Acasă căi de atac pentru indreptarea parului

Acasă căi de atac pentru indreptarea parului
Femeia a fost întotdeauna un mister. Ea vrea întotdeauna exact ceea ce nu o face.

Partea leului a domnișoarelor vis de un zulufi buclat de lux, care s-ar potrivi în propria lor păr rar. De fapt, mulți deținători de păr neted încrezător că aceste încuietori nu necesită îngrijire specială.Cu toate acestea, realitatea nu este așa. parul cret natural livra întotdeauna proprietarii lor de o mulțime de probleme.

Acesta este motivul pentru care mulți aspiră să scape de pletele lor buclat și a folosit o mulțime de căi și mijloace pentru a le face netede. La urma urmei, ei cred că nu este nimic mai bun decât părul neted și plat.

O mare parte la fericirea noastră acum astfel de femei oferă mai multe moduri de a indrepta parul la domiciliu.

Acasă căi de atac pentru indreptarea parului

Una dintre cele mai rapide și eficiente metode de păr creț îndreptare la domiciliu este considerat a fi curling sau fier de păr. Cu toate acestea, din păcate, aceste metode au un dezavantaj foarte important, și anume acestea strica structura firului de păr, ceea ce le face fragil și uscat.

În legătură cu acest lucru, astfel încât să nu deteriora parul, aceste metode ar trebui să fie utilizate numai în ultimă instanță.

Restul timpului, există o mulțime de alte metode mai benigne. Astfel de metode includ substanțe chimice speciale, uscătoare de păr, și metode populare.

Este important să rețineți că îndreptați părul cu utilizarea substanțelor chimice nu poate fi decât cu condiția ca acestea nu sunt vopsite.

În caz contrar, probabilitatea este mare ca fondurile sunt asigurate pe părul, și în consecință, nu va fi nici un rezultat. În plus, utilizarea regulată a substanțelor chimice speciale, de asemenea, au un impact negativ asupra structurii lor.

mod mai blând și în condiții de siguranță pentru a găsi încă un uscător de păr. Acesta este utilizat după cum urmează: pe proaspăt spălat, încă parul umed Se aplica produse de styling, apoi se distribuie pe firele de par nu sunt mari, și cu un pieptene le-a pus-o parte în timp ce sufla uscătorul de aer cald la rece sau. Această procedură se efectuează până la uscarea completă și întinderea părului.

Desigur, îndreptare uscator de par va lua ceva timp, dar rezultatul pe care îl va numai te rog.

Îndreptare de remedii populare păr

Cel mai blând și, în același timp, aliniind metoda terapeutică de păr sunt diferite remedii populare, care includ opalaskivateli, măști, balsamuri și alte.

Ulei pentru indreptarea parului

Pentru a prepara amestecul de uleiuri pentru este necesar indreptarea parului:

- trei linguri de ceai de ulei de ricin;

- unt două linguri linguri de brusture.

Toate uleiurile au fost amestecate într-un vas și se pune în apă caldă să se încălzească ușor uleiul. După ce amestecul se va încălzi, se freca în păr, în același timp, încercați să nu pentru a provoca o mulțime de rădăcini piele si par. Când toate parul va acoperi ulei, pus pe un capac timp de o oră. Apoi spălați cu șampon.Cea mai eficientă masca va fi în cazul preparării acestor uleiuri, dar puteți folosi orice ulei, și două, dacă nu puteți găsi restul. Pentru îndreptarea părului cu această mască trebuie să o facă în mod regulat, cel puțin de două ori pe săptămână.

Acasă balsam

Pentru a pregăti balsamul va avea nevoie de:

- lingură de suc de lămâie;

- jumătate de linguriță de oțet de mere natural;

- ceai lingură de alcool;

- o jumatate de lingura de suc de mere;

- o jumătate de litru de apă minerală.

Se amestecă suc cu oțet și diluat cu apă. Apa minerală poate fi înlocuită cu apă fiartă răcită. Conform clatiti parul dupa clătită bine le clătit.

Oțet va da strălucire și sucuri de fructe va fi un asistent excelent pentru rectificare. Rețineți că la același nivel rămășițele instrumentului nu este necesară.

Balsam pentru păr îndreptare cu coniac

Acest balsam este perfect pentru brunetele ca instrument dă bucle negre frumos nuanta maro ciocolatiu și să le facă să strălucească. Pentru prepararea acestui balsam balsam va avea nevoie de:

- ¼ cana de brandy;

Bulionul este filtrat și mușețel combinat cu coniac. În tampoane de bumbac instrument de cufundare și ștergeți părul lor. După treizeci de minute, acestea trebuie clătit bine. După aplicarea acestui balsam de păr nu poate fi stabilită, deoarece după uscare a părului devin netede și curge.

Masca de casă pentru îndreptarea părului cu oțet și ulei

Aceasta masca va da pletele dumneavoastră greutate și strălucire. Ea straightens perfect părul. Mai mult decât atât, masca se descurcă cu buclat, păr pufos, făcându-l neted și drept. Pentru prepararea ei avem nevoie de:

- o pereche de linguri de otet de mere;

- o pereche de linguri de apă minerală;

- o lingura de ceai de ulei de migdale (poate fi înlocuit cu ulei de măsline).

Oțet conecta cu apă și se adaugă un ulei. Acest amestec se aplică pe păr și îl distribuie pe toată lungimea lor. După patruzeci de minute, masca poate fi spălat. Este recomandabil să clătiți cu o cantitate minimă de șampon.

Indreptarea parului cu henna

Cu această mască, vă puteți îndrepta nu numai parul, dar, de asemenea, pentru a le întări și de a le face mult mai puternic. Pentru prepararea ei avem nevoie de:

- o lingură henna pulbere incoloră;

- sticlă de apă caldă podea;

- pentru o jumătate de linguriță de ceai de ulei din semințe de struguri și ulei de portocale;

Zaparivat terminat henna si da infuzat timp de cincizeci de minute. După hula henna, adăugați-l uleiul și se amestecă bine. Amestecul rezultat a fost aplicat timp de treizeci de minute și apoi se spală bine cu apă curentă.

Ceai de par Îndreptare

mare dulce amestec de ceai pentru parul normal sau uscat aliniere.

Pentru a face acest lucru, preparată o ceașcă de ceai fierbinte si se adauga o lingura de ceai de zahăr. Totul se amestecă complet până când zahărul se dizolvă și se aplică pe părul umed.

Acest lucru înseamnă că pentru alinierea este foarte important să nu exagerați, pentru ca parul poate lipi împreună, iar apoi ei vor atârna ca turturi.

bere îndreptarea

aliniază foarte eficient pletele buclat bere. deoarece are capacitatea de a repara indreptarea parului. La spălat și uscat cu un prosop de păr se aplică cu o bere burete. Este necesar pentru a începe direct de la rădăcini și sfaturi.

După ce complet va duce la bere, părul trebuie să fie pieptănat până când sunt complet plate.

După cum puteți vedea, vă puteți îndrepta părul este instrumente foarte eficiente și populare care vă permit, de asemenea, pentru a le întări.

Am parul ondulat. Am încercat rețeta cu uleiuri. Parul nu este ceva pentru a îndrepta. În prima zi după astfel de măști sunt cu siguranță mai netede și docili, dar nu direct, dar acestea au devenit grăsime, murdar, murdar uite la a doua zi.

Și cel mai bun este de a iubi părul creț, îndreptați-le opri (prin îndreptarea starea lor se înrăutățește) și pentru a alege un coafura în care încuietorile sunt atent stabilesc pe cont propriu!

A făcut părul keratina îndreptare Natalia a fost foarte multumit. păr drept, ușor de montat și plin de viață.