acrilic unghii la domiciliu pentru incepatori

Acril - un material sintetic, care este de la mijlocul secolului trecut, în primul rând folosit de stomatologi, apoi o manichiură. Extensiile acrilice a dat femeilor posibilitatea de a avea o frumoasă și bine îngrijite unghiile forma dorită, chiar dacă prin natura lor, acestea sunt departe de a fi perfect. Cu toate acestea, fata, în primul rând de a decide să profite de această procedură este de multe ori se confruntă cu o alegere, care este mai bine într-adevăr - gel sau acrilic.Capacitate acrilic are un avantaj comparativ cu gel - este practic durificare instantanee fără a utiliza lămpile cu raze ultraviolete.

acrilic unghii la domiciliu pentru incepatori

Frumoase unghii Naroscheny

Ce trebuie să se pregătească

unghii acrilice se poate face nu numai în salon de unghii. Aceasta tehnica este destul de posibil de a învăța și de a folosi la domiciliu. Magazine cosmetice profesionale oferă un kit complet aprovizionat, care include toate elementele necesare. El mai bine, pentru că toate materialele adecvate pentru combinație unele cu altele și cu precizie proiectate pentru un anumit număr de proceduri. Pentru incepatori - este cea mai bună opțiune. Mai experimentat, puteți colecta toate necesare individual concentrându-se asupra a ceea ce aveți nevoie pentru unghii acrilice:

acrilic unghii la domiciliu pentru incepatori

pudră de culoare consolida perfect unghiile

 • Pulbere acrilice;
 • lichid special - lichiditatea sau monomer;
 • antiseptice;
 • Preparat lichid pentru acoperirea unghiilor - primer;
 • Adeziv pentru fixarea TIPS;
 • top sau strat final;
 • lichid de curățare pentru perii.

În plus față de materialul din care are nevoie de un instrument de aplicare și corectarea acestuia:

 • perie;
 • piele de bivol sau mai multe fișiere de unghii;
 • în funcție de capacitatea de proces - sfaturi sau formă.

Înainte de a face o achiziție este mai bine să se consulte cu vânzătorii cu privire la avantajele și dezavantajele materialelor de diverși producători.

Argumente pro și contra

Începătorii precum și femei, care produc experimente de manichiură la domiciliu, cauta argumente pentru a face alegerea materialului - gel sau acrilic. Pe lângă lipsa nevoii de lampa speciala UV, acrilic are un avantaj semnificativ. Acesta oferă o oportunitate de a arăta imaginație în proiectarea de cuie. Cu creează adevărate opere de artă în diferite modele sau elemente decorative. Materialul este ținut ferm pe unghii și necesită corecție ca lungime regrowth.acrilic unghii la domiciliu pentru incepatori

Se pare că acumularea pe formulare

Hotărât să construiască cuie, dar fără a specifica materialul - gel sau acril, optează pentru a doua opțiune este în valoare de a face în absența următoarelor boli:

 • diabet;
 • herpes;
 • boala unghiilor fungice.

Precauții trebuie luate pentru a procesa fetele sunt predispuse la reacții alergice respiratorii. Acrylic în proces da vapori, care ar putea provoca o inflamație a mucoasei tractului respirator superior, dureri în gât, tuse uscată, secreții nazale și alte simptome alergice. Atunci când un material sintetic intoleranță individuală poate cauza disconfort sub placa de unghii.

tehnologia de construcție

Înainte de a efectua unghii acrilice la domiciliu trebuie să fie instruiți și să dobândească anumite abilități, ca material folosit pentru a înțelege rapid. Există două modalități de stabilire acrilice: pe formularul sau pe sfaturi. Fiecare dintre ele are avantajele și dezavantajele sale. Prima face posibilă pentru a forma ovala, a subliniat, unghiile patrate. Manichiurista utilizarea două forme soiuri:

Când utilizați partea superioară, formează o cavitate umplută cu acrilic și este presată pe suprafața unghiei tratate. Această metodă este cea mai simplă și rapidă, care necesită doar o anumită dexteritate. Aplicarea presupune stratificarea materialului inferior cu o suprapunere perie, pornind de la baza unghiei și care se extinde la o marcă dorită pe formular. Această tehnică necesită un timp considerabil. Există, de asemenea, forme de unică folosință sau reutilizabile.

acrilic unghii la domiciliu pentru incepatori

Este în valoare de vedere instrucțiunile care permite metoda pas cu pas pentru a dezasambla clădirii și de a lucra la domiciliu. În formă de plante sub unghie, obvorachivaya parte liberă în jurul degetului.

Este important de a maximiza presa de design pentru unghii, sau un material polimeric va cădea în golul și procedura va trebui să rescrie.

Apoi, folosind o perie pus la baza unghiei cele mai puține acrilic, în partea de mijloc - puțin mai mare, la intersecția dintre unghiei și forme - suma maximă. Această distribuție permite să reziste fără a deteriora unghia. În continuare mișcări tasată trebuie să se extindă de la baza periei unghiilor la o lungime dorită.

extensii de unghii acrilice pe sfaturi - nu forței de muncă și procedură rapidă, care pot fi efectuate la domiciliu. Cu toate acestea, există un avertisment. O astfel de metodă este adecvată pentru proprietarii de construcții o placă de unghii larg, care preferă o formă mai unghiulară a unghiilor. Dacă doriți să obțineți unghiile ovale, este mai bine să se pregătească pre-sfaturi, băut, sau selectați lățimea dorită și o muchie rotunjită. Impunem sfaturi pe marginea unui strat subțire de adeziv, este presat pe unghie si menține timp de aproximativ un minut pentru a obține o soluție mai bună. În continuare - metoda uzuală de acumulare.

Instrucțiuni pas cu pas aplicarea acrilica

Ori de câte ori sa întâmplat extensii - în salon sau la domiciliu, este important să se respecte măsurile de siguranță. Înainte de procedura este cel mai bine să se ocupe de toate antiseptic, care are legătură cu acesta, în special, placa de unghii.

 • Cu buff eliminate topsheet unghia naturala pentru o mai bună aderență la polimer.
 • Aplicarea stratului de pregătire - grund.
 • Fixarea forme. Când se utilizează sfaturi, acestea sunt fixate în primul rând, și apoi tratat cu un grund.
 • Prepararea unui amestec de polimeri.
 • mișcări rapide de acrilic este aplicat pe unghii.
 • Nivelat și lustruit suprafața rezultată.
 • Aplicare de top.

În plus, este posibil să se acopere lacul de unghii, fac un desen sau decora. Pentru cuticule aspect bine îngrijit tratate cu ulei emolient.

Manichiură într-un stil de design din tricot Pick up unghii lungi