash Professional CS6 - un program de mare și complex pentru studiul de munca ei va trebui să-și petreacă timpul.
Programul poate fi folosit de către utilizatorii care doresc să abordeze în mod serios crearea de Flash.

Cei mai mulți utilizatori vor învăța elementele de bază ale lucrării, utilizați Adobe Flash pentru a crea nepretențioase flash-bannere. O astfel de utilizare a programului de cântărire o jumătate de mii. MB poate fi comparat cu fotografierea de la un pistol pe vrăbii. Pentru a crea un banner animat simplu este recomandabil să se aplice un program mai ușor de studiu. Astfel de aplicații pot fi fie foarte simplu de utilizat și mai sofisticate și funcționale (exemple - Sothink SWF AnFX Studio Ulead Quicker COOL 3D Production Studio, etc ....).

Notă: această problemă rezolvă parțial proprietatea video playere Flash pentru a începe o demonstrație de animație flash, fără a aștepta o sarcină completă swf-fișier.

- motoarele de căutare ignora flash-ul, astfel încât capodopera mulți nu pot vedea.

Din aceste motive, formatul de site-uri flash alcătuiesc, probabil, nu mai mult de un procent din numărul tuturor site-urilor noi. Se poate presupune că aproximativ 1 la suta din toți utilizatorii vor încerca să exploreze pe deplin activitatea în Adobe Flash Professional, și să învețe toate tehnologia pentru a crea flash-uri.

Adobe Flash Professional, și astăzi continuă să fie un „trendsetter“ pentru crearea de Flash-animație. Cu toate acestea, în ultimii ani, a creat alte programe (cum ar fi Toon Boom Harmony. Anime Studio sau CelAction 2D), care sunt mai simple, mai favorabile pentru animatorii și dezvoltate pentru crearea de filme și produse TV cu instrumente mai eficiente și efecte ale camerei. În unele cazuri, aceste programe sunt mai ieftine decât Adobe Flash Professional.

Printre deficiențele programului poate fi, de asemenea, remarcat faptul că Adobe Flash este nici o claritate diferită de fier - aceeași acțiune poate duce la rezultate diferite.

Descărcați Adobe Flash Professional. Căutați pe Web

În loc de aplicare este Flash Professional Adobe Animare CC. Acum, vă sunt garantate standardele web de sprijin în continuă evoluție.
Creați animații interactive cu instrumente de desen sofisticate, și colaborați pe mai multe platforme, inclusiv Flash / AIR, HTML5 Canvas, WebGL, și chiar platforme personalizate. Conținutul dvs. va fi disponibil pe aproape orice desktop și dispozitive mobile.
Costul folosind 599 de ruble pe lună (ca parte a Creative Cloud pachet - 1500 ruble pe lună).
Descărcați versiunea trial de Adobe Animare CC