Acidul boric este o ureche ghid și aplicarea tratamentului pentru urechi

Acid Boric - un remediu, are o acțiune de dezinfectare, utilizat în medicină pentru o lungă perioadă de timp. Datorita solubilitatii sale excelente în apă, este de neegalat intră capacul pielii. Acidul boric este utilizat ca picături pentru urechi.Medicamentul este folosit pentru a elimina multe boli, variind de la acnee și probleme dermatologice, de asemenea. Costul acestui medicament este scăzut, astfel că este utilizat pe scară largă în medicina populară și acasă. Toate aceste calități au făcut indispensabil în tratamentul bolilor menționate mai sus.

Lucrătorii diverse instituții medicale, utilizarea acidului boric la ureche, în proprietate antiseptic, numai pentru adulți atribuite. Utilizarea prelungită a acestui instrument în tratamentul copiilor duce numai la acumularea în organism de substanțe nocive care pot duce la intoxicații.

Acid boric este utilizat pentru tratamentul multor boli infecțioase ureche

Instrucțiuni de utilizare a acidului boric

Pentru tratamentul unei boli prin intermediul acidului boric, trebuie să știm mai întâi cum să-l îngroape în ureche. Astfel, instrucțiuni boric ureche acid sulfuric pentru utilizare.

  1. Primul lucru pe care trebuie să curățați urechea afectată cu peroxid de hidrogen. Pentru a face acest lucru, o durere în ureche îngropat cinci picături de peroxid, atunci ai nevoie pentru a înclina capul în partea opusă și se freacă ușor urechea cu un tampon de bumbac. Peroxidul eliberează în mod eficient coajă de cerumen și permite o mai bună influență a acidului boric.
  2. După aceea, aveți nevoie pentru a înclina capul într-o parte, în căutarea unei dureri în ureche, picurare trei picături de acid boric și așteptați zece minute. Apoi, înclinați capul în partea opusă și cu un tampon de bumbac pentru a elimina toate umezeala rămasă. Înainte de urechi picurare pic de acid boric l preîncălzirea în mâinile sale.
  3. Procedura trebuie efectuată de trei până la patru ori pe zi. După fiecare procedură efectuată auditiv izola tampon de bumbac.

Pentru picurare acid boric ureche, utilizați Pipetă

Tratam afecțiunilor otice folosind acid boric

De asemenea, folosind acid boric în ureche, care comentarii sunt celebrate numai cu o mână bună, trata boli cum ar fi otita. Otita medicament numit un proces inflamator de 1 departamentele din ureche. Pentru oricare dintre tipurile de otită simtit durere severa, care dureaza de obicei de 4 zile. Inflamatia durează aproape două săptămâni.ureche tratament acid boric nu trebuie prescris singur.

Inflamația poate fi vindecat complet, efectuarea terapiei și aderarea la sfatul unui medic. Utilizarea acidului boric în urechea copilului, precum tablete și pachete nu pot fi atribuite în mod independent. Acest lucru poate duce la boli grave - surditate. Chiar de la prima vedere, comprese sigure și gadget-uri simple, care nu sunt sigure cu otită, deoarece procesul inflamator poate avea loc în diferite forme. De aceea, acidul boric este utilizat pentru urechea cu cea mai mare grijă și prudență.

Structura urechii umane

urechea exterioara - urechea este singurul departament care poate fi văzut. cavitatea urechii este asociată cu percepția corpului de ședință, cu toate că scopul său pentru capacitatea de a percepe sunetele minime (din toate părțile urechii). Auriculei este destinat să capteze vibrațiile sonore și a le converti pentru a trece la ureche, ceea ce duce la timpan. urechea mijlocie incepe cu membrana.

Urechea medie este o funcție de conducere a sunetului. In spatele timpanului se află imediat timpan - un fel de spațiu extrem de limitat, un mod specific de a agrava și de prelucrare a semnalului vocal. În timpanul plasat oase foarte mici. Aceste oase au nume neobișnuite: ciocanul, nicovala și scăriță. Mâner ciocan este foarte puternică unitate de timpan. Ultima variază sub influența undelor sonore, aceste vibrații trec de-a lungul lanțului de oase, iar baza scărița este situat într-o gaură specială în osul temporal, în spatele căreia se află urechea internă.

urechea interioară - nu este un sistem ușor de canale. Acesta este situat în osul temporal, pentru a forma, în esență, organul auzului numit cohleei. Titlul neobișnuit explică forma particulară a canalelor este foarte amintește de un melc. Canalele au un fluid și păr celule. Frecvența specifică a sunetului pendulează celulele parului specifice, care, în propria sa secvență, formează vibrațiile mecanice în special puls. Impulsurile sunt recepționate de către nervul auditiv, și apoi transferat la nucleele speciale ale creierului.

Pe baza celor de mai sus, putem concluziona că urechile bărbatului, privind din punctul de vedere al anatomiei, compus din departamentele care sunt caracterizate prin trăsături specifice și sobstvennolichno boli specifice.

Tipuri de boli media otită

Având în vedere precedentul care separa anatomic si fizic trei, acum știm deja, departamentul în ureche (exterior, interior și de mijloc) medicii din propria lor secventa, diagnosticate 3 tipuri de otita medie:

otita externă nu au specială „ureche“ caracteristici, desigur, că pielea urechii au posibilitatea de a primi aceleași procese de inflamație, precum și pe orice alt departament de piele: .. Diferite cosuri, puncte negre, etc. O dificultate deosebită în ceea ce privește ulcere cura cauza, situat în canalul urechii. Dificultatea pe care pur și simplu a explicat, nu este asociat cu unele metode speciale de vindecare, și în special cu localizarea - chiar inainte de un abces nu este ușor pentru a ajunge la.

otita medie internă (aceasta se numește labirintita, canale complexe) - o boală mai gravă. inflamație internă, de regulă, nu boala de bază și complicațiile în otita medie sau boli infecțioase generale.

acid boric în urechi cu otită boală trebuie utilizată nu mai mult de o săptămână. Medicul este obligat să efectueze supravegherea și în prezența bolii în majoritatea cazurilor, sunt numiți prin alte mijloace, sau îngropare urechile complet anulate.