Actualizări gratuite pentru Igo de cartografiere prin intermediul site-ul producătorului

Actualizări gratuite pentru iGO cartografierea prin intermediul site-ul producătorului.

Naviextras.com - portalul oficial al companiei Nav N Go, dedicat hărți actualizate pentru software-ul navigare prin GPS iGO. Prin aceasta utilizatorii licențiat versiune a programului iGO 8 pentru PDA-uri și smartphone-uri, precum și software-ul Nav N Go pentru o varietate de dispozitive GPS, va fi capabil să cumpere hărți suplimentare din Europa, Asia, America și Africa, și actualizează informațiile de hartă pentru a extinde aria de acoperire a software-ului său de navigație și de sprijin relevanța. Harta Ucrainei, precum și un pachet de 12 țări din Europa de Est (Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Ungaria, Grecia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Turcia, Ucraina, Croația, Muntenegru) actualizat la www.naviextras.com gratuit

În mod specific pentru a simplifica descărcarea datelor de pe portal și instalarea acestora pe navigatorul sau card SD cu iGO 8 companie Nav N Go a dezvoltat un program de Naviextras Toolbox, care poate fi descărcat gratuit cu naviextras.com. Acest program recunoaște versiunea a software-ului de navigare este instalat pe dispozitiv, și vă spune ce cărți pot actualiza sau adăuga, precum și stabilește instrumentul ales cărți. Actualizări și carduri suplimentare sunt plătite prin intermediul internetului, folosind un card bancar și descărcate direct de pe site-ul care vă permite să efectuați procesul de actualizare cât mai simplu și ușor de utilizat.

Din păcate, nu toate navigatorii instalate cu sistem de navigație iGO poate obține un upgrade gratuit.

cum să actualizeze hărțile din România pe navigatorul auto

A cumpărat o navigare prin GPS, prin intermediul software-ului de navigare iGO AliExpress. (7 inch TFT LCD de 4 GB masina auto de navigare GPS Navigator Vehicul de sistem cu radio FM USB SD MP3 MP4). În România nu există hărți navigator? Aveți nevoie de ajutor: Cum de a descărca gratuit o hartă România. Vanzatorul nu crede că nu există nici o carte de Rumynii.Otpravil foto.Kogda răspuns.