Accident vascular cerebral - Tratamentul Inimii

Consecințele unui accident vascular cerebral

Accident vascular cerebral - o încălcare acută a circulației coronariene, însoțită de ruptura sau obstrucția vaselor cerebrale. Astfel, celulele nervoase sunt deteriorate sau complet mor din cauza lipsei de oxigen și de nutriție. In plus, ele pot suferi din cauza hemoragie direct în creier sau membranele înconjurătoare. Emergente, ulterior, neurologice probleme sunt numite boli cerebrovasculare, datorită faptului că acestea sunt strâns legate de disfunctii ale vaselor de sânge și leziuni ale creierului ulterioare.EVROMEDPRESTIZH medicilor „Centrul Medical specifică faptul că severitatea accident vascular cerebral depinde de care parte a creierului special, a fost sângerare sau întrerupere a alimentării cu sânge normale. Fiecare regiune a creierului are vase de sange. Astfel, în cazul în care acesta devine vas înfundat în zona care este responsabil pentru controlul muscular al piciorului stâng, piciorul este paralizat. Într-o situație în care zona deteriorată a semnalelor recepționate pe interacțiunea cu mâna dreaptă, brațul drept pierde sensibilitatea. Blocajul arterelor care se extind de la artera carotidă, provocând o senzație de amorțeală persoană, slăbiciune musculară și orbire la un ochi. Infundarea arterelor, care sunt ramuri ale arterei vertebrale, provoacă o ruptură în ochi, amețeli și slăbiciune generală în organism.

Au existat alte consecințe neplăcute ale unui accident vascular cerebral:

 • încălcarea inghitire;
 • mișcări neobișnuite ale persoanei;
 • leșin;
 • declin și pierderea sensibilității, disconfort în picior, braț sau pe o parte a corpului;
 • pierderea controlului vezicii urinare;
 • amețeli;
 • paralizia de orice parte a corpului;
 • dificultăți în articularea cuvintelor;
 • obiecte duble prin uita la ele;
 • pierderea parțială a auzului și a vederii;
 • instabilitate și cădere;
 • dificultăți în a recunoaște părți ale corpului.

Vestea bună pentru pacienții este că, pentru a elimina efectele unui accident vascular cerebral este real. Cu toate acestea, chiar și cei mai buni medici nu poate garanta că accident vascular cerebral nu se întâmplă din nou în următorii câțiva ani.

Imediat după debutul navelor de accident vascular cerebral încălcare functionare exprimat destul de puternic, dar după un timp este restabilită datorită faptului că cele mai multe dintre celulele creierului încă în măsură să își continue activitatea. De obicei, de locuri de muncă adecvate înapoi aproape toate sistemele corpului, oferind o persoană posibilitatea de a continua o viață normală. În unele cazuri, încălcarea funcției intelectuale și fizice conduce la faptul că o persoană își pierde capacitatea de a mânca în mod independent, muta în spațiu sau de vorbire.

Este important să se înceapă un tratament cât mai curând posibil, în primele șase ore de la debutul accident vascular cerebral. De regulă, în primele zile după un accident vascular cerebral, medicii nu pot prezice ce vor fi consecințele unui accident vascular cerebral, dar aproximativ jumatate dintre pacientii cu paralizie unilaterala si simptome mai putin severe se simt mult mai bine să părăsească spitalul din timp. Ei nu și-au pierdut capacitatea de a gândi și rațiune, se pot deplasa fără dificultate, deși utilizarea membrului afectat, indiferent dacă este un braț sau picior, nu este întotdeauna ușor. În plus, de multe ori consecințele accident vascular cerebral afectează o parte, mai degrabă decât pe jos. Pacienții cu vârsta de peste șaizeci de ani, a recupera mai lent decât mai tineri ca oameni care au alte boli grave diagnosticate. Aproximativ 25% dintre pacienții care mor în spital.

Reabilitare după accident vascular cerebral

Clinica „EVROMEDPRESTIZH“ Specialiștii ajută la organizarea perioadei de reabilitare și recâștige abilitățile de bază pierdute din cauza incidentului de leziuni ale creierului: de a coordona mișcarea, pentru a efectua anumite acțiuni conform algoritmului. Uneori, pacienții trebuie să învețe să înoate sau să se îmbrace folosind doar o singură mână.

Accident vascular cerebral adus pe picioare

De ce este un accident vascular cerebral minor - simptome, tratament, consecințe

medicament oficial lucru, cum ar fi un accident vascular cerebral mini nu există. Există doar un singur diagnostic specific - accident vascular cerebral, atunci când într-un accident vascular cerebral acut, o persoană într-o chestiune de ore sau minute acolo sau simptome neurologice cerebrale, sau alopecie.

Dar, în practică, de multe ori microstroke, miniinsult este un termen care este folosit atat pentru medici si pacienti. Să vedem ce este, cum apare și ce semnele indică faptul că persoana a avut un accident vascular cerebral minor.

Ce este un accident vascular cerebral minor

Microstroke - o ischemică tulburări circulatorii cerebrale sau atac tranzitorii, care, prin simptomele sale sunt foarte asemanatoare cu un accident vascular cerebral, dar în contrast cu semne de accidente vasculare cerebrale minore si toate simptomele trece repede de la câteva minute până la 24 de ore.

In cele mai multe transitron atac ischemic se datorează formării trombusului rezultând într-un blocaj temporar sau restricție a aportului de sange la orice parte a creierului, dar de obicei numai vase mici, iar atunci când fluxul sanguin este restabilit, iar apoi „stroke-» simptomele dispar. Dacă este adevărat nava afectate de accident vascular cerebral sau a vaselor multiple și rămân blocate.

Accident vascular cerebral - Tratamentul Inimii


De fapt, este același accident vascular cerebral mikroinsult- afectează doar vasele mici ale creierului, prin urmare, o încălcare a discretă, iar recuperarea este rapidă.

Intrigă microstroke este că persoana nu știe ce sa întâmplat, și, de fapt, acesta este primul semnal, un avertisment că există un risc real de un accident vascular cerebral grav în viitor.

Pentru a stabili că o persoană a avut sângerare punctiformă în creier poate fi doar un rezultat al examinării post-mortem (a se vedea. Simplu test pentru determinarea riscului de accident vascular cerebral).

Factorii de risc și cauzele microstroke

Mulți oameni cred eronat că un accident vascular cerebral si mini-accident vascular cerebral afecteaza persoanele in varsta de 45 de ani, cu toate acestea, riscul de a dezvolta această teribile bolii crește după 30 de ani, mai ales la persoanele meteodependent într-o stare de stres cronic, surmenaj, sub efort fizic imens. În plus, există o serie de boli în care un risc crescut de microstroke ischemic este:

Provocând factorii de risc pentru dezvoltarea hemoragiilor petesiale din creier includ, de asemenea:

 • Vârsta. Cu varsta, riscul crește în mod semnificativ, mai ales după 60 de ani. Dar, până în prezent, toți ceilalți factori precipitanți și comorbidități risc crescut după 35 de ani.
 • Supraalimentarea, obezitatea, excesul de greutate dieta, săracă, bea o multime de alimente grase.
 • Stilul de viata sedentar, munca sedentar, lipsa de exercitii fizice regulate.
 • abuzul de alcool
 • fumat
 • meteosensitivity
 • diabetul zaharat
 • exerciţiul fizic excesiv
 • oboseala cronică și stresul

Microstroke cauza este un spasm al vaselor mici de sange care alimenteaza creierul, prin urmare, din cauza punctului de hemoragie a celulelor moarte. Procesul de a muri celulelor creierului in microinsult are o medie de 6 ore, și apoi o recuperare treptată a zonei deteriorate a creierului.

Principalele simptome de accident vascular cerebral minor

Semne microstroke simptome identice ale unui accident vascular cerebral grav, astfel încât apariția următoarelor boli, o persoană ar trebui să ia o poziție fixă, să ridice capul, a pus un prosop rece pe frunte, pentru a furniza aer proaspăt în cameră și numesc „ambulanta“. Principalele simptome includ:

 • Amorteala a feței și extremităților
 • Amețeli și dureri de cap bruscă severă (vezi. Dureri de cap în frunte)
 • Creșterea bruscă a tensiunii arteriale
 • Necoordonare, apar probleme în timpul mersului sau a echilibrului de retenție
 • Hipersensibilitatea la lumini strălucitoare și sunete puternice

De asemenea, pot exista simptome suplimentare:

 • slăbiciune generală - un sentiment de stupoare, slăbiciune, somnolență
 • Poate, dar nu neapărat - o scurtă pierdere a conștienței
 • viziune încețoșată tranzitorie
 • probleme de vorbire, dificultăți în pronunție și înțelegerea vorbirii

Chiar dacă se manifestă doar 4-5 dintre aceste simptome microstroke, acesta este un motiv de examene medicale imediate și să ofere asistență adecvată.

Mini-accidente vasculare cerebrale au consecințe: unele astfel de încălcări minore ale circulației cerebrale conduce la oprimarea funcțiilor intelectuale până la demență (demență).

diagnosticare

Acest Doppler „scanare duplex și - metode care pot evalua fluxul de sange in creier si gat vasele. Mai mult, timp de mai multe ore folosind studii Doppler și duplex cu ultrasunete a identificat posibile trombusului.

tratamentul microstroke

Când mini-accident vascular cerebral este timpul foarte important de a avea un ajutor farmacologic. Terapia poate fi eficientă numai în primele 3 ore de la debutul simptomelor caracteristice, astfel încât mai devreme vor fi livrate la oameni în spital, cu atât mai repede va ajuta, cu atât mai probabil pacientul la recuperare completă. Dacă după microstroke a durat mai mult de 6 ore, orice tratament va fi ineficient.

În scopul de a restabili fluxul de sange in zonele afectate ale creierului utilizate următoarele medicamente:

 • vasodilatatoare -
  Accident vascular cerebral - Tratamentul Inimii
  Ksantinola nicotinat, pentoxifilina, Instenon.
 • Angioprotektory - mijloace de îmbunătățire a proceselor metabolice și microcirculației în vasele, permeabilitatea vasculară reducând - Tanakan, biloba, nimodipina.
 • Medicamente antiplachetare - medicamente care reduc capacitatea plachetelor de a agrega și aderă la pereții vaselor de sânge - Aspirina, Dipiridamolul, ticlopidină.
 • droguri metabolice - Aktovegin, Mexicor (meksifin).
 • Nootropics - instrumente care cresc stabilitatea celulelor creierului la influentele agresive, pentru a îmbunătăți memoria, activitatea mentală - Vinpocetine, piracetam, CeRe cinarizinei.
 • În timpul perioadei de recuperare, pacientul prezinta - masaj, exercitii de respiratie, fizioterapie, dieta, fizioterapie.

studii foarte interesante efectuate de oamenii de știință americani au demonstrat că utilizarea de conuri de pin de la un accident vascular cerebral. reduce în mod semnificativ consecințele distrugerii celulelor creierului. De aceea, toți cei care prezintă riscul de accidente vasculare cerebrale minore, un accident vascular cerebral, dar doar toți cei care se uita la sănătatea lor, în special pentru persoanele după 40 de ani, ca măsură preventivă poate fi efectuată cursurile acestei terapii, folosind o infuzie sau tinctura de pin Shishe. Mai multe despre acest lucru în articolul nostru.

consecințe microstroke

De multe ori, după consecințe imediate semnificative ischemice tranzitorii nu există. Cu toate acestea, în unele persoane dupa ce a suferit un accident vascular cerebral minor poate să apară, cum ar fi încălcarea - pierderi de memorie, deficit de concentrare, confuzie se poate produce, de asemenea, iritabilitate, depresie, tearfulness, sau agresivitate vice-versa.

Dar sunt momente când pur și simplu în următoarele 3 zile după punctul de hemoragie la un pacient supus hemoragic grave sau accident vascular cerebral ischemic. Conform statisticilor 60% din cazuri apar după microstroke repetat atacul cerebral ischemic tranzitor. Și, în consecință, consecințele devin mai severe.

Transferat accident vascular cerebral ar trebui să servească drept o ocazie de a reflecta cu privire la starea lor de sănătate și a modificărilor stilului de viață. Normalizarea modul de odihnă și de muncă, activitatea fizică, renunțarea la fumat și consumul de alcool, dieta, la fiecare 2-3 ani să treacă examenul medical în timp pentru diagnosticarea si tratarea bolii coronariene de inima, aritmii, hipertensiune, ateroscleroza, diabetul, si altele. Bolilor.

Legate de posturi: