Acasă fotografie crin într-o oală, cum să planteze și să crească, de îngrijire

Plante cu flori in casa - aceasta este o mare oportunitate de a crea o atmosferă bună și confortabilă umple aerul cu arome minunate. Acasă crin într-o oală nu este acum surprins de prezența sa, din moment retras soiurile de plante speciale, care sunt adaptate la condițiile de cameră. În primul rând, este hibrizi orientale și asiatice, care dau copii foarte mici și pot crește fără schimbare într-un vas timp de mai mulți ani. Crinii cresc acasă nu este la fel de dificil într-o oală, așa cum ar putea părea. Este posibil să se regleze timpul de înflorire și au muguri frumoase mari pentru orice ocazie festivă. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să aleagă aterizarea și să asigure condițiile necesare pentru creștere.

Acasă fotografie crin într-o oală, cum să planteze și să crească, de îngrijireLily într-o oală se poate ajunge la o înălțime de 1,5 metri, și poate crește un tufiș mic compact. Pentru a regla înălțimea tijei trebuie să fie selectate soiuri. Ei bine și, în consecință, ar trebui să îndeplinească crini oală condițiile agro-tehnice necesare. Cu cât următoarea floare, înălțimea mai mare și diametrul trebuie să fie selectat pentru un crini în ghiveci. Astfel, atunci când înălțimea tijei de 1,5 metri peretelui recipientului trebuie să aibă o înălțime de 35 -. 40 cm Valoarea scaunului pentru primul bulb este de 16 cm2. Astfel, într-un vas cu diametrul de 40 cm, pot fi plantate 3-4 becuri. O aterizare în ghivece separate, nu sunt potrivite, deoarece crin cu o suprafață mare de teren în jurul valorii de bulbi încep să producă copii, și înflorire nu vine în sus, până când întregul spațiu este umplut. În acest poate dura ani.

Acasă fotografie crin într-o oală, cum să planteze și să crească, de îngrijire

Noțiuni de bază gata să crească flori de crin în ghivece la domiciliu: fotografii de plante și de formare a subtilitățile

Priviți cu atenție la diferite crini fotografie în ghivece, frumusețea uimitoare a plantelor cu flori fascinează și încântă. În cazul în care decizia cu privire la aterizarea lor a făcut, este gata să crească flori de crin în ghivece. Subtilitățile de pregătire pentru creștere crini într-un vas de acasă includ câteva secrete:

  1. alegerea corectă a materialului săditor - becuri trebuie să fie puternic și nu cântărește mai puțin de 40 de grame;
  2. Decide soiuri - se acordă prioritate est, pigmeu, Asia, și speciile Royal longiflorum;
  3. bulbi de stratificare bețivan în frigider timp de 15 - 20 de zile - temperatura trebuie să fie de aproximativ 5 grade Celsius;
  4. impregnare înainte de plantare bulbii la primele 2 ore o soluție de permanganat de potasiu;
  5. apoi timp de 12 ore într-o soluție, îngrășăminte și creșterea nutrienților stimulant.

Lily floare în oală pot fi cultivate fără transplantare becuri timp de 2 - 3 ani. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă ofere cele mai bune condiții pentru iernare plante. În nici un caz nu ar trebui să facă containerul cu plante pentru plantarea pe balcoane în timpul iernii. becuri neinstruit poate îngheța. Cum se păstrează după înflorire, și ce să facă pentru a obține inmugurirea abundente pentru sezonul viitor, va spune mai departe. Între timp, câteva crini fotografie colorate in ghivece pe balcon și pervazul ferestrei:

Acasă fotografie crin într-o oală, cum să planteze și să crească, de îngrijire

Acasă fotografie crin într-o oală, cum să planteze și să crească, de îngrijire

Cum de a planta un crin într-o oală?

Pentru ceva a început să crească și să se dezvolte, este necesar să se asigure condiții pentru creșterea rădăcinilor și nutriție. Plantarea crin în ghiveci include selectarea unui grund adecvat. Acest gazon poate fi măcinat într-un amestec de proporții egale cu humus sau compost. Cu auto-formarea amestecului de sol nu uitați să adăugați îngrășăminte minerale complexe. De obicei, pentru fiecare litru de sol luat 50 c. amestec în proporții egale de azot, potasiu, magneziu și fosfor. Puteți cumpăra un sol gata pentru crini în magazin. Dar, înainte de a utiliza este necesar de dezinfectat. Este suficient să se arunce vase pline cu apă clocotită, cu adaos de fungicide si permanganat de potasiu.

  • în partea de jos a vasului este plasat un drenaj în pietricele maritime și fluviale sau argilă expandată, este de asemenea posibil să se utilizeze bucăți de plastic expandat și cărămidă spartă, strat - 5 cm;
  • apoi turnat sol fertil de 10 cm;
  • a pus în sus topuri ceapa, fund ușor presat la sol;
  • turnat din primele 15 - 20 cm de sol fertil;
  • produs irigarea cu apă caldă, astfel încât solul udat uniform.


Inainte de plantare crin, decide capacitatea de stocare și înălțimea flanșele pot. Având în vedere datele de mai sus recomandări, numărul acestor parametri, astfel încât după plantare a camerei până la marginea superioară a vasului de aproximativ 7 cm. Pentru că după germinare și creșterea timpurie va trebui să umple pământul, ca și crinii oferi rădăcini suplimentare în procesul de dezvoltare.

Acasă fotografie crin într-o oală, cum să planteze și să crească, de îngrijire

Subtilitățile de creștere crin interne într-o oală de îngrijire și a plantelor

Ia-înflorire bogată și lung poate fi numai în cazul respectării tuturor cerințelor agronomice. Cultivarea trandafiri în ghivece - este un proces fascinant, care nu e mare. Suficient pentru a oferi o ingrijire adecvata plin de trandafiri în ghivece, udare regulată și hrănire o compoziție echilibrată a îngrășămintelor minerale și organice.
Să înțeleagă cum să aibă grijă de un crin într-o oală. Deci, plantări în mod corect și cu succes, trebuie acum să aștepte până când apar varza. Această perioadă ar trebui să asigure o temperatură scăzută și pentru a efectua umezirea uscare comă de lut. Acesta este de aproximativ 1 la fiecare 3 zile.
Practic Lily acasă într-o oală nu necesită îngrijire specială. Odată ce apar muguri, are loc primul pansament de top de soluție de îngrășământ organic. După 7 zile, re-dressing se face cu utilizarea de formulare cu fosfor potasiu. Este de dorit în timpul creșterii timpurii a germenilor pentru a pulveriza soluții cu adăugarea unui stimulent de creștere. Acest lucru se face de aproximativ 2 ori pe săptămână. Această tehnică stimulează boboci de flori semn de carte, și asigură dezvoltarea de muguri mari colorate.
Dupa verzei ajunge la o înălțime de 10 cm, produs măcinat dosypki la marginea superioară a vasului. Apoi, îngrijirea crin acasă într-o oală se reduce la sol regulate slăbire la o adâncime de 5 cm pentru a furniza aer proaspăt la sistemul de rădăcină. Udarea se efectuează zilnic. Hrănirea Complexe minerale și organice pentru plante cu flori, cel puțin 1 dată pe săptămână. La vârsta de 1 luna Lily intr-un vas poate fi scos în aer liber. Dar pentru a face acest lucru, este necesar să se pre-întărire. Ursul în prima zi, la 30 de minute, în al doilea - la 1 oră, 2 pe a treia oră. Și ajustate astfel încât, treptat, la perioada de ședere în aer liber până la 10 ore. Evitați temperaturile nocturne de expunere sub 10 grade Celsius. Acest lucru incetineste procesul de stabilire boboci de flori.
Până în momentul înfloririi muguri de îngrijire acasă crin într-o oală poate fi suplimentată cu o masă foliară de pulverizare de zi cu zi. Aceasta oferă o creștere și dezvoltare mai rapidă. În aer liber ar trebui să urmeze o regulă. În timpul pulverizării și uscarea până când umezeala de pe frunzele nu trebuie expuse la lumină solară directă. În caz contrar, aceasta va provoca arsuri solare. Dupa inflorire flori, atunci când pulverizare este necesar pentru a evita apa pe lepestki.Vlaga scurtează perioada de înflorire.

Acasă fotografie crin într-o oală, cum să planteze și să crească, de îngrijire

În cazul în care mugurii sunt multe și ele sunt grele, este necesară instalarea de structuri de sprijin, care va sprijini tija.
Uită-te la crinii foto în ghivece, care pot fi cultivate cu succes la domiciliu, prin aplicarea forței și folosind sfaturile de mai sus.

Cum să crească și transplant crin oriental într-o oală?

Recent, în magazine specializate de vânzare crin oriental, într-o oală deja într-o stare înfloritoare. Cum de a păstra frumusețea și să continue dezvoltarea vegetativă a plantelor în casă. În primul rând, trebuie să știți că îngrijirea crinul de Est într-o oală în perioada de înflorire include udare abundenta obligatorie și îngrășăminte de fertilizare. Spray frunze cel puțin 1 dată pe zi. Acest lucru va maximiza perioada de înflorire.
De asemenea, trebuie să știi cum să transplant un crin într-o oală după perioada de înflorire.

Acasă fotografie crin într-o oală, cum să planteze și să crească, de îngrijire

Pentru a face acest lucru, după ce a căzut de pe toate papilele așteptați momentul în care toate tulpinile rândul său, galben și usca. Taie-le în orice caz imposibil. În acest moment udare ar trebui să fie redusă la 1 ori pe săptămână. Fiecare pansamente de udare combinate cu îngrășăminte organice minerale abundente și. Pulverizarea frunziș complet oprit. Este important în acest moment că toate acumulat în frunze și tulpini de nutrienți în bulb și sa dus acolo pentru a stabili un puternic boboci de flori pentru sezonul următor în creștere.
După partea aeriană este complet uscat, opri udarea complet, și 2 săptămâni mai târziu vine un timp pentru a săpa bulbi de crini. Lăsați în același teren nu este necesară, deoarece este deja epuizat și nu va permite becuri pentru a dezvolta pe deplin sistemul de rădăcină în anul următor.

Acasă fotografie crin într-o oală, cum să planteze și să crească, de îngrijire

Scoateți camera de lut din oala si se demonteze cu atenție, luând becul. Copiii pun cel mai bine imediat într-un recipient separat pentru cultivarea de bulbi de plantare. becuri mai mari clătit sub jet de apă caldă și tăiat de evacuare la o înălțime de 5 cm de la becurile. Apoi, pliat într-un recipient și se umple cu o soluție slabă de permanganat de potasiu timp de 30 minute. Luăm și uscate în aer liber timp de 2 ore. Intre timp, se prepară mușchi sau rumeguș, le umezește și trecerea într-o pungă de plastic. Există, de asemenea, amestecarea cu rumeguș, adăugați bulbi. Toate acestea se pune în frigider sau pivniță. Deoarece becurile și depozitat până la următoarea aterizare.
Acum, că știi cum să crească un crin într-un vas de acasă și să aibă cunoștințe despre cum să repot bec. A se vedea unele mai multe fotografii de crini in ghivece:
Acasă fotografie crin într-o oală, cum să planteze și să crească, de îngrijire

Acasă fotografie crin într-o oală, cum să planteze și să crească, de îngrijire

Acasă fotografie crin într-o oală, cum să planteze și să crească, de îngrijire